Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

KARRA s-ar putea ca Maria sa suga foarte repede iar daca zici ca doarme apoi trei ore inseamna ca sigur nu ii este foame; eu am facut proba suptului dupa ce se trezeste o schimb dupa care o cantaresc iar dupa ce termina de mancat o cantaresc din nou ; pe la doua sapt manca la o masa 50 si doarmea cate 2 sau 3 ore; acum la trei sapt mananca intre 70 si 90 la o masa depinde deja nici o zi nu seamana cu alta ; si mananca si f repede cateodata in 20 - 25 min; normal asa e bine sa nu se tandaleasca prea mult dar nu tot timpul reusim si se satura de cele mai multe ori dintr-un san;
eu zic sa nu-ti faci griji daca doarme trei ore; in legatura cu colicii ii dau inainte de masa SAB azi am luat si DEBRIDAT apoi un pic de ceai de musetel sau chimen +ceapa , dar doar cateva inghitituri si dupa aceea lapte; iar lapte praf nu i-am mai dat din prima sapt nu a mai fost nevoie;

AMMA nici eu nu o spal dupa fiecare scaun doar sters cu servetel umed apoi crema si pana acum a fost ok; parul dupa baie il uscam cu feonul si ii place , zgomotul o linisteste , plus ca tin feonul si deasupra ei cat e in apa, acum in primele luni cat e mica pt ca pierd caldura f repede; si asa i se invinetesc manutele imediat;
iar in legatura cu kk poti fi fericita ca face dupa fiecare masa si eu mi-as dori , sa stii ca de aceea nu are nici colici pt ca are tranzitul intestinal f bun ;

CRIA chiar asa , asa putine vesti despre ROXANA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Elane-ai facut o supriza. Sa fiti sanatose amandoua si fetita sa-ti aduca numai bucurii.

Cria35+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Nu am stat prea mult de vorba cu Roxana la spital, azi cred ca ii da drumul si abia astept sa mai vorbesc si eu cu ea sa stiu ce ma asteapta. Stiu ca ea a avut ghinionul de a nu naste cu dr. ei care era plecat tocmai vineri din Brasov dar totul s-a terminat cu bine, ar fi vrut epidurala si sa o asiste sotul ei da nu s-a mai putut. Mai multe dupa cum am spus o s-o las pe ea sa va povesteasca.

Cria35+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Felicitari Doina si Ela pentru aducerea pe lume a bebelusilor vostri! Sa va traiasca si sa va bucurati de minunile voastre!

Vreau sa va raspund si eu la intrebarile ridicate mai devreme, despre baia, curatarea si hainutele bebelusului:
- baita ii facem zilnic, inclusiv pe cap; pana i-a cazut buricul doar spalata pe bucati cu carpa, si dupa in vanita. Apa calduta direct de la robinet, si sapun lichid organic (de la "California Baby") si nu a facut nici o bubita sau reactie pana acum.
-funduletul il spalam doar la baie, in rest il curatam cu servetele umede, inca din spital, si nu are nici o iritatie. Folosim cele de la Pampers si Huggies, variantele "Sensitive". Cand pielea e curata dam cu crema cu vit. A & D, asa cum ne-a recomandat doctorul din spital, si "zona" arata f bine.
-hainele fetitei le spalam separat la masina,cu detergent lichid special (Dreft) si dubla clatire. Le-am calcat doar prima data, cand eram inca gravida si aveam timp.. Oricum nu mi se mai pare a fi neaparat necesara operatiunea, mai ales ca masina de uscat rezolva partea cu "sterilizarea".

Nu stiu daca am omis ceva, oricum doar la chestiunile astea pot sa rapund (colici nu avem, asa ca nu stiu inca ce sa spun).

A, Tzuna, imi pare rau de problema Mariei. Eu zic insa sa mai ceri o opinie medicala, pentru linistea voastra, mai ales ca doctorul ala te-a lasat cam in ceata si cu intrebari nelamurite! Multa sanatate!

Va pupam si numai bine!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Buna fetelor intru si eu repede sa va scriu pentru ultima oara saptamana asta peste exact doua ore trebuie sa fiu la spital pentru internare,m-au luat niste emotii de nu stiu nici sa le descriu,tineti-miiiiiii pumniii si rugati-va pentru mine va pupic pe toate aveti grija de voi.
Si pentru cele ce urmeaza sa nasca
38+ARTHUR

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Elena, in Romania fetele dorm la ora asta, asa ca iti tin eu pumnii sa mearga bine operatia si sa iti tii baietelul sanatos in brate cat mai curand!

Curaj, o sa fie bine! Te asteptam cu vesti cand va intoarceti acasa.

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Felicitari Doina si Ela, sa va traiasca bebeii si sa fiti santosi si voiosi!!!

Hai Elena!!!

Noi suntem bine...aseara ne-a fost rau,nu mai puteam sa respir,ma durea stomacul si toate cele,dar mi-a trecut...mi-e fomita,dar nu prea am ce sa pap,deci tre sa ajung pe la supermarket si mi-e tare lene...

Va si aveti grija de voi se de bebei!!!

Mady 34+ cu

Mergi la inceput

Fetele am si eu un bazdac...poate par pueril,dar eu nu mai inteleg nimic...eu,calculamd de la data ultimei menstruatii am 34 de sapt si 3 zile,si am dat sa imi calculeze si mie astia pe net data nasterii si imi zic ca varsta estimativa a fatului este de 32 de sapt si 2 zile....deci dak se copilul se naste la 37 de sapt ale noastre,el are 35 de sapt,nu???eu cand am fost la eco ultima data aveam 32 de sapt si 5 zile si mi-a zis doc k dupa lungimea femurului bebe are 32 de sapt fix..
Nu mai pricep...poate ma lamureste si pe mine cineva si va rog sa nu radeti de stupizenia intrebarii....
Va!

Mergi la inceput

AAA...si scuze ptr greseli...tre sa ma intelgi k mi-a murit si ultimul neuron aflat in fuctiune si imi mai este si foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Elena,succes!...asta daca nu cumva ai nascut deja..Oricum pun si eu majoretele pt tine!

ELPOWER,Felicitari!
Te asteptam acasa!Sa fiti fericiti,!

Mihaela38+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput