Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
Samurai-lady spune:
Fetele,hai ca am ajuns si noi la computer azi.
Ne-au prins bine urarile voastre de insanatoshire si Kenutzu dragutzu e bine,nu se mai scarpina deloc.Insa,mami lui,adika eu amo viroza cu muci si am fakut si o conjunctivita,care cred ca se termina cu un ulcior :(((
Despre bebei si limbile straine:Ken stie numai japoneza,si de anul asta incep romana cu el.Copilashii prind super repede si ma bucura cand imi zice:mami,te iubesc.Deci,nu va faceti griji,ca astia mici pot invata si 3 sau 4 limbi.
Pupicei.
Samurai-lady
20 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Samurai-lady spune:
Am uitat sa schimb la semnatura numarul de saptamani.
Acu scriu un mesaj si ma bucur cand vad ca a mai trecut o saptamanaaaaaaa.Yupiiiii
Samurai-lady
21 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Simo78 spune:
Lary ma bucur ca e bine Kenutz si tie sanatate multa si, cum frumos mi-a urat Deni sa le duci sanatoasa pe urmatoarele 19.
5 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
X-ray spune:
lia eu si acum teoretic nu prea am voie sa fac prea multe
.adica ce nu fac sigur:curatenie,mancare din joi in pasti,plimbare,condus putin(nu am servo la masina).cand am stat in pat chiar am stat si atat.ma mai plimbam putin prin casa cand simnteam ca o iau razna.dar eu deja simt cand exagerez,ca imediat apare o durere surda in partea de jos a pelvisului si parca se strange burtica mai des.ieri de exemplu am stat aproape numai in pat,am fost la masa,la baie si cam atat.dar seara am fost cu sotul pana la nasi si tot m-am plimbat putin
.
alina
22+ cu bb Elisa
liadorian spune:
Alina,
! Cred ca si eu sunt in faza in care o iau un pic razna! Sper sa nu-mi pierd simtul umorului, ca altfel va fi jale! Nu ma mai opresc din bocit!
Lia
S21
Muuh spune:
Fetelor, fetelor. Eu mi-am dorit sa nasc natural, am facut cursuri de respiratie, m-am documentat mi-am cumparat si trusa de epidurala ca sa fiu pregatita si am nascut....cu cezariana de urgenta, e adevarat ca a fost cu rahiepidurala. M-am refacut super rapid iar de slabit am slabit in 6 luni in conditiile in care ma ingrasasem 25 de kg. Am pierdut 10 kg imediat dupa nastere. Apoi in timp ce alaptam inca vreo 7 kg si dupa ce nu am mai alaptat restul.
Daca va enerveaza ca mai ma trezesc sa scriu la voi va rog sa imi dati fara nici o jena mars ca nu ma supar. Sarcini usoare in continuare.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
X-ray spune:
lia sa vezi cand ma apuca pe mine bocitul....
acum am alta preocupare,nu am mai vazut-o pe elisa la eco de la 19 saptamani si cred ca abia la 24 ma duc la dr,si asa ma mananca sa stiu daca e totul ok...
ioana si aylin pe mine nu ma luati cu ecografiile eu am facute pana acum 9
.in primul trimestru am facut aproape la 2 saptamani,nu scapam de petele maro nici cum si aveam si dureri...
acum va doresc o zi buna,ca uite sunt singura acasa si treebuie sa merg pana in oras,mai si ploua cu galeata
.
alina
22+ cu bb Elisa
otim spune:
Fetelor daca va da tarcoale " bocitul " il trimiteti la mine sa-l
ca doar nu credeti ca o sa va las
20 saptamani
Laurentiu

! La mai multe (cate trebuie!) vesele si sanatoase!