Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salut si eu toate fetele dupa cateva zile de absenta.mi s-a bulit calc.inca nu am citit din urma,dar vad ca au aparut mamici noi!

FELICITARI noilor mamici!!!!
noi vineri am fost la control.colul este inchis si moale.dupa tanti doctora se pare ca bebele va veni la termen.vineri dimineata am sangerat ceva mai mult.doctora mi-a zis sa nu-mi fac griji ca este colul care se pregateste.acum totul e ok.nu mai am sangerari,decat ceva contractii neregulate,nu foarte lungi si nu sunt dureroase.urmatorul control il avem pe 2 aprilie.

vreau sa intreb si eu mamicile care folosesc servetele umede ptr.bebei....incalzesc cumva putin servetelele?!?!?!?ca ma gandesc eu ca da putin inconfort lui bebe......nu ma certati....si eu am cumparat servetele umede ptr.bebe,dar nu stiu cum e mai bine sa le folosesc.

fug acum sa citesc din urma.

Carmen 37cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

SALUTARE!!!!!!!!!!!!!
SUNT PRIETENA ELEI (ELPOWER ). VIN DE LA EA DE LA SPITAL. Ela A NASCUT, PRIN CEZARIANA (ERA URGENT), O FETITA DE 3480 kg SI 53 cm. Sunt foarte bine amandoua. Fetita s-a nascut la ora 20. E sanatoasa tun, scor abgar 9. M-a rugat proaspata mamica sa va anunt. Va multumeste pentru incurajari si gandurile bune!!

Mergi la inceput

ASA-I CA V-A LUAT PRIN SURPRIDERE? Nici noi, prietenii lor, nu ne-am asteptat la o asa aterizare rapida.Suntem ff ffffffff fericiti!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Bravo Ela sa fiti sanatoase amandoua si astept cu nerabdare vesti ...sunt chiar curioasa ca stiam ca vei naste normal...ma bucur ca sunteti bine amandoua

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca anestezia de la cezariana a fost partiala, nu totala, ceea ce inseamna ca mamica si-a vazut dragalasa de printesa chiar in momentul in care a venit pe lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI ELA

Refacere rapida si multa sanatatetie si bebelinei tale,va asteptam cu vesti.
Noutati nu am .....in asteptare deocamdata ,am uitat cum e sa dormi 3-4 ore fara intrerupere,asta e mult a fost putin mai este.

laura37+3arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare, din nou!

Felicitari, ela, sa-ti traiasca puiul si sa fie mancacioasa! Chiar a fost o aterizare rapida!

Am pus poze la semnatura.

carmen, nu am observat la fetita mea sa fie deranjata de servetele. Chiar ii place foarte mult sa fie curatata.

As vrea sa intreb pe celelalte mamici cam de cand incep colicii. Noi de cateca zile cam avem program de plans-scancit seara si avem 8 zile doar.

O seara buna tuturor!

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Felicitari Ela si numai bine tie si la bebel!

Ieri am scris ca e timpul sa nasti si ziceai ca nu e asa tarziu.Si la Roxanici am zis ca va naste si a doua zi s-a intamplat. Poate mai zic de vreuna si se intampla.
O urmaream pe Jaanaca e timpul si la ea,dar toate la timpul lor!
Oricum multa bafta pt urmatoarele si nastere cat mai usoara!

Stefania38+4 cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Paxela - e super dulce fetita dar ultimele 3 poze sunt teroare(in sensul bun)Ce fel sta si se uita la tine,Doamne...abia astept sa simt ceea ce simtit voi acum.

Stefania38+4 cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Buna fetelor,
FELICITARI ELA SI DOINA !!!
refacere cat mai usoara si bbei sanatosi si norocosi!!!

Doina, chiar ma intrebam de tine cu varicela ta cum ai scos-o la capat in cele din urma. Si ce repede ai ajuns acasa. Super!!!
Ela, de ce a fost urgenta in cele din urma? Ma rog, indiferent de motiv, important e ca acum sunteti bine.

Eu la momentul de fata incerc sa imi fac mai comod scaunul de la calculator ca nu mai pot sta in fund deloc, si din cauza burtii si sin cauza hemoroizilor . Asa ca am indoit doua perne si le-am pus in lateral ca sa las libera portiunea de la centru , dar vad ca nu ma incanta prea tare nici pozitia asta.

CRINA, placenta fundica inseamna ca e inserata pe fundul uterului, deci sus de tot. Si la mine e la fel, culmea, tot pe stanga, dar bb sta mai mult pe dreapta si imi joaca ficatul in picioare.
Rufele le-am spalat cu detergent de bb primele sase luni, in masina. Nu le-am clatit de doua ori decat in primele zile si le-am calcat doar in prima luna. Nu cred ca acem sanse sa le spalam noi mai bine decat masina.
Sapun am folosit de la Jonson, inclusiv pe cap. Sampon am folosit abia de la 8-9 luni, de la Dalin.
Aveti grija la taratele pe care vreti sa le puneti in apa. Painea din ziua de azi are multe chimicale si aditivi astfel ca exista riscul sa faca mai mult rau decat bine taratele astea. Credeti-ma sunt patita cu printesa si nu le voi mai folosi si la bb2.
Baita eu i-am facut cu apa rece fiarta pana i-a trecut piodermita, apoi cu apa rece doar incalzita inca vreo luna si in cele din urma cu apa direct de la centrala. Acum cred ca o sa folosesc direct de la centrala imediat ce dispar orice bubite de la maternitate.
Mai puneam in apa albastru de metil, daca era cazul si o clateam cu ceai de musetel.
TZUNA e posibil ca Maria sa nu aiba nimic. Am auzit de multe cazuri asemanatoare in care umflatura s-a tras de la sine. Ne rugam sa va fie bine.
Analizele au iesit bine la mine, deci inca nu trebuie sa imi fac griji. Azi am avut si dureri de spate si contractii, de am impresia ca saptamana viitoare o sa imi trebuiasca si mie niste majorete. O sa mai intru o data pe prima pagina sa imi refac masuraotrile.
Va ,
pt fetele care urmeaza!!!

Diana 35+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput