Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mersi!

Oricum sunt si scaune care se pot adapta insa nu uita ca oricat de mic e unghiul nu treuie tinut in scoica foarte mult. Eu sunt fericita ca are pernita care ii tine spatele drept si se poate scoate cand bebe poate sta in fund. Insa nici asa nu il voi tine enorm in scoica decat drumuri scurte si in masina.

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mda... cred ca noi il vom tine mult in masina, plus ca imi place ca se si leagana scoica. Poate gasim si pe aici o pernita de care spui tu. La cat de mult timp petrecem noi in masina, deocamdata scoica e chiar mai importanta decat caruciorul, de aceea ma bucur ca tu le-ai studiat inainte si am de unde invata

Carla, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carla si eu conduc mult, insa in casa nu vreau sa-l tin in scoica. Desi cum am spus scaunul pe care l-am luat tine spatele drept.

Dar daca exista marsupii omologate care nu afecteaza coloana, scoica mea cu pernita sigur nu o face. Te pup

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ai dreptate, te pup si eu si plec spre casa, azi mai devreme decat oricand!

Cine zicea de mancat dulciuri? Eu sunt dependenta de ele de cand ma stiu, in primele luni de sarcina n-am putut sa le vad, insa recuperez acum.

Pana azi am luat doar 2kg si o "amica binevoitoare" cand a auzit asta m-a trimis imediat la doctor, ca Doamne Fereste sunt bolnava, trebuia sa iau cel putin 7 kg !!! I-am explicat cu calm ca bebele are 600 grame, si pana la cele 2 kg in plus o fi lichidul amniotic si placenta. Dar cu restul de kilograme ce era sa fac? Adica de ce sa am mai mult decat bebele si accesoriile lui de acolo? "Nu, nu e bine, ai tu ceva in neregula..." Am lasat-o sa isi pastreze parerea si i-am zis ca asa sunt eu mai anormala si am plecat...

Carla, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Luna merci. Si tu esti haioasa, dar nu anormala... cateodata nici eu nu suport atingerea sfarcurilor, insa ma intreb cum o fi cand nu ma voi mai putea opune in fata gagalicei mele dragi... te pupik si ai poze misto! si tu arati bine, nu te critica degeaba... iar carucioarele pentru bebe 2 sunt super faine! viu colorate si asa dragalase ca mai ca as vrea si eu sa stau in ele .. nu-i asa ca mi-e somn tare de tot?

Dar poza STP60891 este tot cu voi? nu stiu de cum am vazut-o dar era pe acolo... esti tu, sotul si copilul vostru? tu te tii de gard, asa-i? faina poza oricum!

Carla stai linistita ca esti ok... daca bebe are gramajul din grafic pe tine nu putem decat sa te felicitam. Eu am 5 kg in plus si asta in 6 luni de sarcina... deci conform informatiei ca trebe 1 kg pe luna nici eu nu ma incadrez... dar daca pana la final vor fi in total 12-15-20-25-30 kg... ma gandesc ca avem timp de crescut! dar bine ar fi cat mai putine sunculite si numa' cat sa fie bine la burtica!

pupici fetele si noapte buna... maine merg si eu la BE ... deci tre' sa capat puteri in noaptea asta!

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia cum te simti azi?

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Lia cum te simti azi?

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

'Neata, Simo! Mi-a luat ceva timp sa recuperez discutiile de ieri, ca tare harnicute ati mai fost. Deocamdata sunt binisor, acusi vine o doamna noua sa-mi faca injectiile si dupa aceea inapoi la clocit oul cel pretios! Ca doar asta fac toata ziua, nu? Pe cand voi dezbateati probleme asa de importante pentru bebe, eu am fost ieri de un egoism inuman si am facut planuri numai pentru mine. Fetelor, am hotarat: dupa ce nasc, ma apuc de alpinism, parapanta si toate sporturile extreme si epuizante care mai exista pe lumea asta! Evident, ca sa compensez saptamanile de lancezeala de acum... Desi cu siguranta sport mai extrem decat crescutul unui copil nu exista!

