Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itintea spune:

Buna, Am baietzelul la Doris Kindergarten si sunt foarte multzumit. Patroana este o tipa superok, care s-a hotarat sa-si faca propria gradinitza datorita conditziilor proaste din gradinitzele de stat. In primul an au fost cam putzini copii dar a fost ok. Pentru prima oara baietzelul meu nu a mai plans cand l-am dus la gradinitza. S-a acomodat foarte bine, mananca, doarme si se joaca.
Acum sunt mai multzi copii, cred ca sunt vreo 20 si ca pretz este bine, 600 RON la program de 8 ore. Am apelat la o gradinitza cu program prelungit datorita bonelor si ma felicit pentru alegerea facuta. Locatzia a contat si ea destul de mult, sotzia are serviciul la 5 minute de gradinitza. Din pacate o sa se mute cu serviciul si o sa fie cam nasol, dar nu vreau sa-l mut pe baietzel la alta gradinitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by itintea
Patroana este o tipa superok ...

Sotia stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

....si eu dau bila alba acestei gradinite unde este si Dragos !! Tata lu' Bogdu' , imi cer scuze daca a venit acasa Bogdan nitel muscat de Dragos , este pedepsit aproape in fiecare zi pe chestia asta , se pare ca acum are doar tentative !!!!!....noi suntem la grupa mica....in rest se vad progrese dupa o luna la gradi !

Mergi la inceput

Sarumana,
Nu, Bogdan nu a venit muscat de Dragos, mi-a zis de el ca mai musca copii pe acolo. De obicei Bogdan nu stiu cum face ca nu se bate si nu se cearta cu copiii, nu l-am vazut niciodata sa aiba probleme cu vreun copil, nici la gradinitza nici in grupul de prieteni.
Asa ca nu avetzi de ce sa va ceretzi scuze.
Ionut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna la toata lumea!

Si eu vreau sa-mi dau fetita la anul la gradi in Buc.- la o gradinita cu predare in lb germana.

Ma bucur ca am gasit la ac. subiect cateva inf. insa ele nu sunt mereu actualizate. DE EX. am cautat postarea lui gaby despre gradinita Smiley Kindergarten (ca bauiesc ca trebuie sa fie cu predare in germana) si conform listutei trebuia sa fie la cap. 2, pag 1. Nu am gasit nimic acolo, capitolul 1 e prima parte, nu???

Sau despre Marienkäfer (ca e sigur cu germ) scrie in listuta ca mamabuna ar fi scris la cap 1 pag 11. NU AM GASIT IAR NIMIC!

Poate nu caut eu bine. Va rog ajutati-ma si lamuriti-ma!

Multumesc!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Adriana, in vara s-au facut unele schimbari in formatarea paginilor topicelor astfel ca acestea sunt acum mai scurte, prin urmare topicele au mai multe pagini decat inainte. Capitolul 1 avea odata vreo 20 de pagini, iar Ioana a pus numerele paginilor la care apareau detaliile indicate la vremea respectiva. Acum capitolul 1 apare cu 36 de pagini, si trebuie sa cauti postarea dorita la cateva pagini mai incolo (cu o regula de trei simpla nimeresti pe-aproape).

Detallile postate de mamabuna despre Marienkäfer le gaseti la pagina 16.

Tot asa si cu detaliile postate de Gaby despre Smiley Kindergarten care dupa reformatare n-au mai incaput in pagina 1 si-au ajuns in pagina 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am observat si eu ca numarul paginilor s-a 'stricat', dar nu mi-am facut curaj sa pun noile pagini. Sper in curind sa 'repar' lista.

Ionut, Lidia, nu vreti sa faceti o descriere pe puncte a gradinitei, sa o trecem pe lista de la inceput?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Capcaunul, multumesc!

Am inteles! Voi rasfoi pur si simplu toate paginile - asa pot gasi poate tot ce ma intereseaza.
Citisem pe un forum ca exista gradinite cu supraveghere online (iti poti vedea de-acasa copilul).
Stie cineva care gradinite sunt acestea?

Adriana

Mergi la inceput

Doris Kindergarten
Bogdu este la grupa mare, a inceput cu aceasta gradinitza de 1/2 an
Punctajul
Personal 4 puncte
Dotari 4 puncte
Curatenie 5 puncte
Mese 5 puncte
Activitati in gradinita 4 puncte
Activitati extracuriculare 3 puncte
Punctaj total:25
Cam asta este parerea mea despre gradinitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna! Baietelul meu este la o gradinita SUPER! In plus pot urmari copilul pe internet tot timpul pt ca au sistem de supraveghere video.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput