PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lushk, incepand de azi pana duminica, la sala polivalenta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by anasia

lushk, incepand de azi pana duminica, la sala polivalenta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Sar`manaaaaaaaaaa

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

BUNA MAMICI, nu am mai trecut de mult pe aici ,imi pare rau sa aud ca sunt piesicutze bolnavioare MULTA SANATATE BOLNAVIORILOR (si noi am fost bolnaviori)

LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata!

domnisoarelor ce-i aniverseaza azi inca o lunitza
Ana-Maria, Ana Catalina, Busra

lili, insanatosire grabnica micutei Alexia
ce trist e sa-ti stii puiutzul bolnavior sa scada febra.

Philip a inceput sa stranute cam des de ieri..sper sa nu se-nbolnaveasca, ca aici iar e frig, sunt 2 grade C
Ramoon, noi am facut vaccinul de 6 luni in februarie, cu peste 7 luni, ca Philip tot avea cate ceva...ba-i curgea nasul, ba-i iesea cate-un dinte si facea usoara febra. La un an il va face pe urmatorul, cred ca dupa ce ne intoarcem de la bv.
Lucians, ce mai face iubita lui Philip. Am vazut si noi cum mananca spanac...Philip primeste azi, poate tot cu aceeasi pofta ca si Daria

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mai fetelor am uitat sa va zic ca s-a pus domnsoru' pe mancare...dar la greu manaca orice: spanac, urzici, mamaliga, ou, carne ,legume, fructe...orice...ma si sperie...nu vrea sa bea in schimb suc de porto sau morcov nici taiat
lili pupici multi piticutei sa-i treaca repede
nicolica am vb cu cineva din germania acum si la ei e zapada ...sper sa treaca repede si sa vina primavaraaaaa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Gabriela,Andra,Andreea,crys
Raluca,Andreea ,macar de-ar tine-o tot asa.Andrei a fost si mai fomist ca ea pana la 1 an.Nici macar n-avea rabdare sa iau cu lingurita din castronel si sa-i dau sa pape.Urla pana ajungea papica-n gurita.Iar daca intarziam,si-apuca sa tipe,o tinea tot asa si finish papa.Se-nnegrea si se-neca copchilul de trebuia sa-l calmez ,nu alta...Iar dupa un an,finish de tot.La masa era tare liniste,in schimb io eram aia crizata.Il pacaleam cu avioane ,poze.Si-acum mai am poze patate de mancarica.Sper cu ea sa nu mi se mai intample...dar totu-i posibil,ca deh...sunt frati,nu?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Ramoon vaccinul urmator il facem la 1 an ca sunt multe luni pana atunci si nu mai trebuie amanat decat daca doamne fereste suntem bolnavi il amanam ce sa facem.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am intrat rapid ca a atipit borscutza mea. Am citi din urma cat am putut.
Madacristina bine ati revenit! Pupici multi de la noi!
Am vazut si eu pozele noi cu piersicutze! Frumoasa livada mai avem!Pupici la toata lumea, mamici si piersicutze!
Stefania f scumpica Patricia iti vine sa o papi si ce frumos ii sta cu portocaliu sau coral, ca nu le prea le stiu eu culorile astea. E asa scumpa cu fustita aia si cum sta in carucior ce mai e o scumpete. Ptiu, ptiu sa nu o deochi. Pupici multi pe bolfitze de la noi!
promit ca azi pun si eu poze cu broscutza ca stiu ca nu ati mai vazut-o de mult timp.
Acu intrebare intrebatoare: ce jucarii ati mai luat la piersicutze ca a mea are multe jucarii dar deja s-a plictisit de ele, as vrea altceva dar is in pana de idei. Please help!
Si altceva, imi cer scuze daca supar pe cineva , dar de ce dati pt febra la piersicutze alternat doua feluri de medicamente? Aici spun ca sa dai numai un sg tip si nu mai mult de 3 zile. Eu de ex cand are freba mai mare si vad ca ii dau calpol sau calprofen si nu trece bag frectii cu apa si otet, o infofolesc in hainutze calde si paturici si pana dim sigur scade febra.
Si inca ceva stiu ca trebuia sa faca sta pana acuma, noi nu am mutat fata in partea de jos al patului pt ca la noi e destul de curent si vroiam sa va intreb ce sa fac ca sa nu ajunga frigul al ea? Ca de acum trebuie mutat ca e prea sunculoasa ca sa mai stea in partea de sus dar imi e frica ca o sa o traga curentul si se imbolnaveste.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Stefania multi pe obrajorii Patriciei,dar cu grija,ca de-abia s-au refacut.
Consi,imi pare bine c-am reusit sa te fac happy,nu ca n-ai fi fost cu un asa flacau.Iar sexoasa din mine a trecut de mult,ar tb sa mai dau 10 kg s-ajung asa cum eram inainte.Si plus mult sport,bineinteles.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Na ca m-am grabit sa scriu si am uitat sa multumesc tuturor maimicilor si piersicutzelor care ne-au felicitat ieri. Mii de scuze de la noi si ca multumim inca o data si va trimitem o floare (cu toate ca aici ploua si ninge si e lapovita toate intr-o sg zi ) si un pupic la fiecare!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput