Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelor ma intrebam si eu asa de plictiseala cu gravidutzele de la inceputul listei care trebuiau sa nasca demult si de la care nu avem nici un semn de viata ce facem....sunt multicele care nu au scris aproape deloc..........le luam in asa cum sunt adica gravidute la scutece?

sa nu dati cu rosii...decat intrebam....poate multe citesc din umbra si daca e asa astptam sa ne dati informatii...m-a gasit ordinea pe mine acum

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Zilele astea cam liniste! Nu mai naste nimeni??? Eu una n-am de gand Vineri am programare la spital si sper sa ii conving sa imi provoace nasterea, altfel il duc direct la gradinita

Val, si eu am probleme cu respiratia cand dorm. Respir ca o locomotiva , asta e, trec toate in curind.

Haideti majoretelor la treaba, ca e prea relaxata atmosfera aici:

41+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetelor!!!!!

Azi ne-am intors de la spital
AM NASCUT! 23.03.2007 ora 16.20
bebe RADU-GEORGE 55 cm , 3.850 kg , nastere naturala
am dorit anestezie dar nu s-a prins
asa ca naturala cu toate durerile aferente
dar cel mai important bebe e foarte bine
am sa intru sa va povestesc mai multe cand o sa am timp
va pup pe toate!

Doina si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

AMMA ii dau completare ca nu am destul laptic la sani....de ex azi dupa-masa m-am muls si am scos numai 50 ml de la amndoi saniiam cumparat glactogil acuma sa vedem daca creste productia....simai beau si ceai de la Humanna...sa vedem ce va fi...vad ca in seara asta am scos 90 ml de la ambii sanii....si dupa-masa i-am mai dat si completare 60 ml si a mancat 110 ml...deci e ok.....

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna seara gravidutze si mamici!

Noi suntem foarte bine!
Papushica mea manaca la san, cel mai mult 40 de minute, cel mai putin 20 de minute. Doctorul a spus ca este in regula sa varieze cantitatea de mancare solicitata de copil de la masa la masa. In plus, mai folosesc sio pompa, cam o data pe zi, obtin cam 120 ml, pe care ii congelez pentru vremurile in care nu voi fi acasa.

In ce priveste deshuamarea ( curatarea pielii la incheieturi) si dr. meu a zis ca este normal sa se curete. Practic, stratul de piele cu care a stat in burtica dispare, si apare unul nou.

Noi nu avem colici....sper sa ne tina asa. Am grija ce mananc. Desi in spital mi s-a spus ca pot manca orice, mi-e teama sa manc fructe, mai ales citrice, pentru ca am citit ca ar afecta lapticul. Asa ca manc ciorbite, si mancaruri usoare...piureuri, pilaf, fara sosuri si prajeli.

Noi nu prea avem probleme... si sunt destul de linistita, pentru ca medicul meu m-a instuit cu privire la toate problemele care pot sa apara si il pot suna orice nelamurire am.

Dar daca alte mamici au intrebari si stiu sa le raspund, o voi face cu placere.

Cu privire la greutate, eu m-am ingrasat in timpul sarcinii 13 kg. Acum din cele 13, mai am doua jumatate, fara sa fac nici un efort suplimentar. Asa ca nu va faceti griji cu greutatea...sa fie ultima ta problema.

Eu as vrea sa imi gasesc un ajutor in casa. Adica pe cineva care sa stea cu copilul daca vreau sa plec de acasa...sa-l schimbe si sa-i dea sa manance si in plus, sa ma ajute in gospodarie...mancare...curatenie, etc.Poate imi puteti recomanda o agentie de recrutare serioasa, despre care aveti recomandari.

Pana acum m-a ajutat mama, dar ea e din provincie si noi avem doar doua camere. E un deranj foarte mare si o lipsa de confort sa mai ai pe cineva in casa. De aceea as vrea sa apelez la o bona.

Va las.

Sa aveti o seara minunata.

A , era sa uit, felicitari proaspetelor mamici, Roxi si Sherbi. Bine ai revenit acasa Doina. Va doresc tuturor sa aveti bebelusi la fel de cuminti si mancaciosi ca al meu.

Si tin pumnii celor care urmeaza sa nasca.

Florina mamica de Martha Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Doina.todor,felicitari si bine ai venit acasa cu printisorul!Sa- ti traiasca si sa aibe noroc in viata.

Cand ai timp te asteptam sa ne povestesti....

Mihaela38+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Bine ai revenit Doina, chiar a fost o zi prolifica pe 23.
Amma ce sa mai zic de Roxi, important e ca e bine si o las pe ea sa va povesteasca impresii cand se reintoarce acasa. Bebele e un scump si seamana cu tati.

Cria35+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetele

noi suntem bine inca ne mai luptam cu icterul, maine mergem la pediatra sa vedm cum a mers cu greutatea si daca ii da vre-un tratament pt el
ea suge putin ca timp la titzi, maxim maxim 15-20 min, iar pauzele intre mese variaza de la 2 la 4 ore, de obicei suge 10 min timp in care goleste 1 san si adoarme de nu o mai poti trezi, eu in 10 min scot la pompa cam 100 ml , asa ca zic eu ca apuca sa pape binisor

sa incerc sa raspund si la intrebarile viitoarelor mamici

la spital iti trebuie bodyuri, pantalonasi si caciulite cate un schimb pentru fiecare zi plus 1 de rezerva
eu o spal cu johnson, baita ii fac inclusiv pe caput in fiecare seara, cu apa de la robinet
hainutele i le spal la masina separat de ale noastre cu detergent normal fara balsam la 90 sau 60 grade cu o singura clatire
cand o schimb nu o spal decat daca e foarte murdara in rest folosesc servetele umede ,asa am facut si la baiat si nu am avut probleme de iritatii
sper ca nu am uitat nimic

ela

doina bine ati revenit

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Am mai pus si eu niste poze in album cu burtica de 38 sapt implinite...ca poate cine stie,ar putea fi ultimele !

Poate in urmatoarele poze care le pun o sa-mi tin burta in brate ...

Aaaa,si maine merg la dr,sa vedem ce-o sa ne mai zica...ultima oara era colul deschis de 1 cm...sa fie de data asta mai mult? Ramane de vazut! Maine vin deci cu vesti!

Haideti gravidutelor ramase sa ne grabim,ca sunt din ce in ce mai multe mamici si doar vrem si noi sa intram in discutii cu ele ,nu?
Binenteles ca glumesc...lasa sa stea bebeii acolo atata timp cat trebuie,ca fiecare zi in burtik conteaza pt ei!Pana atunci "furam" sfaturi de la mamici

Mihaela38+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Miha bafta maine la doctor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput