PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor sunt fff suparata:
am sunat acum sa iau o programare la doctor pt controlul de 9 luni si am cerut cat de repede posibil. M-au chemat martea viitoare.
I-am spus asistentei aleia ca de 4 zile nu mai vrea lapte si ca am mai avut problema asta acum 3 saptamani, am fost la doctor, mi-a dat un lichid sa-i dau sa bea in loc de lapte pt 24 de ore ca avea gastroenterita si pe urma a fost mai bine, dar acum iar nu vrea lapte, si cica "stati putin"...se uita in calculator si zice:"vad ca cantareste X pounds...e ok sa asteptati pana marti" ...La care ii zic:"pana marti se fac 10 zile in care nu o sa bea lapte, e ok la 9 luni sa stea atata fara lapte ?"....Iar vaca:"Da, e ok, veniti marti"

E NORMAL ASA CEVA ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor sunt fff suparata:
am sunat acum sa iau o programare la doctor pt controlul de 9 luni si am cerut cat de repede posibil. M-au chemat martea viitoare.
I-am spus asistentei aleia ca de 4 zile nu mai vrea lapte si ca am mai avut problema asta acum 3 saptamani, am fost la doctor, mi-a dat un lichid sa-i dau sa bea in loc de lapte pt 24 de ore ca avea gastroenterita si pe urma a fost mai bine, dar acum iar nu vrea lapte, si cica "stati putin"...se uita in calculator si zice:"vad ca cantareste X pounds...e ok sa asteptati pana marti" ...La care ii zic:"pana marti se fac 10 zile in care nu o sa bea lapte, e ok la 9 luni sa stea atata fara lapte ?"....Iar vaca:"Da, e ok, veniti marti"

E NORMAL ASA CEVA ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Normal ca nu e normal. Din punctul asta de vedere cred ca e mult mai ok in Romania. Nu poti sa incerci si la alte clinici? Nu sunt cabinete private... Zic si eu ca nu stiu cum e sistemul sanitar in Canada. Oricum iti inteleg disperarea si frustrarea.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Miti iti inteleg supararea si aici se mai intampla asa. o prietena buna de a mea cu baby mic a chemat salvarea intr-o seara ca baby se simtea f rau, nu mai tin minte exact ce avea, si au venit si aia dupa nu stiu cat timp si ea na agitata pe acolo si aia ii zic ca trebuia sa mearga la gp nu sa cheme salvarea ca atata timp cat copilul respira e ok nu e nevoie de salvare, cand nu mai respira poti suna salvarea, deci...

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Bestutza, Madacristina bine ati revenit!
Si mie imi pare rau ca fetele de la odisee nu mai au timp sa treaca si pe aici. In prima parte a odiseei nu am fost foarte activa, dar citeam in fiecare zi. Discutiile dintre fete m-au ajutat foarte mult. Mi-e dor de fete si de perioada odiseei.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

Am intrat rapid ca a atipit borscutza mea. Am citi din urma cat am putut.
Madacristina bine ati revenit! Pupici multi de la noi!
Am vazut si eu pozele noi cu piersicutze! Frumoasa livada mai avem!Pupici la toata lumea, mamici si piersicutze!
Stefania f scumpica Patricia iti vine sa o papi si ce frumos ii sta cu portocaliu sau coral, ca nu le prea le stiu eu culorile astea. E asa scumpa cu fustita aia si cum sta in carucior ce mai e o scumpete. Ptiu, ptiu sa nu o deochi. Pupici multi pe bolfitze de la noi!
promit ca azi pun si eu poze cu broscutza ca stiu ca nu ati mai vazut-o de mult timp.
Acu intrebare intrebatoare: ce jucarii ati mai luat la piersicutze ca a mea are multe jucarii dar deja s-a plictisit de ele, as vrea altceva dar is in pana de idei. Please help!
Si altceva, imi cer scuze daca supar pe cineva , dar de ce dati pt febra la piersicutze alternat doua feluri de medicamente? Aici spun ca sa dai numai un sg tip si nu mai mult de 3 zile. Eu de ex cand are freba mai mare si vad ca ii dau calpol sau calprofen si nu trece bag frectii cu apa si otet, o infofolesc in hainutze calde si paturici si pana dim sigur scade febra.
Si inca ceva stiu ca trebuia sa faca sta pana acuma, noi nu am mutat fata in partea de jos al patului pt ca la noi e destul de curent si vroiam sa va intreb ce sa fac ca sa nu ajunga frigul al ea? Ca de acum trebuie mutat ca e prea sunculoasa ca sa mai stea in partea de sus dar imi e frica ca o sa o traga curentul si se imbolnaveste.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Eu i-am dat alternat cele doua tipuri de sirop pt ca asa mi-au zis 2 medici. Banuiesc ca e prea mare intervalul de timp 8 ore si ca sa nu ii dai acelasi tip din 4 in 4 ore, le alternezi. Mie mi-au zis sa nu fie infofolita, sa nu fie cald in casa, in nici un cas bai fierbinti. Acum nu stiu ce sa zic... Fac si eu ce zic medicii, ca nu ma pricep.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Mada tare dragalasa e Arianna ta!

Nici eu nu stiu ce jucarii sa mai cumpar, ca pe el il fascineaza lucrurile pe care le folosim noi. Cunoscandu-i pasiunea pentru telefoane celulare, i-am cumparat unul de jucarie frumos colorat cu beculete si diverse melodii. Dar tot telefoanele noastre negre si gri sunt mai frumoase...

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Consi

Mada tare dragalasa e Arianna ta!

Nici eu nu stiu ce jucarii sa mai cumpar, ca pe el il fascineaza lucrurile pe care le folosim noi. Cunoscandu-i pasiunea pentru telefoane celulare, i-am cumparat unul de jucarie frumos, colorat cu beculete si diverse melodii. Dar tot telefoanele noastre negre si gri sunt mai frumoase...

atat sunt de mare
pozele noastre

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Va rog sa ma scuzati pentru mesajul anterior. My mistake!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

gabitza si bulinutza, am mancat spanacel si ne-a placut. L-am filmat f putin ca trebuia sa schimb bateriile si i-am facut si o poza dupa ...
uitati-va mai jos

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia am fost eu la Babyexpo. Erau o gramada de carucioare sport. Preturile incepeau de la 120 RON.
sanziana sanatate multa. Prin cate ati trecut si voi. sanatate multa va doresc.
mada_mxm tare haioasa pitica ta.
Consi sa stapaniti sanatosi premergatorul. Eu sunt anti dar iti inteleg motivele.

Panadol, Calpol, Eferalgan= toate trei paracetamol.

Jucarii?? Eu am jurat ca nu mai dau banii pe ele. Pai Alexei mai degraba linge sifonul de la baie sau rotile de la carut decat sa se joace cu vreo jucarie. Eu ii dau sa se joace cu cutii goale, sticle de plastic goale sau cu orez, pixuri, fasole in ele. I-am luat telefon de jucarie si nici nu se uita la el asa ca i-am dat unul mai vechi de-al nostru.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput