PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
madacristina spune:
Mama ce grasuti sunteti....noi la 8luni aveam 8200gr si 74cm
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si Bogdan Andrei - 8luni
nicolica spune:
bulinutza si Gabitza va multumesc si ma indrept spre buca' sa fac pe gospodina , cat mai doarme grasanel...va dau de stire daca i-a placut spanacul
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
emiliapop spune:
Fetelor mai stiti vreuna dintre voi ceva de Huacin ca n-a mai scris de la sf. odiseei, poate stati pe langa ea sau ati vazut-o?
Ea era foarte saritoare si ne dadea multe sfaturi la odisee si acum nimic....
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by lili
Fetelor,
Mai sunt grasuti pe aici.. ca fiimea bate recordul 10 kg la nici 8 luni...
Pupici,
Lili
da, si noi, avem 9 luni si 11 kg...ne-am nascut cu 2220 gr prematuri.
Treaba e ca nu mai pare grasut ca la 5-6 luni, chiar s-a mai "alungit"
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
lili spune:
Hi,
Ce bine ca mai sunt piersicute grasute pe aici.. nu de alta dar intrasem in panica.... ca suntem singura grasuta....
Noi stam cam 2 ore / zi in premergator dar in reprize mici de 20 minute.. Ii place tare mult..
Asistenta ne-a spus sa ii punem obligatoriu ceva de incaltat caci altfel se obisnuieste sa mearga pe varfuri.. Ei ii place ca fac zgomot pantofiorii pe parchet...si strabate camera in lung si-n lat... Mai nou plange de mama focului cand trebuie sa plec la serviciu....si face pa-pa de la geam...
Pupicei ,
Lili
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by anasia
mada_mxm, la noi e la fel cu patutul, deja mi-a frica s-o las in pat, desi e inconjurata de perne; daca dau patutul mai jos, e rece si curent, sa-i schimb locul nu pot ca n-am spatiu;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
Si la noi pb f mare este spatiul. Cand trebuia sa nasc aproape am mutat toate prin camera in nspe mii de feluri numai sa gasim un loc bun pt patutz si unde e acum e sg solutie si nasol e ca trebuie sa o mut jos pt ca deja partea de sus se cam curbeaza de la greuattea ei si sigur nu ii face bine la coloana. Si ma gandeam poate aveti ceva idei, ceva solutii ca sa nu fie curent mare la fata, ca eu nu stiu sincer ce sa fac. Daca pun paturi pe laterale la pat ok pun dar curent tot va fi pe dedesupt. Sincer nu stiu cum sa fac.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Fetelor mai stiti vreuna dintre voi ceva de Huacin ca n-a mai scris de la sf. odiseei, poate stati pe langa ea sau ati vazut-o?
Ea era foarte saritoare si ne dadea multe sfaturi la odisee si acum nimic....
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
Si mie imi e tare dor de ea. Eu am mai intrebat dar nu a stiut nimeni sa imi raspunda. Sunt multe fete mai vechi care nu au mai trecut pe la noi.
MissJJ spune:
Lili si noi suntem destul de sunculoase. La 6 luni aveam 9,070 kg si acum sigur avem aproape 10 pt ca hainutzele de 6-9 luni sunt pana la 9,5 kg si cu greu ne incap am trecut la cele de 9-12 luni.
Si ieri i-am dat un costumas f frumos impletit asa care l-a primit ea cadou mai demult si scrie pe el de la 12 luni in sus si surpriza o imbrac si ii este fix. Deci nici asta nu o sa il poarte.
Si i-am mai luat doua hainutze de 6-9 luni, bluzitze de fapt si le probez si nu ii intra la manutze ca is prea grase. Pe cap intra in rest nu si mor de ciuda ca is asa frumusele.
BESTUTZA spune:
Va urmaresc in dunga ...ca aveti un ritmcum nu am mai intalnit!
Noi nu ne inscriem la capitolul silfidute, ci la capitolul "piticutze"! De doua luni nu am mai crescut decat 1 cm! avem 64 cm la 7 luni juma!Dr mi-a spus ca e in grafic si sa stau linistita ca au si ei perioadelel lor de staganre!
Voi vad ca va "lungiti si vazui ca ajunserati si la 74 cm!Nu ma panichez io ff tare,mai am rabdare!
Va pupacim si ne crem scuze ca nu va onoram mai des, dar piticul de doi ani imi maninca minimul de resurse energetice!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
MissJJ spune:
Asa cum am promis am venit cu poze: piersicutza mea. Enjoy!