Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Danielle, curaj si speranta ca va fi bine. Pupici, tinem pumnii si sa ne zici cum esti.
Berapiri, nici la al2lea bb nu voiam neaparat baiat sau fetita, voiam sa fie sanatos si uite ca acum exact de asta imi fac griji.
Tomasa, esti minunata si ti-am mai zis-o.
Ai concluzionat foarte frumos si incurajator problemele mele si constient stiu ca asa e, si ar trebui sa ma linistesc. Insa oricat as vrea acolo undeva in sufletelul meu e o unda de indoiala. Si asta e ceea ce nu imi da pace si ma chinuie intr-atata, si oricat as vrea sa inchei capitolul o cam iau de la inceput iar si iar. O sa discut azi si cu medicul meu si vom vedea ce si cum. Merg cu sotul meu tocmai ca sa avem impreuna aceleasi date si sa discutam pe aceeasi baza, si sa luam o decizie comuna si finala. Dar linistea aia de la inceput si bucuria pe care am avut-o cand am aflat de bb vor ramane mereu cu o umbra de teama si de indolaia. Incerc sincer sa fac ceva, dar trairile astea intense din ultima vreme ies la iveala iar si iar. Hai ca mai vorbim diseara, sa iti povestesc despre consultatia la Badiu.
Sabina, nu esti la apel? Hai ca i-am zis Alexandrei de zane si era gata sa plece de acuma.
Fetele eu fug la coafor, arat ca naiba si nu se mai poate, si in plus sper sa mai ajute si la starea psihica proasta. Pupici, revin giugiuca intr-o ora si ceva.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Cecilia, scandalagiul asta ca re nu ma lasa nici sa adorm seara de foit ce este, s-a facut simtit de pe la 14 saptamani si un pic. Acum e ceva foarte frecvent, adica zilnic si de mai multe ori pe zi. Dar e lenes dimineata, ca tati si ca sora lui. ![]()
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Piciulika,. Mai citisem si eu ca trebuie sa stea bb intins si prima data la Iosup nu a stat deloc, nu ca nu ar fi stat intins. Iar a doua oara evident nu era sa isi schimbe masuratoarea, eu ma dusesem cu speranta ca uitase de mine.
Insa sunt 2 medici buni si Iosup si Herghelegiu. Primul a dat 3,9 mm si al doilea 2,1 mm, deci unul nu a masurat cum trebuie. Dar care, ca e bine de stiut?
Draga Roxana,
m-am gandit azi-noapte: bineinteles sa Iosup s-a inselat!
Cum putea sa vada Hergheliu 2,1 mm daca ar fi fost... dublu?!
Din subtire poti citi, gresit, mai mare. Dar daca e mare, cum s-o vada asa subtirica...?!?!?
Pusilici
Piciulika
12+
Roxana_G spune:
M-am intors si eu aranjata pentru diseara la medic, macar sa arat ca o doamna daca o sa ma port ca o catza cu intrebari despre TT-urile mele.
Glumesc evident! Insa nu vreau sa renunt la a primi raspunsuri la nelamuririle mele chiar dc se mai supara pe mine. Si oricum il am pe sotul meu cu mine, care este foarte diplomat (deh, natura meseriei) si imida suturi pe sub scaun daca sar calul. ![]()
Tomasa, sa stii ca am decis sa salvez mesajul tau si sa il citesc ori de cate ori ma apuca grijile. Ba o idee ar fi sa il imprim sa il tin in geanta.![]()
Piciulika, esti o dulce, nu te mai stresa cu gandul la mine. Off ce incarc oamenii cu griji! Si eu gandeam ca si tine ca poate Iosup ar gresi (desi el nu prea da rateuri), insa ramasese varianta ca or suferi toti ceilalti cu vederea. ![]()
Haideti ca azi imi arde de glume. Profit si eu pana diseara la Badiu, parca vad ca ies bosumflici de acolo.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Piciulika spune:
Nu, Rox, o sa vii bine-dispusa de la Badiu!
Tomasa are perfecta dreptate!!!
La tine toate datele se pupa - numa' "interpretarile" sunt a lela!
Si la lunganul meu: primul lucru s-a uitat la osul nasului (30% cu SD nu-l au vizibil la eco) si apoi a zis ca si TN ca e bine, si abia apoi s-a apucat de-a masuratorile.
Ieri seara am primit prin posta rezultatul Test I Trim.: risc trisomie de 1:7040 - si parca tot nu-mi ajunge si am citit pana noaptea... Acuma inteleg cum e sa nu poti ignora cifre, ci sa le scarmeni pana la loc comanda...