Nu mai spun ca am un fund cat China (si probabil ca asta e numai inceputul ). Pe de alta parte, e un avantaj in situatia mea: e mai greu de ridicat de pe canapea si ma obliga sa stau cat de cuminte se poate!

Pupicei tuturor! O sa mai intru cate putin azi sa vad ce mai faceti!

Lia S21

Mergi la inceput

Sunt asa de suparata! Sa va povestesc, numai ce mi-a zis iubi...bravo lui ca mi-a zis dupa ce a rezolvat problema!

Au fost alegeri de sef de camin la noi, care nu stiu cum sa va spun, dar in afara ca nu plateste regia de camin, altceva nu am vazut sa faca, plus ca mai este si un administrator....Noi am fost plecati atunci la ai mei. Alegerile au fost duminica seara intre 6 si 8. Noi am ajuns la 8.30 acasa. Astia cu alegerile erau jos la scara si iubi i-a intrebat daca se mai poate vota, iar o intepata i-a raspuns ca "Este afis, intre 6 si 8 s-a votat". Eu nu stiam ca pe afisul ala scria ca cine nu voteaza nu are drept de precazare = pierde camera. Pe langa faptul ca nu aveam habar cine candideaza, nu a venit nimeni sa se prezinte "Eu is X particip si am sa fac si am sa dreg!"...Acumn stau si ma intreb de ce nu ii da afara pe moldovenii de pe scara, ca 95% din astia sunt (nu am nimic cu ei in general, dar astia care sunt in camin sunt groaznici!)...fumeaza pe casa scarii si tot fumul imi intra mie in casa, fac petreceri pana la 2-3 noaptea in timpul saptamanii, fac trafic cu benzina si noaptea cand ajung de Moldova care canistre pe scari si fac un taraboi de trezesc pe toata lumea, isi scot pungile de gunoi la usa cate 2-3 zile cand isi amintesc sa le duca (va imaginati mirosuri ), au cate 2-3 caini in camera si mai lasa mancare la usa si pentru cainii vagabonzi care s-au obisnuit sa doarma pe presul de la usa (iar mirosuri oribile plus purici pe care ii mai culeg si ii aduc in casa), vara stau la scara pe banca - cu copii de la nou-nascuti pana la 3 ani - cu muzica in masina data la maxim, cafea, tigari, seminte, pana tot asa 2-3 noaptea (mi-e mila de copii aia mici care pe la 10 incep sa planga de somn)

Is pachete de nervi!!!!!!

Ma rog, i-a trecut lui iubi prin cap sa il rugam pe medic azi la eco sa puna data de duminica sa avem "scutire de la medic". Dom`le, ca in comunism!

Ma scuzati ca v-am stresat de la prima ora.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, cred si eu ca esti pachet de nervi! Cred ca si m-as simti la fel in locul tau! Da' spiritului asta de turma cu ce-i poti raspunde? Numa cu indiferenta, ca altceva n-ar face decat sa le dea apa la moara...

Lia S21

Mergi la inceput

Pe mine ma enerveaza cel mai tare ca ii invata mafioti de mici. Nu ai habar pe ce bani se dau camerele astea. Noi ne-am strecurat dintr-o greseala si le stam in coaste probabil...S-au mai luat de noi, ca am buletin de Iasi si l-am schimbat pe buletin de tzara ca sa am drept de cazare, ca daca nu i-au spus clar lui iubi ca dsa, are drept de cazare dar eu nu si ii da lui un loc in caminul de studenti cu inca 4 in camera .

Eu stiu dintre ei care stau in Iasi dar in cartiere mai indepartate de facultate si si-au luat oficiile din camine, adica stau si singuri, si s-au autoproclamat sefi de camin si nu platesc nimic.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput