haine second hand

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Da, cumpar,imi face mare placere sa rascolesc prin ele,intotdeauna gasesc lucruri dragute si de calitate, si mai ales unicate. multe am luat pt. copii, pt ca gasesc lucruri noi, sau foarte putin purtate, ei cresc repede si nu ajung sa le uzeze ca pe cele de la adulti. prefer lucrurile albe, sa le pot baga in clor, dar nu cumpar lenjerie intima sau pantofi purtati. si jucarii, care le pot dezinfecta. duminica trecuta am cumparat un scaun- scoica pt papusa, cu 80.000 lei vechi, super dragut, cumnata mea nici nu si-a dat seama ca e pt. papusa, nu pt. bebe, asa bine imita unul adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nem75 , prin Tm mergi la cumparaturi?Eu unt innebunita dupa Flavia si Aurora , au niste chestii dementiale , nu neaparat doar second hand(desi mi-am gasit o camasa eleganta originala Cerutti ).
Eu obisnuiesc sa-mi cumpar posete sau chestii iesite din comun , ce nu vad prin magazine.Incluzand diverse materiale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da, si eu mai trec din cand in cand pe la un astfel de magazin,mai ales ca au deschis unul langa casa mea chiar la 5 minute.Al meu nu easte de acord dar i-am inchis gura , cand acum cateva zile am venit acasa cu un fel de pardesiu(nu stiu exact cum sa-l numesc) lung, dintr-o stofa foarte moale usor pufoasa, Yves Sain Lourent, PE CARE AM DAT 300$, cand pretul in magain e in jur de 1500$.Problema era un defect din fabrica, nu stiu exact, nu am inteles explicatiile vanzatoarei,captuseala era cusuta gresit cumva,si a fost refuzata in reprezentante.In fine...sa-i schimbi captuseala costa mai mult decat haina in sine, daca mergi la un atelier de-al firmei...
idee este ca, cel putin aici gasesti lucruri noi noute,sau purtate o singura data, arata impecabil, sunt spalate, calcate,nu au mirosul specific hainelor vechi...
ce am gasit eu deosebit si f frumos sunt niste genti sport pe care le vanez in zilele urmatoare daca scap de gura lui al meu.
Japonezii au haine fff ciudate, croiala, material, nu merita nici sfert din pretul pe care il au, iar ca sa cumperi din reprezentantele marelor firme, astfel incat sa arati om mai normal(mai ales europenii isi gasesc greu haine pe masura si gustul lor) e o cheltuiala mult peste masura oamenilor de rand.
Ceva de genul ca...dai un salar pe o bluza
M-am intins cat o zi de post!

22+

bbika din burtika
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Si eu am laut haine de la second si am ceva prietena care cumpara pentru juniorul ei de la un second care culmea e al unui var al sotului meu...

secondul respectiv nu miroase hainele sunt curatate si am laut si eu de acolo.

Sunt de acord ca multe dintre hainele cumparate dein oras sunt de 100000 de ori mai proaste decat cele de la second.

eu am luat ceva de la mango.. si dupa 1 purtare am spalat bluza respectiva care (noroc ca am simt bine dezvlotat la asta... bine dupa ce am facut rufele roz de la asa ceva)s-a decolorat sia cum arata foarte aiurea de nu o mai pot purta... da sa nu uit ala e mango...

mai e si alt chestie... multe dintre hainele alea arata mai bine si auo tinuta anume pe cand cele "de firma" arata ca niste crpe si sunt facute din niste materiale de toata jena...

eram in ceva magazin din Cj cand patroana unuie mari firme de confectii cumpara materiale de toata jena din ceva magazin obscur cu amteriale SH din Italia... deci nu comentam.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

tocmai ce-am achizitionat acu juma de ora o bluzita de in, foarte misto, la 4 ron. zici ca-i de gravida, da nu e. eu cumpar de ani de zile de la second, recent "s-a-mbolnavit" si sotu (dupa ce si-a gasit fo 3 camasi "mark & spencer", la 7 ron buc.) si mergem amandoi la shopping, macar o data pe luna.
ce-i drept, lenjerie de corp si incaltaminte nu iau!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">23+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Xio, da merg la cumparaturi in timis, dar cunosc doar Mall-ul, Kappa si Terra. Si Bega. Cam atat stiu, ca is din Arad. Sotul mi-a promis ca ma duce la Dermatina, el cunoaste Timisoara. Nu stiu ce inseamna FLAVIA si AURORA, dar ma bucur daca imi spui, sint mare amatoare de shopping, cel mai bine la asta ma pricep.. Daca e second-hand e si mai grozav. multumesc.

Mergi la inceput

Nikole, esti cea mai sexoasa graviduta !! daca si sotul meu spune asta, atunci asa e. Cu hainute super dragute, second sau nu, nu conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by NEM75

Nikole, esti cea mai sexoasa graviduta !! daca si sotul meu spune asta, atunci asa e. Cu hainute super dragute, second sau nu, nu conteaza...

Nem75, saru'mana!
Acum ca tot veni vorba, hainutzele alea din poze,sunt pasate la mine de catre prietena mea(membra DC si ea) care tocmai a nascut acum ceva timp in urma, si mi-a facut ieri surpriza si bucuria sa-mi trimeata un pachet cu hainutzele ei....ca ma tot plangeam ca tre sa imi caut blugi de gravida, si nu gasesc pe masura mea...ori sunt scurti, ori largi...
si mi-a facut o mare bucurie...de acum le pasam la urmatoarea graviduta, o prietena de-a nosatra comuna...o asteptam...

22+

bbika din burtika
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nem75 , Flavia este o piata deschisa doar in weekend , in ea se duce absolut toata lumea care are ceva de vandut , asa ca gasesti de la batrani cu diverse chestii vechi sau noi(mi-am luat o pereche de cizme ca de calarie din spania , piele intoarsa , albastr deschis spre alb de la o tanti cu 150.000 vechi , le avea de la fiica-sa si nu le purta) , suruburi , surubelnite , telefoane , parfumuri originale , adidasi, tricouri , genti de firma , tigani cu chestii furate de dincolo inclusiv pantofi (este un tigan sarb care are pantofi si vechi si noi ,vezi si tu de care iei), bluze , tricouri, multe second hand , samd.
Langa Flavia e Aurora , o piata impartita in partea de "nou" , adica standuri cu haine , pantofi , genti , si cum intri pe ultimul rand din dreapta la un moment dat se face o intrare(in dreapta) in partea de vechituri unde sunt tigani cu Second hand si cateva tanti care vand lenjerie intima noua(vezi ca vand si tigani , dar e folosita). Ei , de acolo mi-am luat camasa Cerutti, genti,si-a luat o colega tricouri Mango , samd.
Pt. cum sa ajungeti acolo intrebati un taximetrist , ca eu nu prea stiu sa dau indicatii

Mergi la inceput

XIO, TE IUBESC !!!

Mergi la inceput