Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Aleeeee, ce dulce poti sa fii:)
Haide ca o sa fie bine.
parca vad aici cea mai vesela odisee, eu cel putin daca iau o gura de ceva devin cea mai simpatica persoana ![]()
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
irinabobe spune:
tomasa prezenta anticorpilor tip igA inseamna o infectie activa, deci vei fi nevoita sa faci tratament pt chlamydia. stiu ca se trateaza in sarcina asa ca nu e o problema prea grava, insa poate cauza avort spontan in caz de netratare.
Sabina spune:
Tomasa, se trateaza, stai linistita 
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI Amar. Un bebe pretios sanatos iti doresc!
Ale, cred ca ti-e taaare greu sa stai linistita, dar sunt convinsa ca ai sa faci efortul asta pentru bebele tau drag. Si fii optimista, contractiile te mai pot lasa, colul o sa-si mai revina daca slabesc contractiile, ai vazut ca placenta a urcat putin, bebe e bine. Doar tu trebuie sa fii puternica si optimista.
Roxana, imi pare rau de incertitudinea in care te afli. Eu una te inteleg bine. Acum ma gndesc ca intr-un fel am avut bafta ca TT-ul prost al meu a iesit la 20 de saptamani, cand nu mai aveam ce repeta si unde. Iti spun, asta ca sa te incurajez, ca optiunea mea a fost sa nu fac nici amnio nici altceva si totul s-a terminat cu bine pana la urma.
Aniast72 si Tomas, sper sa va linistiti cu problemele de analize.
Sabina si SabinaY, sper sa va lase cu totul in pace migrenele. SI eu am probleme mari cu ele si acum si sarcina trecuta. Acum o saptamana imi aduc aminte si acum cu groaza ca m-a luat pe l-a pranz si pana seara urlam de durere. Am tot zacut si-am incercat sa adorm (inainte mergea cu somn), dar m-am trezit sa
de durere. Fara Paracetamol n-am scapat de data asta. Mi-e si groaza sa nu ma mai apuce. Si eu la prima sarcina am stat numai cu ideea de preeclampsie in cap, din cauza durerilor de cap si a tensiunii mari (ca edeme n-am avut deloc). Acum n-am pic de tensiune, umflata nu-s, dar capul asta imi mai joaca feste.
Bun venit noilor gravidute, dar si taticului gravid si el (eu asa sustin de sotul meu, ca e la fel de gravid ca mine, insa din pacate, ca un gravid inconstient ce e, inca fumeaza!
).
si cat mai putin stress!
Bee
10+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
cecilia L spune:
Amar, LA MULTI ANI!!!!! sa fii iubita, sa ai un bebe frumos si sanatos.
Nu mi-am dat seama prima data, eram prea fericita, scuze.
Ale ai mare grija de tine, este f important sa se termine cu contractiile si sangerarile sa ti se faca cerclaj la timp.Nu ai alta varianta decat sa stai cuminte in pat si sa-l asculti pe dr.Nu cred ca a vb aiurea.Sanatate si ai grija la 
va pup
cecilia
Liana30 spune:
Roxana asta e numarul 003662423623. de la clinika Kalli din Szeged,,poti vb cu ei in ungureste sau engleza..poti suna sa intrebii..multa bafta,,
gravidutzelor io de luni intru in sapt 12 asta inseamna ca trebuie masurat pliul nucal????ca pe mine dc m'a chemat la 15 sapt..ia lamuriti'ma si pe mine![]()
va pupacesc pe toateee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
11

Nasica
tomasa spune:
S-o trata ea, dara daca pierd sarcina pana atunci?
Ca din ce am gasit pe tema asta nu cred ca o pot trata in primul trimestru, din care inca mai am de parcurs 2 saptamani mari si lungi. Si de unde aibii am luat-o? Este clar boala cu transmitere sexuala, am tot citit pe net de cand cu rezultatele astea proaste. Am in sertar analizele de la tura trecuta, negative toate, negru pe alb. Desi, cu riscul de a va parea denaturata, in momentul asta nu-mi pasa prea mult nici de m-a inselat sotul, numai sa nu pierd cupilu'. ![]()
Si cand ma gandesc cu cat calm si cata relaxare le-am facut analizele astea. Vezi, asa este, uneori raul apare de unde nu te astepti. Eu ma temeam de toxo.
Poate le-or fi gresit...sper si eu.
Ale, ma bucur ca esti mai linistita. Stai super cuminte in patut si dormi mahmurica acolo.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
danielle02 spune:
amar
sa fii iubita!
ale, ma bucur ca e mai bine acuma.trebe sa stai in pat linistita si totul o sa fie bine 
danielle
13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
crishtina spune:
Tomasa unde ti'e curajul? cum sa pirzi sarcina?? o sa fie toul bine..ai sa vezi. Nu te preocupa degeaba. Te pup si sa stii ca toate suntem alaturi de tine.
15+
Marunzika spune:
cu intarziere pt Piccaflor si alyx, sarcini usoare si bebici sanatosi-voinici.
amar o zi minunata si o sarcina lipsita de probleme si un bb sanatos.
Ale, RoxanaG
totul o sa fie bine!
Bun venit noilor gravidute!
Felicitari celor care au aflat deja daca au
sau
!
Eu am avut 3 zile de cosmar, dupa ce saptamana trecuta ma confruntam cu dureri de gat, marti spre miercuri noapte nu am dormit de dureri si m-am dus la prima ora la dr sa aflu ca am sinuzita + angina + pfaringitis + inca ceva dar nu inteleg scrisul. Am primit antibiotic (Amoxicillin) si cu aprobarea ginecologului am inceput sa le iau, insa pt dureri nu am primit nimic si am plans 2 zile si 2 nopti de durere de cap, gat, nas, ochi. Acum e un picut mai bine. Am fost la ecografie azi, cu taticul si s-a emotionat tare cand a vazut cat se misca bb, dr nu a reusit sa-i masoare caputul caci era tot timpul in miscare, ne-a facut cu mana de ne-a busit rasul pe amandoi si apoi sugea degetelul. N-a putut sa vada ce este, dar suntem fericitici ca e totul ok dupa cum zice dr. Masoara 8,34cm la 14sapt si 2 zile.
Sa auzim numai de bine!
14+ & 8,5kg in +
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby