Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)
Raspunsuri - Pagina 9
crinuta spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Buna! Baietelul meu este la o gradinita SUPER! In plus pot urmari copilul pe internet tot timpul pt ca au sistem de supraveghere video.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Cum se numeste gradinita?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
asi spune:
Lista asta e doar pentru Bucuresti?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Ioana75 spune:
asi, daca vrei sa apara o gradi din alta localitate pe lista, trebuie sa procedezi la fel: sa faco o caracterizare a gradinitei pe criteriile care sint prezentate, si sa dai punctaje.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by crinutaquote:
Originally posted by lulu75
Baietelul meu este la o gradinita SUPER! In plus pot urmari copilul pe internet tot timpul pt ca au sistem de supraveghere video.
Cum se numeste gradinita?
Ce inseamna SUPER?
Adriana_78 spune:
Din cautari pe internet am mai gasit la gradinite cu supraveghere online:
Mens sana in corpore sano
Club Aladin
AbcKindergarten
Happy Univers
Adriana
crinuta spune:
Pai sunt multe gradinite cu supraveghere online. Expune si alte motive pentru care e atat de SUPER.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
roli25 spune:
Stiti ceva despre gradinita 134 din sect.2 Bucuresti?
Roli 25+ cu si Marc (9 iunie 2006)
serban spune:
Buna,
A propos de gradinite, fetita mea merge de luni la gradinita 309 Paradisul piticilor de pe Moinesti, dar nu sunt f multumita. De cate ori sun, educatoarea imi spune ca se uita la desene animate.Dimineata televizorul era deschis si toti copiii cu ochii in el.In plus, sala pentru cei de grupa mica e la etajul 2, program doar pana la 17,30, nu se spala pe dinti pentru ca "sunt prea multi si nu e posibil"- sunt doar 18. In schimb, la alte gradinite cu mai multi in grupa se practica.
Nu stiu daca ati avut timp sa aveti o parere despre aceasta gradinita, ideea e ca e totusi noua si ff frumos decorata.
Mai vedem....
Roxana
Loreena spune:
De pe 6 noiembrie incepem gradinitza; am fost la pediatra si am luat fisa;
pot sa va dau cateva detalii referitoare la regulile din gradinitza unde o duc poate va sunt folositoare (zori de zi nr 234 - de stat); le scriu poate nu intr-o anumita ordine
* batista sau sewrvetele obligatorii;
* prosop semnat; la fel si pijamaua; luni se aduc si se iau vineri;
* taxa 5,5 lei/zi/masa (numai masa)
* taxa se da la inceputul lunii;
* in ultimile 3 zile de la sfarsitul luniipentru luna urmatoare zilele absete nu se pun;
* tota obiectele trebuie iscalite, inclusiv incaltamintea;
incaltamintea de interior sa fie cu arici; e obligatorie incaltamintea de interior
* trebuie sa stie sa se stearga la funduletz;
* activitatea optionala dureaza cam 15 minute pentru ca se plictisesc;
* jucariile variata (se schimba);
* absenta 72 de ore consecutiv trebuie aviz de intrare in colectivitate; absenta 1 saptamana - se va face cerere la directoare;
* pe perioada vacantelor scolare nu se inchide;; doar 1 luna jumate pt deratizare se va inchide vara;
* dimineatza poti aduce copilul intre 7-8.30 nu mai tarziu; 12 - masa; 12.30 - 15-15.30 - somn; 16 - gustare; intre 15.30-17.30 iei copilul
* primul lucru care se face - se merge la cabinetul medical in fiecare dimineatza, apoi descaltati, dezbracati;
* incaltamintea de strada se pune in dulap in punga;
*fiecare isi cauta lucrurile..de aia e bine sa fie semnate sa nu se incurce;
* nu se poarta discutii cu educatoarea in fatza copiilor;