Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

giliutza - imi povesteste si despre adina, ca ea e mai mare si adina e mai mica. si a fost foarte impresionata ca adina a facut o data pipi in chilotei. btw - felicitari pentru trecerea la chilotei! noi la gradi am invatat sa facem exclusiv la toaleta, si sa nu mai purtam scutece nici la somn - ca un copil mare! bineinteles cu accidentele de rigoare!

ioana - felicitari si sa iti traiasca puiuta mica, sa creasca mare, frumoasa si norocoasa!

aurash - sunt sigura ca o sa fie bine! poate nu va fi la fel de usor ca in cazul liei si al adinei, dar cu siguranta ca in curand ne vei povesti cat de mult ii place la gradi si cum abia asteapta sa se joace cu prietenii lui!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMa spune:

Locuiesc in sectorul 3 si mi-ar fi de mare ajutor un sfat legat de alegerea gradinitei. Caut petnru fiica mea de 2 ani o gradinita undeva in zonele: Dristor, Titan. Are cineva idee ce gradinita ar fi buna , serioasa, cu curte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMa spune:

Si mai am o intrebare: are cineva copilul la gradinita Crocodil Dandi din sectorul 3? Cum e? ce stiti despre ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

CrisTinaIon, ti-am raspuns (cam intarziu, intr-adevar) la subiectul tau cu Gradinita Prichindel.
Eu plec in concediu maine...ma intorc pe 10 septembrie, si daca vrei reluam discutia atunci...mai ales ca se pare ca vom avea copiii in aceeasi grupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
M-am gandit sa readuc pe prima pagina subiectul despre gradinite.
Mamicile care aveti copilasii la Kinder Club, cum s-au acomodat la gradi, sunteti multumite de aceasta gradinita. Sintem si noi la grupa mica si as fi vrut sa aflu parerile altor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Are cineva copilul la Bell? Ceva impresii proaspete????

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Din toamna asta in sect. 6 sunt mult mai multe gradinite. Aveti de unde alege. Rabdare si decizie buna sa luati.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

paula, cum se numeste gradi de la valea oltului? thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Vreau si eu numele gradinitei din valea oltului...please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns quentina spune:

am si eu ceva de spus favorabil in legatura cu gradinita la care merge copilul meu de 2 ani si sase luni. e in sectorul 2, aproape de biserica Silvestru si se numeste DANI'S CHILDREN.
Puiul meu a facut progrese mari acolo, tinand cont de faptul ca l-am dus cu pampers si cu un dezinteres total fata de olita. E printre cei mai mici insa acum stie sa manance singur si a inceput sa vorbeasca cu propozitii.
punctajul meu...
personal= 5 (au foarte multa rabdare si manifesta interes fata de fiecare copil)
dotari=5
curatenie=5
mese=5 (pustiul meu s-a rotunjit putin si a devenit mai interesat de mancare; inainte era mai slabanog si foarte mofturos)
activitati in gradinita = 5
activitati extra=5
total=30

Mergi la inceput