PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Anasia,iesim bineinteles.Dar ,cum o fi afara,ca nu cred ca mai este ca acu 3 zile.Important e vantul sa nu mai bata,c-a mea a fost f agitata.Mai ales ca al meu tanc nu are maner reversibil si-a mers mai mult cu vantul in fata.
In poza respectiva,nu e Iulia-fetita Ralucai,ci o alta copiluta de mai-iunie'06.
Iar daca nu te grabesti cu babyexpo s-ajungi pana sambata,ai merge cu noi,ca si noi vrem sa merem si stam aproape una de alta.Dar despre asta mai vb...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Ms pt ca mi-ai spus unde sa caut....mi-am luat niste retete....nu prea avem un program fix,vreau sa-i fac si nu mai stiu ce sa-i fac papa,nu mananca doua zile la fel,se plictiseste....

cat despre jucarii,si eu sunt interesata....stiti vreun site unde pot vedea ceva???

va pup pe toate

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si Bogdan Andrei - 8luni

Mergi la inceput

Nico,multumim pt intrebare.Daria e bine si chiar vroiam sa le spunem piersicutzelor ca noi nu plecam dupa jumatatea noastra in tara,ci-n afara ei,chiar in Germania,la piersicoiul de Philip

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor,
Mai sunt grasuti pe aici.. ca fiimea bate recordul 10 kg la nici 8 luni...
Pupici,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by lili

Fetelor,
Pupici,
Lili

da mai sunt , Philip are 13,2 Kg la 8 luni si 17 zile

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Gabitza, si spune-mi te rog, adica scrie-mi cum ii faci spanacul. Am pus deja spanacul la dezghetat si ce mai trebuie sa fac, sa-l fac cu lapte? habar n-am, ca nu am facut niciodata
Fetelor, poate imi dati si voi niste idei...multumesc deja, ca stiu ca sunteti ffff saritoare

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by lili

Fetelor,
Pupici,
Lili

Si noi pe la ...si baiatu` si mama ...are 10 kg la 7 luni jumate

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada_mxm, la noi e la fel cu patutul, deja mi-a frica s-o las in pat, desi e inconjurata de perne; daca dau patutul mai jos, e rece si curent, sa-i schimb locul nu pot ca n-am spatiu;
lucians,daca ramaneam in week asta aici, mergeam sambata cu sotul, nu era problema, dar maine vrem sa plecam la tara si castigam timp daca as fi mers mai devreme;
madacristina, vezi chiar pe DC este buburuza, sunt si chestii dragute acolo;la mancare, nu-i dau la fel, in fiecare zi ii schimb ceva;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nicolica eu fac spanacul la fel ca si pentru noi doar ca nu pun sare: pun o ceapa mica cu un pic de ulei de masline si cu spanac la fiert (in apa) peste care mai adaug eventual un pic de orez...las sa fiarba si la sfarsit pun o rosie mica.dupa ce a fiert tot e gata...pofta buna

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

Gabitza, si spune-mi te rog, adica scrie-mi cum ii faci spanacul. Am pus deja spanacul la dezghetat si ce mai trebuie sa fac, sa-l fac cu lapte? habar n-am, ca nu am facut niciodata
Fetelor, poate imi dati si voi niste idei...multumesc deja, ca stiu ca sunteti ffff saritoare

Pai,spanacul il oparesc doar si-l adaug la orez facut cu putina ceapa si morcov.Deci,orez mai putin decat spanac.Am auzit ca spanacul,facut simplu,pt ei nu-i asa de bun.Cica contine nitrati,si e mai sanatos combinat cu orez.Pofta buna!

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput