Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 23
tomasa spune:
Afibebe, bea multe sucuri de citrice, miere cu lamaie, ceai de ghimbir. Sau homeopate, oscilococcinum, homeogene, desi eu nu am luat si nici nu stiu daca as lua desi am tot citit ca sunt "safe". Altceva nu prea stiu....Sanatate multa!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
tomasa spune:
Stie cineva ceva de Ale? Sper din suflet ca e bine, toata ziua m-am gandit la ea.
Gabriela, s-a tot scris despre asta. E o miscare foarte usoara, aripioare de fluture, o palpaire slaba, aproape imperceptibila. In zona buricului, in general intr-una din parti.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
Sabina spune:
Tomasa, eu nu l-am luat de nicaieri.
Streptocoul B traieste in noi pur si simplu, in principal in zona rectala.
Pe fondul sarcinii (adica imunitate scazuta) poate sa prolifereze.De aia am iesit pozitiva la el.
Analiza aia de secretie in sapt 34 sau in jurul ei chiar asta urmareste, depistarea unor factori de risc pot nastere.Streptococul B e unul dintre ei, si se da tratament cu antibiotic in timpul travaliului/nasterii pt ca altfel bebe poate suferi complicatii ulterioare (pneumonii etc)
Cu antibiotic nu e absolut nici o problema:)
In legatura cu miscarile bebelusuluim eu lea-m simtit mai ales jos, sub buric:)
Acuma mi se pare ca aurcat.
fetele peste 14 sapt, la voi a urcat nitel sarcina?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tomasa spune:
Am inteles, Sabina
, deci numai eu l-am luat intre timp. Ca asta a mea sigur nu traieste in noi. Bine ca macar raman doar eu sa ma intreb
.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
Sabina spune:
mai, nu stii daca o mai tii minte pe gandacelu, nu mai scrie pe forum.
ea a avut si citomegalovirus, de unde oare??
ca in afara ca-s cinstiti etc mai sunt din aia care merg la biserica, tot tacamul.
Deci balariile astea se pot lua de oriunde!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tomasa spune:
Cum sa nu o mai stiu pe Gandacelu? Chiar ma intreb ce mai face. A nascut fetita? Ce nume o sa-i puna? Presupun ca voi mai tineti legatura.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
Sabina spune:
naste cam peste o luna, o sa aiba o fetita pe care o cheama Maria.Fac f bine, dar a avut o probl in sarcina, a facut varicela ...acu sunt bine cu totii
Sabina si
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annuska
Din experienta voastra, credeti ca e posibil sa am rezultatul la TT in aceeasi zi?
Mai acum ceva vreme a scris Roxana un "sumar" pt. TT la diferite centre medicale din Bucuresti - cat costa si cat dureaza -
Nu retin in cate zile aveai rezultatul.. dar cu siguranta de nicaieri nu se obtinea rezultatul in acceasi zi.
12+
Vestea noastra!
Andries spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca macar o parte din probleme s-au mai rezolvat, sunt sigura ca cerclajul o va rezolva pe Ale, e o procedura cam naspa, dar merita!!
Ma alatur si eu grupului de obidite cu o mega infectie de tip ORL pe care am "inceput-o" vineri, s-a agravat sb si duminica, oscilococinum si homeogene si ceaiuri nu au ajutat deloc, dar deloc si ieri seara la 23:30 ma consulta medicul si mi-a dat augumentin!! Si vad ca nici cu asta nu-mi e mai bine, fir-ar al naibii sa fie ca-mi vine sa ma dau cu capul de birou!!
By the way sa stiti ca Iosup e meserias, la Victor mi-a placut mult cum l-a analizat, e foarte meticulos si atent. Numai ca pe mine m-a bagat in sperieti ca vezi doamne a vazut el un col scurt si deschis, dar nu era nici pe departe asa, ca la nastere abia abia s-a deschis!!
Dar se pare ca el cam vede coluri semi-deschise ![]()
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by afibebe
salutare mamicilor si bebicilor,
si noi venim cu vesti proaste.am racit si suntem tare ametiti.imi curge tare nasul altceva nu am.dar imi este asa frica ca nu stiu ce sa iau.
voi ce imi sugerati?
am luat paracetamol si propolis cu vitamina C.
ce ziceti voi?
va pup,
AFIBEBE16+
ei... taman ce ziceam si eu... la mine nu a mers si acum iau antibiotic

Andries