Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
carpatina spune:
Bun venit lothlome, felicitari pentru sarcina, si un "drum" cat mai lin pana la nastere!
12+
Vestea noastra!
Berarpiri spune:
Fetelor,va multumesc pentru felicitari!
Azi nici nu mai stiu de cate ori m-am uitat la poze cu puisorul meu
,si le-am aratat la toata lumea pe care o cunosc.Toti au fost incantati de faptul ca se vede destul de clar bb,avand in vedere ca are doar 12 saptamani.
ROXANA G,nu stiu daca va fi fetita sau baiat,e prea devreme sa imi spuna.Ar trebui sa fac urmatoarea eco peste 9 saptamani(dar cred ca nu voi rezista,si voi merge la particular mai repede),dar prefer sa nu stiu sexul ,va fi o surpriza.Asta daca voi rezista tentatiei
.Noi,fiind primul copil,ne bucuram de orice,sanatos sa fie.Azi am zis catre sotiorul meu ca va fi baietel.A cam facut buza.Cred ca isi doreste fetita,chiar daca nu zice
.
Pupici la toate mamicile!
berarpiri
12+
berarpiri
Liana30 spune:
Ale tin pumnii..si stai mama linistita ca va fi bineee..am si eu p prietena care a facut si nu a durut'o deloc..nici atunci nici dupa..iti jur!!!
bun venit noilor gravidutze
io am reusit sa racesc,,asa ca zac,,nu va pup de data asta![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
12

Nasica
mandarinutza spune:
Ale,
cat ma bucur ca esti bine si iti tin pumnii pentru cerclaj, sa iasa totul bine. 
Danielle draguta mea
tin pumnii sa fie totul bine si sa vii cu vesti bune
Andreea, chiar de acolo mi-am cumparat pantolonii, merci frumos pentru indrumari. Si chiar sunt tare draguti, mi-am luat trei sferturi. 
Tomasa, succes la rezultatul pt chlamydia 
Bine ati venit noile gravidutze 
Mandarinutza
16+
tomasa spune:
Aniast, iti multumesc pt. gandurile bune si pt. mesajul tau linistitor. Din pacate antibiograma mi-o vor face de-abia cand imi vor recolta secretia, si asta eu inca n-o pot face timp de vreo 2-3 sapt. Dar sper sa nu fie tarziu nici atunci pt. bebelus. Si mai sper sa fie o eroare pe undeva si sa primesc vineri niste rezultate negativa. Offff! Iti multzu inca o data, ai fost o dulce. 
Kidex va fi la sfarsitul lui aprilie, perioada exacta este 27-29 aprilie. Are loc la Romexpo si are exact acelasi specific ca si Baby Expo, adica targ destinat gravidelor, nou-nascutilor, bebelusilor si copiilor, insa este mai mic decat Baby Expo (participa mai putine firme, deci oferta de produse este mai saraca, e mai putin aglomerat fiindca nu e atat de mediatizat si nu-s atatia vizitatori ca la Baby Expo). Partea buna este ca desi gasesti mai putine lucruri ele sunt de calitate mai buna, adica e un targ cu produse mai smechere, hainute pt. copii mai asortate si mai elegante, mai "de firma". Sigur vor fi si articole pt. gravide, hainute si cosmetice, eu asa zic. De fapt asa a fost in iarna. Uite aici un link unde gasesti mai multe despre targ: www.kidex.ro
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
tomasa spune:
Ale, tin si eu pumnii, sa ne dai neaparat de veste cand termini cu cerclajul. Ai fost foarte draguta ca ne-ai scris desi stateai cu picioarele in sus.
Mandarinuta, iti multumesc frumos!
Roxana, tie ti-am scris mult si nu stiu pe ce am apasat si am pierdut mesajul. Sunt culmea!
Hai ca revin pe larg.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
tomasa spune:
Liana, sanate multa, sa te faci bine repede. Ai fost dulce cu pupatul ala.
Lothlome, bine ai venit! Sarcina usoara!
Danielle, stai cumintica in pat si nu te mai controla. Sangele maroniu stiu ca nu e chiar o problema. Hai, fii cuminte si va fi bine. Pup!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
tomasa spune:
Roxana, ca sa te mai linistesc putin o sa repet ce stiu si eu despre acest subiect. Din cate stiu, copiii cu SD au anumite caracteristici clare, iar la baietelul tau nu se regaseste chiar nici una.
Sunt mai micuti decat ceilalti (al tau dimpotriva a fost si este mai mare la toate masuratorile), sunt hipotonici (al tau este cel mai miscaret bebelus de pe aici, si-a facut simtita prezenta foarte repede si misca energic mereu), au lungimea femurului mai mica decat standard (al tau dimpotriva, are picioare lungi, femeurul mai lung decat pentru varsta sarcinii), au pliul nuchal peste 3 mm (al tau avea 2 mm la masuratoare relevanta), au in general un defect la inimioara (iar la voi nu s-a vazut nimic de acest gen).
Desi majoritatea imagistilor la care ai fost nu s-au pronuntat cu certitudine, din cauza ca sunt foarte precauti si se tem sa nu cumva sa greseasca, eu sunt sigura ca n-au vazut nici un semn de neregula la copilul tau, fiindca altfel sigur l-ar fi semnalat. Aminteste-ti cat de incurajatoare a fost ecografia facut la Herghelegiu, singurul dintre ei care este si ginecolog si ce ti-a spus el despre relevanta TT-ului.
De altfel sunt multe semne de intrebare dupa care ei se pot ghida, conformatia osaturii, aspectul orbitelor si nasului, etc. iar la voi toate au fost absolut normale. Concentreaza-te asupra acestor lucruri pozitive, fiindca nelinistea, gandurile si grijile nu va fac nici un bine nici tie nici lui. Oricum nimeni nu ne poate spune cu siguranta ca bb e sanatos inca de pe acum, asta nu o vom sti nici una dintre noi pana nu-i vom tine in brate.
Tu stii, noi am mai vorbit in privat si gandim la fel in privinta asta, din pacate nimeni nu are garantii in viata. Daca e sa se intample ceva rau se poate intampla, Doamne fereste, si cu un copil sanatos, dupa ce s-a nascut. Suntem in mana lui Dumnezeu, numai El ne hotaraste la fiecare soarta, asa ca incearca sa fii optimista. Eu mereu la asta ma gandesc cand ma coplesesc indoilelile.
Te pup cu mult drag si trebuie neaparat sa fim optimiste si pozitive ca mai avem drum lung pana la final de odisee.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
tomasa spune:
Carpatina, bine ca ai scapat cu bine de prelevare si ca n-a durut rau. Iti tin pumnii pt. rezultate foarte bune la test.
Cecilia, eu citisem pe undeva ca pregnilul modifica nivelul de BHCG si atunci implicit poate modifica si rezultatul TT-ului. Dar nu sunt sigura ca e asa.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
cecilia L spune:
Daniele stai cuminte si nu mai incerca sa te controlezi singura, iti spun sigur ca daca este sange maron nu este o problema, dar daca nu se opreste dute fuguta la spital si te interneaza, e pacat sa risti aiurea doar ca vrei sa stai acasa, chiar daca ne ingrozeste ideea de spital acolo esti altfel supravegheata si tratamentul este altfel facut, suntem puternice si trecem peste orice pt bebe-lusi nostri. Sanatate multa si sa aud vesti bune de la tine.
Ale, sa vi de la spital cu vesti bune. Sunt sigura ca o sa fie totul ok.
Aniast,intrebam si eu daca influenteaza utrogestanul TT, este tot progesteron.Stiu ca inainte de sarcina pregnylul se elimina in medie dupa 14 zile.
Bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi, ca noi toate de altfel.
Roxana, nu am fost atenta daca ai scris cand a inceput sa miste bebe-ul tau, ma bucur pt tine,esti cu o saptamana mai mare decat mine, ma refer la sarcina.Din spusele tale ar trebui sa ma astept sa-l simt si eu cat de curand? Abia astept.
cecilia