Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 22
marushka spune:
Fetelor eu astazi am programare la Iosup la ecografia morfo-fetala... 
si mi-e atat de frica... stiu ca iosup este un doctor
foarte bun dar imi este totusi frica, of... imi tremura genunchii pana diseara cand ajung la doctor in cabinet. Revenim dupa ecografie.
Taniusha
14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Sabina spune:
Marushka, de ce sa-ti fie frica??
o sa fie f bine!
da, avem stilisti de nadejde, eu din fericire am partul f fin si pacde repede se incurca, se si descurca, n-am avut inca placerea sa-mi tund suvitele ca Roxana![]()
am uitat sa-i urez lui Lothlome o odisee frumoasa si fara griji!!
are cineva vesti de la Ale? N-am nr ei de telefon.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tomasa spune:
Roxana, n-ai idee cat de bine imi pare ca ti-a facut bine ce ti-am scris. Apropo de testul pt. trimestrul I de sarcina, se face si la noi? Pana in cate saptamani?
Hai ca poate ma apuca acum pe mine cu testul asta
, ca pe triplu am zis clar ca nu-l fac.
Sabina, sigur antibiotic imi va da si mie daca se confirma. Tu ai luat tratament pt. sterptococ B la sarcina cu Sofia? Ma bucur sa aud ca nu sunt probleme cua antibioticele astea in sarcina.
Taniusha, multumesc frumos, mi-a facut placere
ce mi-ai scris, sper doar sa merit aprecierea.
Bafta multa la eco, eu cred ca vei iesi de acolo incantata.
Danielle, eu cu sanii n-am avut probleme din astea cu scurgeri in sarcina, doar mariti si durerosi erau. Colostrul a venit de-abia dupa ce am nascut, dar am auzit multe cazuri in care secretia a aparut chiar din timpul sarcinii si pe la prietene si la fostele colege de odisee. Chiar imi amintesc ca incepusem sa ma ingrijorez ca n-am asa ceva, nici picatura, dar nu au fost probleme, am putut alapta slava Domnului, i-am dat exclusiv pana la 6 luni. Nici macar apa sau o gurita de ceai nu a baut. Eu in locul tau as lua-o drept un semn bun, ca vei avea laptic mult pt. bebelus.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
afibebe spune:
salutare mamicilor si bebicilor,
si noi venim cu vesti proaste 

.am racit si suntem tare ametiti.imi curge tare nasul altceva nu am.dar imi este asa frica ca nu stiu ce sa iau.
voi ce imi sugerati?
am luat paracetamol si propolis cu vitamina C.
ce ziceti voi?
va pup,
AFIBEBE
16+
Sabina spune:
Tomasa, n-am luat tratament la Sofia pt ca nu am avut streptococul atunci.Acum am luat tratament, in sapt 8 de sarcina.
da, Danielle, o sa ai laptic!! e semn bun cu secretia din sani.
Mie mi se cam exfoliaza pielea de pe un mamelon, dau cu ulei de gravidutze(mi-a trimis cineva din germania o sticluta)si parca face bine.
Si mie mi-a placut Tomasa ce i-ai scris Roxanei:))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
marushka spune:
sabina, tomasa 
multumesc pentru incurajari.
Data trecuta cand am fost la eco la 9 saptamani tare incantata am iesit, bebe era "ca la carte" asa se exprimase nenea doctorul, si ne-a facut si poze... si atunci tot imi era o frica de eco...
of of asa sunt eu mai fricoasa i mai panicoasa cum zice sotul meu... sper sa va duc vesti bune despre puiut.
Taniusha
14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Gabriela77 spune:
Buna, fetelor!
am ajuns la zi cu cititul. Dar stiu ca scrieti....Bine k macar apuc sa va citesc.
Tin pumnii tuturor fetelor care dintr-un motiv sau altul sunt ingrijorate. Si vreau sa va spun, ca inteleg perfect ceea ce simtiti. Adica e asa de greu atunci cand te afli in situatia aceea. E o lupa acerba intre subconstient si rational, si oricat am incerca sa gandim rational, de cele mai multe invinge subconsientul. E greu de controlat.
