Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Neatza mamici si burtici!

Felicitari Doina si Ela!

Curaj Elena!

O a fie bine! Vei fi o mamica fericita in curand!

Aoleu! Ce ma fac!??????? Ma ustura in gat de moooooor! Mi-au iesit prin piele geamurile deschise de ieri! Ar fi a patra oara de cand sunt gravi si racesc! Si dupa ce ca nu mi-e bine mai sunt si astia de deasupra mea care isi darama peretii prin casa!!!!!!!!!!!! Am sa-mi iau campii daca o vor tine asa vreo luna! Ce ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaaac?

Raluca 37+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutici!!
Nu stiu cum de trag racelile astea tocmai la noi astea cu burtici, eu mai am trei zile pana sa nasc si is racita cobza. imi curge nasul ca la robinet si cred ca aseara am facut si febra. Dr mi-a recomandat sa iau augmentin si vad ca ma pune pe picioare. Ceai cu lamaie nu pot inghiti ca nu mai suport lamaia si prefer sa beau apa plata ca am niste arsuri mama mia.
Cand ma gandesc ca vineri e clipa cea mare nici nu mai pot sa dorm , asa ca azi noapte am sta cu ochii pe pereti in primul rand pt ca nu puteam respira si apoi pt ca ma gandeam la ce va fi.
Sa mai punem niste majorete pt fetele care urmeaza sa nasca

[ majoreta]
38s+4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata mamici si burtici,
noi raportam o noapte relativ linistita. adica bb a papat pe la 00.00 si nu a vrut sa adoarma pana pe la 2.30-3.00. nu plangea ... statea cumintel si studia peretii ... mai pierdea suzeta si atunci se mai oftica ... in rest, liniste. pe la 6-7 ma asteptam sa se trezesca sa ceara papa, dar eram tot cam adormit ... asa ca l-am luat eu pe sus, l-am schimbat si i-am dat sa pape. dupa care iar a adormit. oare e normal sa doarma atat???? am pus mana pe el ... febra nu are ... "activitate" are ...ca l-am auzit cum umplea scutecul cu cacacios ... deci astept sa se faca 11.30-12.00 sa vedem in ce stare se trezeste. ieri de exemplu a dormit f putin. papa, si apoi statea cu ochii pe pereti cam ora pana sa adoarma si dormea maxim 1 ora si jumatate.
karla32 eu cand am avut probleme cu gatul in sarcina am luat homeovox si sirop stodal.
va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Nu am de nici unele in casa! Doar nishte tantum verde! Beau ceai cu miere si lamaie de care imi e tare sila dar n-am incotro!

Cred ca astia cu bocanelile ma vor trimite la spital mai devreme! imi fac niste nervi de nu se poate!E infern! Am si contractii!!!!!!!!!!! Sa-i ia naiba! Unde sa ma duc? Mai sunt si in halul asta!UF! Fii-v-ar hodorogeala sa va fie! HA! nu i-o pune naiba sa faca asa si dupa ora 2! Sa vezi ce scandal le fac!

Raluca 37 + cu bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Felicitari Doina si Elpower pentru bebei! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Stefanyia, ptr mine n-ai nici o presimtire? ca tare am nevoie sa se intimple odata!

ElenaGiulia

Si ptr cine mai urmeaza:

41+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

karla32 ma recunosc pe mine in ultimele 2 saptamani de sarcina in ce spui. parca se apucase tot blocul de renovat. eu noaptea nu prea dormeam ca mergeam des la baie si ma dureau toate cele, iar ziua cand ziceam si eu ca ma odihnesc putin incepeau bormasinile si flexurile si ... mama lor. nu ai o prietena la care sa te duci?
te pup si ... multa rabdare!

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Ioana , toata lumea e la serviciu!

Mergi la inceput

Sunt prea nervoasa, e clar!

Am gasit nishte ,,doape" de urechi! Sic! Sunt de cand m-am mutat aici si nu suportam masinile care treceau pe strada!Asha! Parca e mai bine! Am dat TV-ul la maxim sa aud si eu totusi ceva! Se mai aud in fundal nishte pacanituri! Parca dau cu batzul nu cu barosul! Acu' sa vedem cat suport si tampeniile astea in urechi!

Raluca cu Luca la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

KARLA32 linisteste-te ca oricum nu rezolvi nimic,asa patesc si eu doar ca in loc de bocanituri aud latratul unui caine,intruna...ma inebuneste si pe mine...dar cred ca acest caine va intra in cartea recordurilor pentru ca are peste 18 ani si nu mai moare...stiu ca nu e bine sa doresti moartea la nici o fiinta dar latra incontinuu fara macar sa ia aer...nu stiu cum face...incerc sa ma controlez si acum de cateva zile chiar am reusit....cred
Felicitari DOINA si ELPOWER pentru bebelusi,sa va de-a D-ZEU multa sanatate si sa va bucura-ti de ei!!!
Elena ne rugam pentru tine,si ai sa vezi ca totul va fi bine pentru tine!!!
GABYDAD conduc dar binenteles fara centura.
Tot stateam sa ma gandesc cate am ramas in asteptare din mamicile active.....???Suntem mai multe de 20?
aveti grija de voi nu va raciti pe ultima suta de metri!!!!
va pup!!

37+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Felicitari Doina si Ela!
Si sa aveti bebei sanatosi, cuminti si papaciosi!

Eu tocmai am mai dat o "proba" sa vad daca am scapat de minunata infectie urinara (dupa parerea mea da, dar astept o confirmare oficiala)

Legat de raceli: citeam ca la sistemul imunitar lasa "garda" mai jos din diverse motive (bebe are ADN-ul propriu diferit de al mamei etc)... eu am scapat de raceala de vreo 2 zile, dar tot biroul in jurul meu inca mai are... personal cred ca a fost viroza, ca antibioticele pe care le luam pt infectia urinara n-au ajutat cu nimic Bine ca a trecut, si ca mai vin doar saptamana asta la munca, dupa care nu mai vreau sa aud nici in vis de vreun nas suflat

Intrebare pentru fetele care s-au casatorit de curand si au luat adresa sotului: mai stiti ce acte trebuie la schimbarea buletinului? Trebuie si extras de carte funciara pentru adresa noua? (daca tot nu mai vin la munca si m-am consolat cu pozitia etern pelviana a lui bebe, mi-am gasit alt motiv de stres )

Chiar asa, cate active am mai ramas?

Diana 35+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput