Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 12

aylin_tarcan spune:
aylin_tarcan spune:
 buna gagici!
brazuca, cum te mai simti?
lia, eu cand a trebuit sa stau in pat, la fel ca tine faceam. nu ma ridicam decat la baie. dar nu am reusit nici pana acum sa aflu pana la urma cat ma puteam misca. cativa pasi prin casa nu cred ca sunt un dezastru. 
simo, eu stiu ca guma de mestecat are nu mai stiu ce chimicala care e "mai cancerigena decat cancerul" (asta pe langa aspartam si alte alea). dar uite ca nu mai stiu cum se chema, si nu am nici un orbit pe aici...asa ca mesteca mai cu grija
in discutiile despre alaptat, premergatoare, scoici ( nici nu stiu ce sunt alea ), suzete, biberoane si ceai nu ma bag pentru ca sunt pe dinafara rau
), suzete, biberoane si ceai nu ma bag pentru ca sunt pe dinafara rau fetele si felicitari mamicilor care stiu ce bbei au!
 fetele si felicitari mamicilor care stiu ce bbei au!
Aylin,  18+
 18+  

Samurai-lady spune:
Samurai-lady spune:
 Cu ecografiile:eu o sa fac 5 morfo pana la nastere.
Nu stiu de aici tot morfo le zic,dar sunt dinalea lungi,de vro 40 min si masoara nenea akolo,nu gluma.
plus ca la fiecare control ne face ginecologul una bucata control si una bucata eco,sa vaza cum e colul,unde-i bebe si askultam inimioara.
Mie mi se pare putin o eco pe luna,io as merge tot la 2-3 zile sa vad
pe baby.Asa ma uit la poze si la filmuletele de la eco si astept urmatorul control.
 Samurai-lady  21 weeks
21 weeks si bb Ken 4 ani
  si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank"> Cum a venit pe lume Samurash bebe
Cum a venit pe lume Samurash bebe

aylin_tarcan spune:
aylin_tarcan spune:
 alina, acum am vazut! ne-ai luat! si eu in primul trimestru am facut la 2 saptamani si ma obisnuisem asa, iar acum tare greu e...
 si eu in primul trimestru am facut la 2 saptamani si ma obisnuisem asa, iar acum tare greu e...
eu mai am un pic (joi) si merg la eco de 20 sapt....of, ce emotiuni ...ce emotiuni....
au trecut petele maro? acum mai ai dureri sau esti bine dar repausul e indicat? petele erau de la decolare de trofblast/placenta sau de alta natura.....
Aylin,  18+
 18+  

Samurai-lady spune:
Samurai-lady spune:
 Pana aku am 2 eco morfo si vro 4 eco normale.
Nu asa multe,zic io.
 Samurai-lady  21 weeks
21 weeks si bb Ken 4 ani
  si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank"> Cum a venit pe lume Samurash bebe
Cum a venit pe lume Samurash bebe

aylin_tarcan spune:
aylin_tarcan spune:
 samurai lady, merge, doar vezi ca unele din noi au facut mai multe (me included) 
Aylin,  18+
 18+  

mychydutza spune:
mychydutza spune:
 apropos de ecografii, eu pana aku n-am facut nici una morfo. doar normale. o sa fac morfo la aproape 25 saptamani(prea tarziu?)
sper sa fie totu ok pe acolo. ce e drept nici probleme n-am avut(multumesc lui DD)
azi m-am cantarit. am implinit 70 kg. n-am avut in viata mea atatea kg. cum arata vergeturile pe burta? ca neste dunglitze rosiatice? ca daca da, am si eu! :(
Andra unde esti? nu ma mai iubesti?????????????? +19
 +19
mihaela
poze

lorinaoo1 spune:
lorinaoo1 spune:
 Hop si eu, fara cafeluta, ca am renuntat si la aia decaf.  Acum avem ora de auditie muzicala - ascultam pe Loreena McKennitt
 Acum avem ora de auditie muzicala - ascultam pe Loreena McKennitt  si ne place, sau cel putin asa cred eu ca ii place si bebelinei (nu mi-a dat suturi dureroase pana acum, asa cum face cand nu-i place ca stau in picioare sau pe scaun).
 si ne place, sau cel putin asa cred eu ca ii place si bebelinei (nu mi-a dat suturi dureroase pana acum, asa cum face cand nu-i place ca stau in picioare sau pe scaun).
Apropo de suturi, uneori ma loveste ea undeva de am niste senzatii f ciudate, undeva pe la putzulica 
 Poate joaca berbunca pe colul meu si eu nu stiu
 Poate joaca berbunca pe colul meu si eu nu stiu  . Am experimentat si loviturile de care ne spunea Carla, alea de le simt la popou
. Am experimentat si loviturile de care ne spunea Carla, alea de le simt la popou 
 si cele in vezica
 si cele in vezica  Eu cred ca bebelina mea ia lectii de anatomie - "Mami, ce e asta? OOOps, I did it again!"
 Eu cred ca bebelina mea ia lectii de anatomie - "Mami, ce e asta? OOOps, I did it again!" 
Lia iti doresc multa sanatate si sa scapi cat mai rapid de consemnul "la pat". Inteleg ca iti vine sa o iei razna, asa simteam si eu in perioada cand trebuia sa stau numai la pat, dar eu de frica nu ma miscam decat la baie cu incetinitorul si la bucatarie sa-mi iau ceva de papa. Cred ca nu strica sa faci cativa pasi prin casa, numai sa nu te apuce dorul de facut curatenie sau altele 

Luna, Mami de Anya, Samadhi sunteti niste mamici suuuuper 

. Si caruciorul Lunei e super
. Si caruciorul Lunei e super 
Mai fetelor, dar voi ma speriati. Adik eu nu am burta asa de frumoasa si de mare ca a voastra  Deh, tot cu fixul meu am ramas, ca bebelina e in urma un pic cu dezvoltarea. Anya
 Deh, tot cu fixul meu am ramas, ca bebelina e in urma un pic cu dezvoltarea. Anya  poate ai si ceva esentza de crescut burtici si copilici
 poate ai si ceva esentza de crescut burtici si copilici  ca esentza de fetita a mers
 ca esentza de fetita a mers 

Lavinia-nasica de moflea  burtica
burtica Lorina Maria 24+
Lorina Maria 24+

X-ray spune:
X-ray spune:
 lary eu mi-as lua eco 4d daca "m-ar tine",sa-l am acasa si sa o vad non stop....
aylin eu am avut sarcina jos inserata,in prima faza era dezlipit sacul.la 12 sapt era placenta previa centrala.la 16 era langa col si acum se pare ca urca.am un fibrom care in loc sa dea inapoi creste si un uter contractil si al naiba de sensibil....si tot timpul am fost cu amenintare de avort....
alina  22+ cu bb Elisa
22+ cu bb Elisa

lorinaoo1 spune:
lorinaoo1 spune:
 Simo nu te mai supara ca peste oameni de astia o sa tot dai... Dar sa stii ca au si ei rostul lor in viata - uite asa ne dam seama cat de destepti si cumsecade suntem
 Dar sa stii ca au si ei rostul lor in viata - uite asa ne dam seama cat de destepti si cumsecade suntem 
 Unde-am ajunge daca am fi toti destepti pe pamantul asta numit Romania
 Unde-am ajunge daca am fi toti destepti pe pamantul asta numit Romania  ?
?
Eu pana acum am doar 7 eco la activ, dar sper sa recuperez - visez si eu 
Lavinia-nasica de moflea  burtica
burtica Lorina Maria 24+
Lorina Maria 24+