Doamne ajuta sa fie bine k toate, sa ne bucuram de o sarcina normala, fara probleme si de bebei sanatosi.
Acum, alta dilema de-a mea. Tot astept si eu miscarile bebelusului. Si sincer, nu prea stiu la ce sa ma astept, fiind la prima sarcina. Puteti voi, cele care deja ati simtit asta sa descrieti aceste primele miscari ale bebelusului? sau daca s-a discutat deja undeva, unde?
Eu am simtit ceva asemanator a ceea ce descria Danielle, ca si pulsul unei inimi, chiar la sfarsitul saptamanii 14. Dar probabil ca e prea repede....
Va pup, multumesc, o zi frumoasa
Gabriela
15+
danielle02 spune:
marushka, de ce sa te temi draguta?ca o sa iti vezi bebele? eu una,m-as duce toata ziua la control daca pot.mi-am cumparat aparat de ascultat inimioara(de atata stres) am dat si o caruta de bani si cand am ajuns acasa scria ca dupa abia 20 de saptamani o pot auzi.deci...
fetelor,va multumesc de raspuns
m-am panicat putin cand am vazut ca si sanii imi curg,dar acum m-am mai calmat.asa mi-a zis si mama ca e bine sa curga,dar eu...trebe sa intreb tot satu` ![]()
mai am in continuare contractii si ma doare spatele,dar m-am controlat si am vazut ca nu mai am asa mult sange negru,sper din inima si ma rog sa fie bine,nu numai ptr mine,ci si ptr toate burticile ca sa ajungem cu bine pana la capat.
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
tomasa spune:
Eh, Sabina, deci se intampla si la case mai mari. Atunci nu-l aveai, intre timp il ai. Credeam ca sunt singura in situatia asta. Tare ciudat mi se pare. Ori fac astia analizele aiurea, ori ni le-au dat in spital pe la nasteri (ceea ce ar fi tare trist si mi se pare putin credibil totusi), ori se iau tampeniile astea si altfel decat pe cale sexuala. Ca alta varianta eu una nu vad
si nici nu vreau sa vad. In fine, bine ca se trateaza ca in rest vom ramane probabil cu misterul nedezlegat.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
Annuska spune:
Buna, dragi gravidutze. Sper ca ma primiti si pe mine intre voi. Va citesc de mult mesajele si am fost alaturi de voi dar acum m-am hotarat sa particip si eu activ la grupul vostru.
Marushka, nu ar trebui sa-ti fie frica de ecografia morfo-fetala. si eu am programare la dr. Iosup joi, dar eu abia astept sa vina momentul asta ca sa-l vad pe bebe si sa aud cum ii bate inimioara. Intr-adevar, am avut o mica indoiala acum trei saptamani cand doctorul meu (Dr. Tutunaru) mi-a dat sa fac ecografia si TT la sfarsitul lunii, cand urma sa am 13+ si peste tot scria ca aceste analize se fac intre 15 si 18 saptamani si m-am intrebat daca are vreo banuiala de mi le da asa devreme... dar am last deoparte gandul asta si am hotarat sa nu-mi fac griji degeaba, mai ales ca eu simt ca bebe e bine. In plus, mai am un motiv pentru care astept cu nerabdare ziua de joi. Am auzit ca unele dintre voi au putut afla chiar de la 13+ daca urmau sa aiba baietel ori fetita si ma gandesc ca poate am si eu norocul asta. E adevarat? Maruska, dupa eco numaidecat sa ne spui si noua cum a fost.
De data asta il iau cu mine si pe sotul meu, sa inceapa si el sa se obisnuiasca cu ideea, ca inca mai pare mirat asa, cateodata, de parca nu-i vine sa creada ca din octombrie va fi tati.
Vineri dimineata voi face triplu test iar dupa amiaza am programare la medicul meu. Din experienta voastra, credeti ca e posibil sa am rezultatul la TT in aceeasi zi? Sau sa-l fac mai din timp, maine spre exemplu?
si
tuturor si o primavara frumoasa, cum e acum afara!
Annuska, 13+