Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sa stii ca e mai usor pentru ei la varste mici sa invete limbi straine. Ex.: sotul meu vorbeste perfect araba, engleza si acum romana. Mama lui ii vorbea in araba si a adus o bona care nu stia araba si le vorbea in engleza. La gradi au facut numai in engleza si scoala la fel, in afara de limba si literatura araba si religie. Si franceza vorbeste bine, dar nu e fluent.

Asa ca nu-ti fie frica, ai sa ramai mirata de cate sunt in stare puii de om.

Eu am sa fac tot posibilul sa vorbeasca romana si araba de la bun inceput si apoi sa-i introduc si engleza. Am exemplu viu ca se poate!

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andicu ma bucur ca bb e bine!si eu trebuie sa fac peste o saptamana testul de toleranta la glucoza....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'Neata, Otim! 'Neata, Alina!
Alina, cezariana e un subiect care ma inspaimanta si pe mine. Stiu ca multe mamici prefera sa nasca asa, dar eu cred ca as simti o cezariana ca pe un dezastru!! Nu ma inspaimanta perspectiva unei nasteri vaginale dar gandul la cezariana imi da de pe acum depresii. Nu vreau sa supar sau sa sperii pe nimeni, asa simt eu fara sa fi experimentat pana acum una sau alta dintre variante. Dar daca asta ar fi solutia cea mai buna pentru bebe, o sa tac si-o sa strang din dinti si gata, va trece si asta!

Lasa ca ne facem iarasi zane dupa ce nastem, fiecare in ritmul ei! Si-mi inchipui ca unele dintre kg astea in plus n-o sa mai "doara" asa de tare dupa ce o sa n vedem cu bebe in brate. Incetul cu incetul le topim noi!

Lia S21

Mergi la inceput

la noi sotul vorbeste maghiara,sper sa reusim sa invete si copii ceva,chestia e ca si el uita mult.nu prea mai are unde vorbi.cu mine,la lucru nu are cu cine....si mi-e mi se pare imposibil sa invat acum maghiara...am inceput sa inteleg dar sa vorbesc,daca m-ati auzi....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Anya20 - cazul acestui bebe este caz social , zic eu , caz in care parintii lucreaza cu ziua . Cand a venit la noi nici nu prea statea in fundulet . A stat la noi cateva luni (asta se intampla inainte de Craciun ) . De la noi a plecat aproape in picioare ( nu ma intelegeti ca vreau sa ma laud ) . Dar fiind un copilas foarte dragut intre vreo 5 oameni mari ne-am permis sa-l rasfatam cat mai mult posibil si ne-am dat toata silinta . Asa copii din pacate sunt cu miile .
stefania_97 - felicitari pentru

Mai citesc din urma si apoi revin

20 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina sa stii ca sie u am un accent in araba de rasul lumii...chiar si in engleza daca nu o folosesc un timp la inceput vorbesc ca in filmele cu vampiri .

Dar soacra`mea e o smechera, nu degeaba a facut psihologie . Imi strecoara cuvinte in araba printre cele in engleza si sa stii ca merge. De la ea am invatat aproape toate expresiile in araba.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

lia la mine se cam impune cezariana...astept sa ajung in ungaria sa vorbesc cu dr meu daca chiar e batuta in cuie.asa sunt si eu as strange din dinti as face orice dar sa fiu eu constienta si atenta la ce se intampla,dar sa nu deschidem subiectul ca pana deseara fetele nu se mai opresc cu polemicile pro si contra cezariana.dar tu chiar ma intelegi si ma bucur,pe mine ma fac cunostintele si sotul masochista ca prefer durerea decat sa ma adoarma si sa nu stiu nimic bla bla bla bla....
engleza neaparat trebuie sa invete de mici...eu acum iau meditatii la engleza,ca am facut in scoala franceza si rusa din care nu mai stiu o boaba....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Faina soacra ai, Simo! a mea vorbeste numai chineza , si nu de dragul meu, cu siguranta, ci ca sa ne bage pe toti in ceata, iremediabil! Da' altfel e draguta foc!

Lia S21

Mergi la inceput

simo nu vrei sa o rogi sa tina un curs si cu ale noastre soacre mai incuiete?poate le mai desteapta putin.... ma bucur ca macar din cauza asta stai linistita.

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Ca bine zici, Alina! Fac si eu ca sotul Simonei - arunc bomba si fug, ca acusi parchez iarasi pe canapea si ma intorc numai la concluzii! Spune-mi un lucru: tu ai stat o vreme in pat, sau fac eu o confuzie? Oricum, intrebarea e pentru toate mamicile consemnate la pat: cat aveti voie sa va miscati? Numai drumul pana la baie si in rest, rostogolit de pe o parte pe alta? E ok sa ne mai dezmortim un pic prin casa, asa, cativa pasi de amorul artei? Acu ma gasira intrebarile, ca pana acum am stat ca o fleata fara sa misc nici un deget. Da' am impresia ca ma apuca nabadaile daca nu misc un pic...

Lia S21

Mergi la inceput