Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

SIMO - eu stiam ca nu e buna guma de mestecat de fel, pentru ca face prea mult suc gastric in stomac si duce la gastrita, in plus daca ai plombe in gura ....... iar nu e bine mai ales ca dintii sunt sensibili acum in sarcina........ daca vrei neaparat mesteca la ea putin dar nu prea des. Tu faci cum vrei.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Luna, nu o stiu pe d-na dr. dar ma bucur ca ai avut parte de un medic ok si de incredere.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

Luna, nu o stiu pe d-na dr. dar ma bucur ca ai avut parte de un medic ok si de incredere.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mersi!

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

FETELOR uitati aici ceva din partea mea si a lu NIKOLE !!!!!!!!!

un site de vezi rade cu lacrimi :

http://www.resursadefun.ro/babies-and-fathers.htm

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by samadhi

FETELOR uitati aici ceva din partea mea si a lu NIKOLE !!!!!!!!!

un site de vezi rade cu lacrimi :

http://www.resursadefun.ro/babies-and-fathers.htm

18+

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ce de treaba aveti si eu pe munci pana la ora asta!

Dar maine sunt libera si sper sa apuc sa imi fac o lista coerenta si sa imi iau un rucsac incapator! daca nu, o sa fac mai multe drumuri pana la masina .

Cu alaptatul, sa o ascultati pe mama de A-uri ca ea stie ce stie! Am de la ea un caiet de alaptare pentru asistente si doctorite, juma de biblioraft sper sa apuc il citesc integral pana nasc.

Cu premargatorul, eu m-am riscat! Dar l-am pus in premargator la 10 luni cand deja se ridica singur in picioare. Eu stiu ca nu e bine sa fortezi copilul de la 6 luni. Si la 1 an fara 10 zile topaia prin casa insa pana la tzopaiala, i-am luat masina de impins, faza la care nu a mai vrut premargatorul si dupa un batz cu o buburuza in capat ca deja mergea dar ii era frica sa o faca singur si atunci se credea in siguranta cu mana pe bat... mare fraier si cred ca toti sunt asa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

samadhi am ras cu lacrimi!
simo multumesc ,jur ca am cautat mesajul si nu stiu unde a aparut,doar am vazut ca a scris ultima!
millyy stai linistita pana sa iasa bb dupa ce se rup membranele mai dureaza,mai ales la prima sarcina.crede-ma intr-o ora ajungi asa lejer,eu chiar am mers des la szeged si la dr ca a fost cazul,si asa la plimbare sau cumparaturi.poate ne-am si vazut ca de fiecare data cand am fost la clinica erau romani inaintea noastra.cand am ajuns odata dimineatza am si cunoscut o doamna din tg-mures,reusise sa aiba o sarcina la al 4-lea fiv.era in al noualea cer.... si daca esti urgenta ai dreptul sa mergi in fata la vama sa nu stai la coada,dar sa fim serioase in ultima perioada nu stai mai mult de 5 minute la vama.

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Ma duc acasa, poate intru mai tarziu, poate ma culc, nu sunt hotarata .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Mi-am aduc aminte ca ma intreba Alina de verisoara cu Fiv. A stat cuminte in pat si s-au oprit sangerarile in 2 zile. Asa ca a inceput sa fie mai activa, vroia sa vina de miercuri la servici dar marti au apucat-o din nou sangerarile, nu asa de abundende dar roshii asa ca s-a consemnat din nou la pat si a trecut pe gravibinon sau cum se zice la 1 saptamana. Partea naspa e ca se simte excelent nu poate sa prevada aceste sangerari si nici nu stie ce sa faca, eu i-am zis sa stea acasa, ea se plictiseste si vrea la servici... Si a doua sangerare s-a oprit in ziua cu pricina.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

ALINA - imi pare bine !!!!!!!!
Si eu la fel......

18+

Mergi la inceput