Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
andutzy spune:
Alina(Anya), iti tin pumnii la scoaterea nervului. Eu imi tot admir abcesul cu puroi cum se tot sparge, abia astept sa scap maine de jumatatea asta de masea!
In seara asta m-am programat la noul meu medic(sper), doctorul Edu, merg duminica la el la Caritas, cand este de garda.
Pupici tuturor!
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
X-ray spune:
jadi imi aduc aminte ca asa pateam si eu cum mergeam putin cum petele maro.dar daca e abundent si rosu nu-i bine,sa ceara si parerea ginecologului.e pacat daca a facut asa efort....
mami de anya salutari lui valen.imi inchipui ca nici ei nu-i usor,pana se acomodeaza...
andutzy sa ne ti la curent!
alina
22+ cu bb Elisa
madabout2003 spune:
Buna fetelor! Azi am fost toata ziua plecata de acasa asa ca mi_a luat vreo ora sa citesc ce ati scris ...
Interesante parerile despre suzete, premergatori, biberoane!! Mai ales pentru cele ca mine la prima sarcina!
Anya vroiam sa te mai intreb ce parere ai daca la un moment dat trebuie sa ma mulg...(va jur ca am scris cu greu cuvantul, la cat am sanii inca de durerosi numai ideea ma sperie!!!) si sa i se dea bebelusului laptele la biberon! Pentru ca cum aici concediul de maternitate dureaza 10 saptamani nu o sa pot alaptez 6 luni decat asa!!
Si cu suzeta nu stiu eu ma hotarasem sa ii iau dar acum nu ai sunt sigura! De fapt cred ca v_am mai spus ca am facut babysitting aici cand am venit si cei trei copii de care aveam grija isi sugeau degetele in conditiile in care aveau 6, 5 si 3 ani!!! Si m-am cam speriat! Sincer nu vad ce probleme psihologice ar fii putut sa aiba - mama lor se ocupa foarte bine de ei, erau foarte bine crescuti - ma rog e o familie care m_a inspirat mult in ceea ce priveste viitoarea educatie a copilului!
MADA
16+, cu 
Poze de vacanta
andicu spune:
Buna seara si de la noi!
Am fost si noi la morfo-fetala. Bebe e f bine, are tot ce-i trebuie si i-am vazut si putza in prim-plan!
nu mai puteam de mandrie si eu si tati!
singura problemuta ar fi ca am un mic risc de diabet gestational, glicemie 91-97 (cica e mare pt sarcina), am pus deja 11 kg ( si iar e mult cica) si bebe are 875 g si ar trebui sa aiba maxim 850 g. Drept pt care, ptr siguranta, m-a pus sa fac testul cu glucoza pt diabet gestational si sa tin un usor regim.
Partea buna e ca al meu col e inchis, tot 3-3.2 cm dar e ok, mi-a zis ca nu-s probleme . Am primit si ok sa plecam la munte de Pasti
, asa ca ar trebui sa mai stau linistita o perioada.
Deni, spune-i verisoarei sa stea cuminte in pat, ca n-ar trebui sa riste nimic acum! macar 1 saptamana! multa sanatate transmite-i si sa fie bine pt ea si bebe!
Nikole si Alina (Anya), uitasem sa va spun ca sunteti niste frumoase!
mi s-au lipit ochii de voi si de burticile voastre! iar Anya e un ingeras dulce! sunt superbe pozele cu ea si cu tine! 
Andicu
24+
Filip Cristian Poze cu burtica
karligutza spune:
Multumesc Simo, AndraZ, mychydutza, shamadi, Anya20 si va pupik
; stiam eu ca nu ma lasati singurica cu grijile mele 
Multumesc ca mi-ati sarit in ajutor cu informatii despre portile de scanare de genul celor de la aeroport. De citit in capitolele anterioare, zau ca n-am vazut nimic, or poate am omis fix acel(e) mesaj(e)... anyway, nu conteaza ca m-ati lamurit voi in 3 cuvinte. Oarecum speram sa nu fie nocive chestiunile pentru ca altfel ce s-ar face angajatii aia de stau toata ziua in preajma lor. Iar ideea cu intrebatul la UTI nu-i rea, dar nu stiu daca mai investighez, ca m-ati linistit voi destul! ce-atatea griji?
of of!
Referitor la suzeta, biberon, premergator sau alaptat nu mai am putere sa imi dau cu parerea pentru ca:
1.nu ma pricep (asa ca o descoperim din mers si tinem cont de sfaturile logice);
2.cred ca s-au zis deja de toate: si pro si contra, insa oricum pana ajungem sa aplicam diversele metode, mai avem timp sa ne dam sfaturi si sa ne punem intrebari.
As avea o singura curiozitate: mamicilor care ati alaptat sau care ati incercat... in-afara de durere, primele atingeri in sensul suptului (nu va ganditi la p'ostii ![]()
) nu gadila? sau cand iti vezi gagalicea cum se intinde sa pape iti trece si gadileala si tot?!
astept curioasa un raspuns, doua, trei.. cate vreti, cate puteti sa scrieti despre asta, insa sa nu radeti de mine! eu cred ca o sa ma gadil prima data! ![]()
Poate daca v-ati dus deja la nani
o sa scrieti maine dimineata... nu-i bai, va doresc somn usor ca eu sunt inca pe baricade daca am dormit de la 17.30 la 20.00
karligutza,
sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica
CarlaV spune:
Simo, nu am Orbit sa stiu ce contine, insa in general cel mai nociv in guma de mestecat este aspartamul sau orice alt indulcitor artificial.
Carmena, eu nu sunt contabil si tot fac declaratii fiscale 
Am ajuns si noi azi la Baby Expo, mi-au luat ochii carucioarele de la Peg Perego si Inglesina, urmate de Gracco, dar la 26 mil. imi pare rau, nu pot sa iau carucior de lux. Inca n-am cumparat, doar ne-am orientat la un carut care se face landou si sport si are si scoica. Problema cu toate scaunele tip scoica pe care le-am vazut este ca spatele copilului nu sta perfect drept, cum spunea Luna ca trebuie si cum mi se pare normal pentru inceput. Toate au un unghi, cel mai mic de 5 grade si nu stiu daca merita sa iau asa ceva. Pot sa adaptez acest tip de scoica astfel incat sa stea copilul drept? Exista vreo solutie ?
Carla,
24+ 
Luna1 spune:
V-ati culcat fetelor?
Eu abia acum m-am asezat putin, am alergat pe la posta peste tot si pachetele erau lasate la vecini.
Apoi am gatit, mancat , culcat copilul. Abia acum respir putin.
Karligutza esti haioasa cu gadilatul tau! Stai linistita cat l-am mai pus pe fiu-miu la san simteam o placere si o apropiere enorma intre noi doi desi nu curgea nimic. In mod normal ma enervez la atingerea sfarcurilor (stiu sunt anormala
).
Am mai pus si eu poze, le vedeti la "uite cum cresc" la semnatura, am pus poze su ci carutul sa-l vada si mamica si matusica mea din Romania, nu va uitati la fata mea totusi va rog caci eu chiar m-am uratit in sarcina, a coincis cu plecarea mamei si am o oboseala cronica. M-as fi machiat dar am zis ca nu are rost.![]()
Va pup
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Luna1 spune:
Carla e normal sa aiba un unghi cat de mic insa unghiul sa fie la fundul bebeului nu la coloana daca intelegi.
Daca intri la pozele mele il vezi pe al meu, tot are unghi insa are o pernita care ii tine spatele drept iar unghiul e in dreptul fundului dar copilul nu sta in fund. Nu stiu daca intelegi.
Daca mai mergi la BE cauta Maxi Cosi si il vezi in realitate.
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
CarlaV spune:
Inteleg, Luna, mersi mult. Din cate am vazut eu unghiul e cam la spate, o sa mai caut. Ti-am vazut caruciorul si l-am admirat pe toate partile ![]()
Carla,
24+