haine second hand

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Aproape toate mergeti in second ?????????
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

ma bag si io in vorba, ca nu ma pot abtine...

da, si eu am majoritatea hainelor din second, dar numai haine noi, impecabile. cind nu gasesc ce-mi place nu cumpar.
barbatul are numai camasi din second si copilul e f. pretentios la capitolul asta.
spor si bafta la ...achizitii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

da, si eu, din an in paste...lucrui noi sau care cel putin par noi, atat de putin purtate sunt, le bag la programul special de la masina si sunt ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Sunt atit de mindra de noile mele achizitii pt Greta incit daca am timp le pozez weekendul asta .La noi este o piata unde lunea sunt la 1 leu.Doar aici gasesc camasi sau orice alte haine pt sotul meu ,marimi americane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu mi-am cumparat destul de multe lucruri de calitate de acolo, de curand mi-am luat o bluza sOliver cu 5 RON, arata foarte bine si nimeni n-ar zice ca e din second. Mi-am mai luat un costum gen office, cu fusta si taior, cu eticheta pe el, deci nou nout cu 20 RON. Copilului i-am luat niste jucarii de plus, pe care le-am bagat in masina sa le fac baie. Incaltaminte si lenjerie nu cumpar nici eu, dar cand gasesc cate ceva dragut, de ce nu?
Si aici sunt magazine unde hainele nu au acel miros specific de second, si sunt spalate, calcate si aranjate pe umerase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Mai intru si eu dar f rar. Am vreo doua bluze si o fusta, mai de vara. Mi-a placut odata f mult un puloveras multicolor, vroiam sa-l iau pt stat in casa. L-am luat, dar acasa am constatat ca e scurt si f larg pt mine, dar perfect pt mama. Asa ca acum il admir pe ea.
Mama isi cumpara destul de des bluze si fuste de la SH.
Partea nasoala in cele in care merg eu e ca hainele sunt fff mari...si eu sunt mica.
Dar cu rabdare mai gasesc cate ceva.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

NU NU NU
Am o prietena care frecventeaza asemenea magazine(desi are venituri foarte mari)si tot timpul imi pare ca are un aer demodat si imi dau seama imediat de provenienta acestor haine.Nu ca ea mi-ar ascunde acest fapt,ea ,la fel ca si voi, este super incantata de "achizitii"...si,horrror,le mai poarta si pe la evenimente mondene...Daca ea se simte bine in pielea ei din partea mea e ok insa mie nu mi-a placut niciodata nimic din ceea ce a cumparat.
Chiar si mama mea avea pasiunea asta(cred ca e un microb)dar a renuntat si acum desi are 52 ani are un aer mult mai tineresc imbracata cu haine noi si cu croiala moderna(pana si sOtul meu a remarcat-o si admirat-o).

Deci categoric NUUUUU!!!!

POZE

VINE BB???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mie mi e jena sa intru in magazine second hand.iar copilului nu i as lua niciodata,nimic la mana a doua.nici hainute n am luat de la nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aylla , sa vezi ce demodata par cu camasa aia Cerutti si cu un palton stil militaresc
Ideea este ca ai sa-ti alegi din 1000000 de modele , ce-ti alegi tu e strict treaba ta si tine de gusturile tale si de cum vrei sa fii perceputa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Viana, pe unde are prietena ta magazinul ?

Florentza si puiul ei, Alexandru - 1 an si 10 luni

La profilul personal in partea stanga a paginii si acolo unde ai bagat semnatura mergi cu backspace pana se micsoreaza cursorul din partea dreapta, clic pe "vizualizare" sa verifici cat de mare e semnatura.

Mergi la inceput