Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

filmulete cu bebe in burtica 3D/4d:

www.createhealth.org (dati click unde scrie 3D/4D pregnancy ultrasound scans) photo gallery.
tare frumosi mai sunt bebeii in burtica.offf abia astept sa imi strang si eu sufletelul in brate.

danielle 13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, felicitari pentru baietel. M-am mai lamurit si eu cu explicatiile despre pliu. Grad maturare 0 mi-au zis si mie toti mai putin Iosup care a zis ca e II. Artera uterina inseamna de fapt fluxul sanguin, nu trebuie sa fie prea crescut, dar poate ai fost mai agitata. O sa mai scada valoarea in timp. Nu cred ca e o problema cu colul, 3 mm aia puteau fi doar difeenta de masuratoare.

Carmen, pai ma zbat si eu, nu ca ar fi relevanta masuratoarea, insa nu inteleg cum 3 eco una dupa alta au dat valori intre 2,1 mm si 3,9 mm. Nu e normal. Stiu ca mi-ai mai explicat, insa nu ma pot linisti asa usor. Iar de costuri in Germania stiu ca sunt mari, am inteles ca toata afacerea ar fi undeva la 2500 euro, insa sa plateasca sotiorul meu care ma bate la cap cu amnio.

Toamasa, draguta m-ai lasat paf. Nu stiu ce e IgA si ce ar insemna Chlamidia asta pe sarcina, insa cat timp bb e in regula acolo nu e bai nici daca va trebui sa faci tratament. Poate e vorba numai de cezaiana si nu nastere normala. Nu stiu. Dar exact asa am patit eu cu ureaplasma la sarcina precedenta, cu 3-4 luni inainte era negativa si pe sarcina hopa pozitiva si tot asa ma chinuiam cum naiba a aparut. Dar am repetat testul si asa era. Fii calma sa nu ai iar probleme!

Ale, ai grija, o sa fie bine. Vedeti voi daca e nevoie de cerclaj pana la urma. Iar cu alcoolul ala, pfii ce as mai degusta si eu o votca cu suc de portocale. Pentru TT prost nu se da?

Bee, am bagat la cap, asta e si optiunea mea, adica sa nu fac amnio. Sotul meu nu e tocmai de acord insa cica intelege abordarea si o respecta. Asa ca profit. Daca insa iese ceva in neregula la eco de la 20 sapt o sa o fac.

Liana, multumesc mult. Dar ungureste nu am cum vorbi decat daca fac cursuri intensive. .

Danielle, super.

Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Tare sunt suparata. am fost la eco azi. si am dat de dr fara chef, apatic, tacut. adica inteleg si eu ca e vineri azi si pe deasupra mai si ploua, dar atunci mai bine tii inchis daca nu ai chef, nu? eu si sotul ne oboseam intreband daca totul e ok, ca uite de mai bine de 3 saptamani sunt tot racita, am rosu in gat, mai imi apare si puroi. el foarte apatic: incercati cu faringosept. pai am luat tot ce se putea lua de gat in sarcina, intrebarea e daca bebe e ok, e normal dezvoltat, nu are urmari asupra lui raceala asta netrecatoare. raspuns la fel de apatic: e format deja, ati trecut de 56 de zile nu mai sunt pericole. pai da, dar eu ma chinui de aproape o luna cu gatul asta. el: puteti sa luati si ampicilina acum. si GATA!
pai eu vroiam sa stiu ca e dezvoltat normal, nu ce sa iau
of, ce m-a dezamagit, mai bine nu ma duceam. noroc cu asistenta ca m-a linistit zicand "stati linistita, e totul bine"
dar de cand m-am intors sunt asa suparata si mahnita

13+ si Alexia (07.10.2002)
www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Tomasa, inteleg foarte bine cum simti. Exact asa am patit eu cu ureaplasma. Am stat cu stress o luna pana la 12 saptamani, am evitat efort, nu activitati sexuale, si cat mai linistita. A fost ok, numai ca primul tratament nu a mers si am luat inca un antibiotic. Dar a fost ok, am scapat si nu am avut nici o contractie acolo. Cat despre modalitatea de discutie, exact aceeasi discutie am avut-o si noi, adica discutii peste discutii, pana la urma important era sa scap de afurisenia de infectie. Gasisem noi acolo un 2% transmitere prin toalete si alte cele. In fine...Nu te agita acum, se trateaza si cam atat.

Rox 16+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, multumesc pentru raspuns, m-am lamurit acum de tot. Ai grija de tine si de bebe.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxana, esti de belea. Cand nu e una e alta.
Ce as mai fi mers si eu la Babyexpo. Mmmmmmm. Chiar am vazut la stiri.
Dar lasa ca imi iau eu revansa de saptamana viitoare, ca plecam 2 saptamani in state la cumnata mea. O sa ne petrecem acolo Pastele. Deja am planificat cumparaturi la greu pentru burtica, salopeta, sarafan, bluzite, etc. Tot ce se poate cumpara ptr burtica. Trebuie sa-mi scot parleala, ca aici sunt numai masuri XXL, asa ca ptr islandeze. Am acum niste reiati pe mine de zici ca sunt de capatat. Sunt din aia speciali de gravidutza, cu banta elastica sus, insa mult prea mare banta.

Gata, incepe weekendul.
Pupici pe burtici si weekend placut!

Nana, 14+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Missy, scuze ca ma bag, dar nu mi se pare normal ca un medic indiferent cine o fi el sa se poarte asa cu tine, sa te lase cu ochii in soare la intrebarile tale.nu cred ca era plictiseala sau faptul ca ploua si era vineri, nu este profesionist. Gandestete bine daca vrei sa mai mergi la el......parerea mea.
ai grija ce medicamente iei......Sanatate

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Roxana acolo e o clinika de fertilizare in vitro..nu stiu daca fac si acele teste dar merita sa incerci..ssuni ..ceri cu dc Zadori..ca numai el stie engleza ,,daca vrei spunemi ce sa intreb ca sun eu si iti spun..da mie scriemi ca io uit
va pupacesc pe toateee,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Missy, e tare neplacut cand vedem medicii asa. Desi sunt si ei oameni si au toane, pentru noi viata si sanatatea sunt importante si nu e tolerabil asa ceva. Mai vezi si data viitoare cum e, si daca asta ii e starea in general trebuie schimbat si gata.

Nana, pai cred ca de la oful meu cu TT si eco sunt asa aiurita si necajita, ca nu mai sunt atenta. Si de aici alte belele.

Cecilia, cu placere. Aveti si voi grija.

Rox 16+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetele, multumesc mult pt. incurajari si suport si pt. suflul atat de optimist . Mi l-ati transmis si mie. Recunosc ca eram cam abatuta fiindca nu ma gandeam vreodata sa ma confrunt cu asta.
Luni merg sa refac analiza si la Cantacuzino si apoi ma duc sa ma consult cu ginecologul meu. Va pup pe toate si doresc we placut!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
12+

Mergi la inceput