PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Consi, Muuh multumim de complimente.
Mai si fetei ii plac mobilele si telecomnezile si etc dar si cu jucariile se joaca f happy, dar se plictiseste si deja stie ce face fiecare jucarie si nu mai are nimic de descoperit cum ar veni. i-am dat si eu sticle i-au placut numai vreo doua saptamani acu nu o mai intereseaza de asta ziceam daca voi aveti ceva idei de vreo jucarie care ar fi potrivita pt varsta ei.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Multumim tuturor pentru vorbele frumoase.

Una peste alta avem si o veste buna: an testat copilul si nu a luat de la mine la nastere hepatita b. Suntem foarte fericiti. Macar din punctul asta de vedere suntem linistiti.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanziana

Multumim tuturor pentru vorbele frumoase.

Una peste alta avem si o veste buna: an testat copilul si nu a luat de la mine la nastere hepatita b. Suntem foarte fericiti. Macar din punctul asta de vedere suntem linistiti.

Sanziana asta chiar ca e o veste super buna. Felicitari si pupici multi de la noi si pt tine si pt Codrin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Mada multumesc mult si sa stii ca nu am uitat ca ai fost alaturi de mine atunci in momentul in care am aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

muhh, , pt informatie, oricum nu m-a sunat tipa, asa ca maine de acolo imi iau, asta este;
nicolica, imi vine sa-l mananc cu spanac cu tot pe Philip;
mada_mxm, piersicuta scumpa, ce ochi frumosi are!
miti, imi pare rau, e tare nasol sa te cheme asa de tarziu, cum au spus si fetele n-ai o alternativa, alt dr, sau cel putin sa vorbesti la telefon cu dr vostru sa va spuna ce sa faceti?
bestutza, mai des nu intri?hai, ca ne e dor de tine, ca de altfel de toate fetele care n-au mai postat pe aici;
jucarii? eu ii dau cutiile goale de la lapte, cereale, telecomanda,cutia cu servetele umede, cutii ca asta o fascineaza, a, si bineinteles telefonul pe care mi-l sctrica de cate ori pune mana pe el(evit sa-l dau, dar daca nu sunt atenta ..);
lucians, m-am uitat pe reteta de budinca de orez cu mere si e cu zahar si ou intreg, dar cred ca se poate si fara (zahar si albus)
200 ml lapte, 1 lg orez, 40g zahar, 1 mar mare, 1 ou, 10 g unt;
se da marul prin rozatoare, se presara cu zahar, se lasa sa stea 15 min; se fierbe orezul si se pune in laptele in clocot si se lasa sa fiarba la foc min jum de ora;dupa ce se raceste se adauga galbenusul si albusul batut spuma; se pune intr-un vas yena uns cu unt si tapetat cu pesmet, in straturi alternative orezul cu mar ras; se coace 30 min;
piure de spanac cu galbenus
se fierbe pe jumatate un cartof mic curatat si taiat cubulete;se adauga 4-5 guguloaie de spanac (congelat)si se mai lasa 15-20 min; se strecoara de apa ramasa, se paseaza cu un galbenus de ou tare, cateva lingurite de lapte cu putin unt (optional); se combina cartoful cu spanacul pt ca amidonul fixeaza fierul in organism;
retetele le-am luat de la niste mamici, deci, nu sunt probate;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sanziana, ce bucurie ca nu are hepatita, ati scapat de o mare grija;
fetelor, s-a mai discutat, dar n-am retinut, in ce puneti carnita portionata la congelator, am fiert si nu stiu in ce s-o pun, sa iau cate un cubulet?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Miti2004,mada_mxm -ma mira faptul ca si in astfel de tari se intampla asa ceva,ce pretentii sa mai avem in Romania.
Nicolica-tare dragut Philip la mancat spanac.
Nici pe Cristian nu-l mai incanta jucariile,mai degraba sticlele,telecomanda,telefoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, o sa mai stau sa vad ce va face in urmatoarele zile.
Deocamdata papa mancare solida si bea apa, a baut si un pic de suc de portocale.
Cam asta e sistemul medical de aici, as putea scrie pe tema asta o gramada.

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.

Sanziana ce bine ca lui Codrin ia-u iesit bine analizele. Imi pare rau ca ati avut asa mari probleme si ca ati fost bolnaviori.

Lili de asemeni in mare rau de Alexia ! multa sanatate si pupici si voua

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Jucarii?? Eu am jurat ca nu mai dau banii pe ele. Pai Alexei mai degraba linge sifonul de la baie sau rotile de la carut decat sa se joace cu vreo jucarie. Eu ii dau sa se joace cu cutii goale, sticle de plastic goale sau cu orez, pixuri, fasole in ele. I-am luat telefon de jucarie si nici nu se uita la el asa ca i-am dat unul mai vechi de-al nostru.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

La faza cu linsul ne regasim si noi. O sa incerc sa-i ofer si eu cateva din "jucariile" mentionate de tine. Poate avem succes.

Si mai nou nu mai putem adormi ziua, intrucat am descoperit "ridicatul in pat". Il pun in pat si-l gasesc in picioare si bineinteles ca inapoi in pat nu poate. Si nu va zic ca de vreo doua ori am vazut eu cum s-a lovit cu capul de gratii. Cred ca vor veni zile grele.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Sanziana nu ai pentru ce. Ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine si imi pare rau ca nu am putu sa va ajut mai mult. Important este ca, Codrin este bine si ca analizele sunt ok. Va uram sa cresteti mari si frumosi!
Din partea mea jos palaria si tot respectul pentru tine si Bulinutza si celelate mamici care au trecut prin tot felul de incercari care de care mai grele pentru a aduce piersicutzele pe lume. Sunteti niste curajoase! Pupici la toate mamicile si piersicutzele!
Anasia multumim de urari! Ne bucuram ca il mosteneste pe tati la ochisori si speram sa nu isi schimbe culoarea. Noi am si zis ca vrem sa fie fata cu ochi albastri si blonda si daca se poate cu tenul meu masliniu.
Crys3000 si aici se intampla multe nu e nimic perfect nicaieri. E mai bine din unele pct de vedere si din unele nu, cam ca peste tot.

Mergi la inceput