Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gata, a fost doamna cu injectia si mi-am luat portia de antispastice. De-acu' is moale ca o piftie... Daca vrei, Simo, poti sa ma arunci in capul nenorocitilor alora de vecini, ca n-o sa protestez!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia

M-am mai linistit un pic dupa ce m-am descracat.

Iubi a aruncat bomba si a iesit! Stia el ce stia.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Vechea figura cu eschiva! Jos palaria daca i-a iesit! Eu ma calmez tare greu in situatii de astea, si iubi saracu' stie ca tre sa-si ia liber de la serviciu daca are de facut comunicari delicate... Mai mare rusinea (pentru mine, evident...) ca-s om mare si nu stiu ce sa fac cu nervii mei!

Simo, daca tot esti aproape de domeniu, ai idee cat se plateste in zilele noastre o injectie? Doamna asta care tocmai m-a intepat s-a eschivat cand am intrebat si a spus ca ne mai vedem noi...

Lia S21

Mergi la inceput

Cam 10 lei..Asa ia o prietena, sau ma rog, primeste.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Asta cu eschiva, a invatat cu timpul sa se fereasca din calea mea la nervi, ca tot de el ma iau saracu`..Si ii mai si spun "M-ai luat, suporta-ma!"

Dar is ca furtuna de vara...matur tot din cale, insa imi trece la fel de repede cum ma aprind...Asa ca prefera sa ma lase sa rumeg si dupa aia sa discutam. Cel mai tare m-a enervat faptul ca eu sunt o persoana extrem de corecta si ma ucide orice nedreptate si nu numai la adresa mea. De aia si tanjesc atat de mult sa plec din tara....Dar asta e un subiect luuuung.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Adica 100 000, in bani vechi! M-am scos! Baba care mi-a facut seria anterioara de injectii a cerut 3 lei (30 000) de intepatura si mi s-a parut si atunci cam multicel (pentru buzunarul meu, clar!)... Sa vedem cum o scoatem la capat de data asta.

Lia S21

Mergi la inceput

Na...asta-i doctorita, poate de aia e mai scump la ea...sau poate familia aia e mai avuta.

Sincer si mie mi s-a parut mult cand mi-a zis.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi . Ma pun sa recuperez ca am nu gluma .

20 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Si pe noi ne bate un gand sa plecam spre tari mai calde... Al meu e un gand mai vechi (imi vine uneori sa ies pe usa cu hainele pe mine si sa ma tot duc, atatea tampenii mi se intampla la munca!), al sotului meu e mai nou. Ce m-a tot retinut pana acum a fost o chestie destul de... stupida. De fapt nu stiu cum sa-i spun, judeca singura: mi-am facut griji pentru ca, in cazul in care ne mutam si ni se naste un copil intr-o tara straina, pustiul va vorbi mai bine si mai repede decat noi limba tarii respective. Ce ma sperie pe mine e ca nu-mi voi putea alinta copilul in romaneste, ca nu va pricepe micile gingasii si gangureli pe care le schimbi uneori cu copilul tau cand e micut. La fel cum nici eu nu voi intelege unele dintre chestiile pe care se va stradui sa mi le comunice la o varsta foarte mica...

Si eu ma mir de ce-mi trece prin cap dar asta e... Cu siguranta fetele care stau in strainatate pot sa-mi spuna ca n-am dreptate, da' de stresul asta n-am scapat inca.

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo of of of...lasa ca trec toate.
daca ceva astept sa nasc e sa ma apuc imediat de miscare dar cum nu stiu daca scaplia de cezariana mi-e groaza ca o sa se "petrifice "kg pe mine pana ma lasa.eu ,am si acasa o anexa pe care am amenajat-o fff frumos ca o mica sala de sport.si nu po face nimic acum
luna pt fata frumoasa si gravidutza...asa calm interior emani din poze..nu stiu daca am omis eu cu cititul din urma dar ai reusit sa recuperezi shopingul de pe ebay?
carla,daca ti-a placut peg perego sau brevi-italia sai inglesina suna-ti cunostintele din italia,daca ai.carucioarele 3in unu cum e cel de la peg perego cu scoica landou si sport sunt in jur de 500 de euro maxim.pana la 26 de milioane.... eu voi folosi landoul in prima faza,cei de la brevi au landou care se leaga pe laetral cu centura de la masina.asta cat are bb cateva saptamani.in rest scoica

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput