Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
ony_2025 spune:
Tomasa, nu iti fa griji. Important este sa nu te stresezi. Cu tratament si odihna trece. Si tu si bebele veti fii bine! Deja de la 12 saptamani incolo sunt putine infectii care il pot afecta. 
Carpatina, nici pe mine nu ma mai dor sanii. Cred ca a incetat durerea in jurul saptamanii 11. E normal banuiesc. Si oricum eu simt ca totul e bine asa ca nu imi fac griji. In plus, daca la eco si la analize a iesit ca e sanatos sunt linistita.
Ale, este greu, dar va trece. Am o prietena care a trecut printr-o situatie asemanatoare. Dar acum este bine si se pregateste sa nasca!!!Si ce-i mai important, si ea si bebele sunt bine sanatosi!!
OANA
15+
Roxali spune:
Roxana iti faci mai mult rau agitandute
.
Ale ma bucur ca ai descoperit cauza...la patut si aprofita pe bietul sotior
.
Liana esti o fericita daca ai scapat si de greturi.
La multi ani AMAR si un bb super sanatos.
Nu ma simpt prea bine si chiar am in gura in permanenta gust metalic, amarui
...dar nu ma plang ca vad ca-s fete cu migrene.
toate gravidutele si sa auzim de bine...
Ali
Liana30 spune:

amar

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
11

Nasica
Happiness_4_us spune:
Liana, mie aici la clinica dr mi-a zis ca masurarea se face in sapt 11-13, iar eu am fost in saptamana 12. Mai bine intrebi medicul. Acest TT este obligatoriu indiferent de varsta? Ca aici pe mine nu m-a intrebat nimeni nimi, pur si simplu mi-au facut TT. Masurarea pliului nucal inteleg ca e f importanta.
Pupici.
Nana,
14+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
piccaflor spune:
Multumesc din suflet tuturor pt urari! cite un
si o
pt voi toate!
Alyx si Amar La multi ani!...sa fiti fericite si iubite si sa aveti copilasi sanatosi!
Lianoooo merci mult iubita! Si io te pupacesc de nu te vezi 

Ale nu te mai agita ca venim cu batul dupa tine
...odihneste-te si vei vedea ca totul va fi bine!
Roxana of mai scumpa,imi imaginez ce-i in sufletul tau
...ma rog din suflet ca bebeul tau sa fie sanatos!
Aniast dupa parerea mea e o timpenie TT asta...am auzit de 'nshpe mii de rezultate aiurea...curaj! nu uita ca-i doar un test! e totul ok,vei vedea 
Tomasa stai linistita ca se rezolva cu tratament iubita 
Sabinuta moama nu-sh ce-i faceam batrinei daca eram acolo...cit o fi fost ea de in virsta n-are nicio scuza!
Uite ca mie imi pare tare bine ca mai faci o fetita
,ba o si petesc anticipat pe Anastasia ta pt baietelul meu
....mi-o dai 
In sfirsit au aparut si fetitele la orizont
Felicitari mamicilor!
Eu zilele astea n-am mai vomitat....insa greata nu ma paraseste o clipa....migrene am avut si eu de 2 ori...simbata trecuta am zis ca mor de durere...si vomitam si in continuu....pina la urma am luat o tachipirina(paracetamol) si m-am linistit....
Roxali gustul metalic il am si eu de la inceputul sarcinii...asa ca sa fie toata gama completa ![]()
Picca
15+ cu 
danielle02 spune:
ptr. voi burticute:
www.babycenter.com/videos/view
dati clic pe videos(in dreapta) sa alegeti care vreti voi!
danielle
13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
Danielle
.
Am vazut tot ce se putea vedea. ![]()
Nana,
14+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
afibebe spune:
Buna fetelor si buna si tie Ony 2025 ,
Mai fetelor am dorrmit azi ca o pisica la caldura sobei.
Azi am avut liber of ce oi face la noapte........
La multi ani sarbatoritei sanatate si multa fericire.
Ony 2025 si bebe nostru e bine.In ceea ce priveste starile pot spune ca raul a disparut.De astazi am inceput sa iau Elevit la recomandarea doctoritei.
Ma simt bine.Nu ma mai pot plange.Am inceput sa mancam mai bine.
Deci acum e totul ok.Tu cum te simti Oana?
Carnetul de gravida l-am luat de la medicul de familie.E super fain.
Si ai acolo toate datele scise nu mai umbli tot cu hartii dupa tine.
Eu merg sa vad ce-mi face sotul ca m-a lasat sa dorm iar noapte veghez.
Va pup si sa avem parte de 