Pusilici
Piciulika
12+
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Nu, Rox, o sa vii bine-dispusa de la Badiu!
Tomasa are perfecta dreptate!!!
La tine toate datele se pupa - numa' "interpretarile" sunt a lela!
Si la lunganul meu: primul lucru s-a uitat la osul nasului (30% cu SD nu-l au vizibil la eco) si apoi a zis ca si TN ca e bine, si abia apoi s-a apucat de-a masuratorile.
Ieri seara am primit prin posta rezultatul Test I Trim.: risc trisomie de 1:7040 - si parca tot nu-mi ajunge si am citit pana noaptea... Acuma inteleg cum e sa nu poti ignora cifre, ci sa le scarmeni pana la loc comanda...
Pusilici
Piciulika12+
Bravo, super test! Ia-ti orice grija si nu mai citi prostii. Ce rau imi pare ca nu am facut si eu testul asta, si am facut TT. Herghelegiu ma intrebase pe care l-am facut.
Cat despre nas, asta a fost grija mea sa stii, dar e la locul lui. Herghe l-a si masurat si a zis ca e ok. Daca iti zic ca la prima eco am o poza din profil si ii ziceam mamei ca poate are nas de Pinochio, ca sora-sa avea o bobita acolo. Si acum ajung sa imi fac griji daca are copilul nas.
Eu zic sa ma mai ignorati cu vaicarelile mele, ca zau sunt cam sarita de pe fix si va zic tare sincer. Poate ca e de inteles in oarecare masura, dar ma enervez si pe mine uneori.
Gata cu SD pana diseara.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Sabina spune:
oh, scuzati disparutul in ceata, dar sunt singura cu fata si ma termina, ma coafeaza, ne jucam de-a diverse personaje si nustiucate alte traznai![]()
suntem bine, chiar nu ma gandesc la TT, si joi astept sa vedem eco.
Roxana, la ce ora ai cu Badiu?
Tomasa, poate la kidex vine, daca la baby expo nu m-am invrednicit, mi s-a parut departe si eram sigura ca e aglomerat.Stai linistita cu analiza aia, uite, eu am luat amoxicilina pt streptococ B pt ca mi-a zis dr., exista tratamente.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
danielle02 spune:
ptr toate burticile
si va multumesc fiindca ma sustineti.
azi nu prea am avut sangerari dar tot mai am petele alea maro si ma doare in spate! ma duc sa ma intind si sa stau linistita.sunt rupta de oboseala chiar daca am dormit noaptea trecuta!
voua vi s-a intamplat sa va curga sanii?asa ca 2 picaturi micute de apa?mie imi explodeaza sfarcurile si m-am trezit cu 2 picaturi pe tricou din sfarcul stang.e normal???
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Sabina, la 17.45 am programare. Pana ajunge el, pana ajung eu acasa, pana la 20 nu aveti nici o veste. Iar cu coafatul Sofiei, ai grija ca a mea m-a tapat aseara cica si am ramas in par cu un pieptan de al ei de am rupt din par ca sa il scot.
Danielle, poate nu mai ai sangerari de acum, ai grija in continuare. Cu sanii nu am avut probleme, mie nici data trecuta nu prea mi-au curs decat f tarziu spre final.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
marushka spune:
Gravidutze harnicute am revenit si noi... da numai un pic ca iar am treaba si nu mai am timp. De citit v-am citit cu raspunsurile nu prea putem tine pasul...
Nu am putut insa sa nu zic nimik cand am vazut ce se mai intampla pe aici.
Danielle02 draguta
am citit ce ti se intampla cu sangerarile alea, nu stiu prea bine de la ce ar putea fi ... dar tot ce pot este sa te rog sa nu faci efort...sa stai cat mai linistita si daca se poate in pozitie culcat cat mai mult. Ai un gand bun din partea noastra si sa te ajute DD sa nu mai curga si sa revina la normal si sa fim colege pe tot parcursul Odiseei 
Ale daca e nevoie de cerclaj, sa fie numai sa fiti si tu si bebe sanatosi. Si pentru tine urari de bine,sanatate si sa poti ne dai numai vesti bune! 
Roxana, Sabina ce scumpe sunt printesele voastre asa ati scapat de dat banii la coafor, v-ati pricopsit cu cel mai bun stilist personal

Tomasa i-ai scris foarte frumos Roxanei! Bravo, bine ca mai exista asemenea oameni care stiu totusi sa rationeze lucrurile chiar daca aparetntele parca ar spune altfel. Ma bucur ca suntem colege!
Lothlome bine ai venit la Odisee! Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ajungem cu bine sa ne tinem bebei sanatosi in brate!
Taniusha
14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png