Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BitaB spune:

Mamicut si Gargoyle puteti sa-mi trimiteti un PM sau e-mail cu experientele voastre legate de gradinitele din zona 1Mai - Domenii - Turda? Si eu sunt in cautare de gradinite in zona asta si m-am apucat sa le vizitez.

Alina
http://community.webshots.com/user/BitaB11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

* Numele gradinitei: Aniela, sector 4, Bucuresti
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mica, 2007
* Punctajul pentru fiecare aspect de mai jos, cu explicatii
Personal 1-5 puncte: 5 puncte, persoane amabile si comunicative de la ingrijitoare si pina la directoare
Dotari 1-5 puncte: 3 puncte, cred c-ar mai fi necesare jucarii atit in curte, cit si in interior
Curatenie 1-5 puncte: 5 puncte
Mese 1-5 puncte: 4 puncte, la programul lung ar trebui o gustare mai consistenta la 16.30
Activitati in gradinita 1-5 puncte: 5 puncte
Activitati extracuriculare 1-5 puncte: 5 puncte
* Punctaj total: 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

BitaB, pot sa-ti trimit ca fisier atasat ce mi-am scos eu pana acum despre gradinitle din 1 Mai, dar scrie-mi adresa ta de mail, ca imi zice ca nu accepti PM.
Oricum,sunt in cercetare, Diana n-are 2 ani inca... Dar prefer sa fiu sigura ca gasesc din timp gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BitaB spune:

quote:
Originally posted by Gargoyle

BitaB, pot sa-ti trimit ca fisier atasat ce mi-am scos eu pana acum despre gradinitle din 1 Mai, dar scrie-mi adresa ta de mail, ca imi zice ca nu accepti PM.
Oricum,sunt in cercetare, Diana n-are 2 ani inca... Dar prefer sa fiu sigura ca gasesc din timp gradinita.

al_pirvu@yahoo.com
Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Buna fetelor

am intrat si eu de curind sa citesc subiectul pt ca as dori sa-l dau si eu pe pitic la gradinita cit de curind.

Dar eu as veni cu 2 propuneri:
- nu se poate face acest subiect "Fierbinte", ca sa fie mereu pe prima pagina?
- nu ar fi mai buna o impartire pe sectoare si astfel sa nu cautam prin toate postarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

Buna fetelor

am intrat si eu de curind sa citesc subiectul pt ca as dori sa-l dau si eu pe pitic la gradinita cit de curind.

Dar eu as veni cu 2 propuneri:
- nu se poate face acest subiect "Fierbinte", ca sa fie mereu pe prima pagina?
- nu ar fi mai buna o impartire pe sectoare si astfel sa nu cautam prin toate postarile?

subscriu la propuneri, adica mai ales la a doua, ca ma dor ochii citind de toate gradi din lume!

Mergi la inceput

Da ... problema e acum cine se ocupa de asta ?

Eu nu recunosc toate gradinitele dupa nume in ce sector sint. Pe mine ma intereseaza sect 2.

Hai ca o sa incerc sa le grupez eu, poate reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

si pe mine tot 2, esti un inger? Daca le grupezi tu e super!

Mergi la inceput

Hai ca am deschis eu subiect nou si incerc sa le grupez.
Au fost fetele dinaintea noastra dragute si au facut un rezumat pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicut spune:

--------------------------------------------------------------------------------

* Numele gradinitei: Aristokids, sector 1,zona Domenii-Turda, Bucuresti
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mijlocie, 2007
* Punctajul pentru fiecare aspect de mai jos, cu explicatii
Personal 1-5 puncte: 5 puncte, persoane amabile si comunicative,foarte dragute si cu multa rabdare
Dotari 1-5 puncte: 5 puncte:jucarii foarte multe,insa si materialul didactic este la loc de cinste:se lucreaza mult cu copiii si din placere
Curatenie 1-5 puncte: 5 puncte
Mese 1-5 puncte: 5 puncte:mancare mai buna ca acasa, foarte consistenta si atat cat trebuie pentru fiecare nivel de varsta
Activitati in gradinita 1-5 puncte: 5 puncte
Activitati extracuriculare 1-5 puncte: 5 puncte
* Punctaj total: 30
Numai cuvinte de lauda pentru tot ce face intreg personalul!Te simti ca acasa!

Mergi la inceput