sanatosi si jucausi.
AFIBEBE
16+
ony_2025 spune:
Afibebe,
Greturile mi-au trecut. Mai am momente in unele dimineti si seara daca sunt foarte obosita, insa ma simt mult mai bine si cu mai multa energie. Inainte nu puteam manca aproape nimic! Acum e mult mai bine!
Eu iau in continuare acid folic simplu. Nu mi-a dat altceva inca. Urmatoarea vizita la ginecolog o am dupa Paste si am sa intreb atunci pentru ca v-am auzit pe multe dintre voi ca luati Elevit.
I-am spus medicului de familie de carnetul de gravida si a spus ca se intereseaza
... saracutzul e foarte de treaba dar aerian...
Sper sa reuseasca in final sa mi-l dea si mie...
Abia astept sa plec de la serviciu sa dorm si eu, ca vremea asta numai de munca nu e buna!
Pup si un week-end placut tuturor!!!!
OANA
15 +
Roxana_G spune:
Salutare salutare. Abia imi merge netul acasa, dimineata era iar picat. Asa ca a fost ceva de recuperat.
In primul rand voiam sa va zic ca am fost la Baby Expo si am plecat incantata. Mi-am luat haine de gravida, adica vreo 2 bluze, o pereche de blugi si o fusta neagra. De la Mammystic majoritatea, de la Toria numai o bluza. I-am luat si piticei diverse chestii haioase si niste hainute pentru Paste pentru cei 2 fini ai mei. Alex si-a luat in balansoar, am injurat la carat. Dar a fost ok. Ma rog, mai putin ca am fost distrata si am lovit un stalp jos cand am dat cu spatele si astept cumintica sa ma certe sotul meu (i-am zis deja, insa nu a vazut
). Si imi cazuse telefonul in masina sub scaun, si am crezut ca mi l-au furat si m-am necajit ca fraiera pana l-am gasit intamplator.
Sunt de belea.
amar
Multa sanatate si numai bucurii!
Sabina, pe mine ma dura jos. Parca am mai simtit eu burtica tare si altdata, acum era diferit. Era tare tot tot, de sus pana jos, si durerea se simtea jos. Cu TT ce faci pana la urma? Eu sunt relativ ok, adica in asteptare. Sa vedem marti la Badiu, sper sa mearga si sotul meu cu mine ca asa se va lamuri si el.
Andreea, imi pare rau ca am primit tarziu mesajul tau.
Liana,
astept info cand poti. Numai ca daca sun si nu se vorbeste engleza ce ma fac?
Pinacoloda, a fost cam aglomerat la Baby Expo si azi, maine va fi si mai si cred. Eu am mers cu Alex dar nu a fost prea mare amuzament pentru ea. A pictat-o frumos un clovn si a mancat bomboane de la toate standurile, si ea a fost multumita in mare.
Sabina Y, si eu am avut o perioada oribila cu migrene, nu stiu de la ce erau. Am luat cand si cand paracetamol ca altfel muream. Dar tot asa aer inchis la birou si ochii in calculator agravau durerea.
Nana, tu cum te mai simti?
Tomasa, tu vrei sa faci previziuni si pentru Pinacolada? ![]()
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]