Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by mamicut
--------------------------------------------------------------------------------
* Numele gradinitei: Aristokids, sector 1,zona Domenii-Turda, Bucuresti
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mijlocie, 2007
* Punctajul pentru fiecare aspect de mai jos, cu explicatii
Personal 1-5 puncte: 5 puncte, persoane amabile si comunicative,foarte dragute si cu multa rabdare
Dotari 1-5 puncte: 5 puncte:jucarii foarte multe,insa si materialul didactic este la loc de cinste:se lucreaza mult cu copiii si din placere
Curatenie 1-5 puncte: 5 puncte
Mese 1-5 puncte: 5 puncte:mancare mai buna ca acasa, foarte consistenta si atat cat trebuie pentru fiecare nivel de varsta
Activitati in gradinita 1-5 puncte: 5 puncte
Activitati extracuriculare 1-5 puncte: 5 puncte
* Punctaj total: 30
Numai cuvinte de lauda pentru tot ce face intreg personalul!Te simti ca acasa!
Prea perfecta ca sa fie adevarata.In plus,limbajul arata ca este cineva implicat in aceasta gradinita.Si,recent,ai deschis un topic"Gradinite....Gradinite"in care te plangi de gradinitele particulare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catrinik/catrinik.jpg)
catrinik spune:
Am incercat sa string toate informatiile legate de gradinitele din sect 2 intr-un singur subiect. Sper ca nu am omis nici una:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118938&whichpage=1
Sper sa nu se supere fetele ca ne-am bagat peste subiectul lor, dar sincer mi se parea foarte obositor sa gasesc informatii despre o anume gradinita.
Diana33 spune:
Buna,
Am citit mesajele voastre si in afara de Smart Kids nu am gasit nici o alta postare despre alte gradinite din zona Pipera - Tunari. M-ar interesa pareri despre Butterfly, Tinkerbell, Mica Sirena si Dreamland. Noi le-am vizitat, ne-am format o impresie,
dar ne-ar placea sa mai auzim si alte opinii.
Multumesc
oaniculae spune:
Numele gradinitei: Kinder Club
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mini, a inceput din septembrie 2007
Personal: 1 punct,
Dotari: 2 puncte
Curatenie: 1 punct (baile lasa de dorit in timpul zilei dupa ce copii utilizeaza wc)
Mese: 3 puncte (sistem catering, nu a patit nimic copilul pana in prezent)
Activitati in gradinita: 2 puncte
Activitati extracuriculare: 2 puncte
* Punctaj total: 11 puncte
Daca cineva are copilul la aceasta gradinita si ar dori sa stam de vorba sunt interesata pentru ca pe zi ce trece sunt mai nemultumita de aceasta gradinita!
crinuta spune:
As dori si eu informatii despre gradinitele 251 si 252 din Dorobanti.
Sper ca aveti ceva informatii.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by oaniculae
Numele gradinitei: Kinder Club
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mini, a inceput din septembrie 2007
Personal: 1 punct,
Dotari: 2 puncte
Curatenie: 1 punct (baile lasa de dorit in timpul zilei dupa ce copii utilizeaza wc)
Mese: 3 puncte (sistem catering, nu a patit nimic copilul pana in prezent)
Activitati in gradinita: 2 puncte
Activitati extracuriculare: 2 puncte
* Punctaj total: 11 puncte
Daca cineva are copilul la aceasta gradinita si ar dori sa stam de vorba sunt interesata pentru ca pe zi ce trece sunt mai nemultumita de aceasta gradinita!
Deci nu sunt singura care si-a format o parere proasta despre aceasta gradinita.
As mai adauga lipsa personalului (una scrie pe hartie si alta e situatia in realitate), indiferenta educatoarei despre care citisem ca e f apropiata de copii, faptul ca-i pedepseste punindu-i la colt si nu in ultimul rand, ca s-o citez pe una din directoare (care nu suporta sa aduci vreun repros gradinitei), "pana la urma gradinita e o afacere".
Pacat, eu citisem numai pareri bune despre ea, dar "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul".
vrabiuta spune:
oaniculae - eu am copilul la kinder club, deja de doi ani in gradinita. suntem foarte multumiti de serviciile gradinitei, de calitatea personalului, de activitatile in gradinita, de activitatile extracuriculare, de dezvoltarea copilului... directoarele sunt foarte deschise la orice discutie si la sugestiile parintilor. mai mult decat atat, stiu ca toti copilasii din grupa mica de anul asta vor sa mearga la anul la grupa mijlocie tot la kinder club, ceea ce spune multe despre gradinita.
fetita mea a fost de la inceput si este in continuare incantata de gradinita (dupa ce am fost la acorns british style nursery si la gradinita mea, unde o lasam mereu in lacrimi). o iau cu greu acasa seara, pentru ca mai are de mesterit un puzzle sau mai vrea sa se dea o tura pe tobogan.
nu cunosc activitatile de la grupa mica, asa ca nu pot sa ma pronunt asupra punctajului acordat. dar in privinta tuturor celorlalte aspecte eu le acord in continuare 5 pct.
activitatile din gradinita - cu siguranta educatorii si profesorii chiar se ocupa de copii, zic eu vazand ce face domnisoara mea acasa. imi arata miscari de dans, tumbe si sarituri cu explicatii, imi da bratarele si medalioane facute de manutele ei la modelaj, imi explica diverse cuvinte in engleza... singura mea problema e germana ca nu stiu o boaba si sunt deja in urma (aseara imi explica grosse-grosse cu o voce groasa si apoi kleine-kleine cu o voce subtirica... m-a amuzat teribil).
firma de catering este cea care livreaza si la bambi step-by-step. prietena mea lucreaza in grupul de care apartine firma respectiva si am rugat-o sa arunce o privire prin bucatarie. stiu sigur ca au utilaje profesionale, gatesc intr-o curatenie impecabila si folosesc ingrediente sanatoase (de altfel sunt si obligati prin contractul cu gradinita). fetita mea mananca de doi ani masa de pranz pregatita acolo si, evident, nu am avut niciodata probleme.
in privinta curateniei - este curatenie peste tot in gradinita, nu se intra de afara in salile de clasa fara cipici de plastic peste pantofii de exterior. in privinta bailor - da, am mai vazut si eu stropi de apa pe jos seara, sau un servetel aruncat langa cos si nu in cos. dar asta s-a intamplat rar, poate o data la cateva saptamani. stiu ca se face curatenie de 4-5 ori pe zi, plus de fiecare data cand o educatoare sesizeaza ceva in neregula. de exemplu fiica-mea la 3 ani jumate vrea sa faca pipi singura, sa se stearga singura, sa se spele singura pe maini. bineinteles ca atunci cand se spala pleaca picurand prin baie si acasa si la gradi. dar de la picaturi sau servetele si pana la a spune ca au curatenie de 1 pct... este cale foarte foarte lunga.
activitati extracuriculare - recent au fost la teatrul ion creanga si au vazut cenusareasa (spre incantarea fetitei mele care mai vrea la teatru). acum au de pictat oul acela urias si sunt tare curioasa cum va arata la final...
in privinta personalului: despre educatoarea ei am mai vorbit, imi mentin aceeasi parere excelenta despre ea. pe celelalte educatoare le-am vazut intamplator in diverse situatii si de fiecare data mi-au lasat o impresie pozitiva.
eu inteleg ca esti suparata, nu stiu de ce, dar poate scrii exact ce te deranjeaza, ca punctaj prost e usor de dat, mai ales cand nu e argumentat. si desigur ca le invit si eu pe fetele de pe forum care au copilasii la kinder club sa ne spuna aici parerile lor.
impresii de calatorie
vrabiuta spune:
ela2001 - tu ai copilul la kinder club? la ce grupa?
eu nu am vazut copil pus la colt la grupa mica, nici anul trecut nici anul asta. fetita mea nu stie ce inseamna sa stai la colt. da, exista un fotoliu pentru time-out. fetita mea de ex, care este un copil destul de zvapaiat, nu a stat niciodata pe acest fotoliu pentru ca nu a fost cazul. a existat o perioada de cateva saptamani, asta-iarna, cand copiii primeau buline rosii sau negre, in functie de comportamentul din ziua respectiva.
pe cele doua directoare eu le cunosc de doi ani si am putut discuta orice problema cu ele. fara nici un fel de animozitati sau tensiuni. si le vad cat se implica in bunul mers al gradinitei si in activitatile copiilor. nu, nu imi sunt rude sau prietene, nici macar cunostinte din afara gradinitei. sunt un parinte obisnuit, care plateste taxa lunara si isi duce copilul la gradinita de la 9 la 7.
as vrea sa scrie cineva concret, la obiect, lucrurile care nu sunt ok. sunt probleme cu dotarile? cu personalul? cu curatenia? cu mancarea? detalii, la obiect. sunt chiar curioasa cat de grava e situatia pe care eu (si multi alti parinti) nu o vad desi sunt acolo aproape in fiecare zi din saptamana.
impresii de calatorie
oaniculae spune:
vrabiuta - ma bucur nespus de mult ca esti multumita de gradinita si ca educatoarea de la grupa copilului tau este foarte buna. Nu cred ca iti poti imagina nelinistea pe care o am! Pana nu demult si eu eram la fel de multumita si de fericita ca tine, deoarece copilul se ducea cu placere, ca invata multe lucruri frumoase s.a. Dar de ceva timp la grupa fetitei mele lucrurile s-au mai schimbat. Am discutat cu una din directoare, mi-a promis ca incearca sa rezolve problemele pe care le am. Din acest motiv, pana lucrurile nu se vor clarifica nu vreau sa va spun lucruri urite de aceasta gradinita. Si acel punctaj pe care l-am dat, recunosc ca l-am dat la suparare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IonescuOana/IonescuOana.jpg)
IonescuOana spune:
melku, daca mai ai nevoie, in zona Vitan-Mall este gradinita de stat nr. 161 pe strada Branduselor. Insa vezi ca trebuie inscrisi cu mult inainte, in perioada inscrierilor deja locurile sunt ocupate.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!