Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)
Raspunsuri - Pagina 18
BitaB spune:
Mamicut si Gargoyle puteti sa-mi trimiteti un PM sau e-mail cu experientele voastre legate de gradinitele din zona 1Mai - Domenii - Turda? Si eu sunt in cautare de gradinite in zona asta si m-am apucat sa le vizitez.
Alina
http://community.webshots.com/user/BitaB11
alina_gabriela9 spune:
* Numele gradinitei: Aniela, sector 4, Bucuresti
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mica, 2007
* Punctajul pentru fiecare aspect de mai jos, cu explicatii
Personal 1-5 puncte: 5 puncte, persoane amabile si comunicative de la ingrijitoare si pina la directoare
Dotari 1-5 puncte: 3 puncte, cred c-ar mai fi necesare jucarii atit in curte, cit si in interior
Curatenie 1-5 puncte: 5 puncte
Mese 1-5 puncte: 4 puncte, la programul lung ar trebui o gustare mai consistenta la 16.30
Activitati in gradinita 1-5 puncte: 5 puncte
Activitati extracuriculare 1-5 puncte: 5 puncte
* Punctaj total: 27
Gargoyle spune:
BitaB, pot sa-ti trimit ca fisier atasat ce mi-am scos eu pana acum despre gradinitle din 1 Mai, dar scrie-mi adresa ta de mail, ca imi zice ca nu accepti PM.
Oricum,sunt in cercetare, Diana n-are 2 ani inca... Dar prefer sa fiu sigura ca gasesc din timp gradinita.
BitaB spune:
quote:
Originally posted by Gargoyle
BitaB, pot sa-ti trimit ca fisier atasat ce mi-am scos eu pana acum despre gradinitle din 1 Mai, dar scrie-mi adresa ta de mail, ca imi zice ca nu accepti PM.
Oricum,sunt in cercetare, Diana n-are 2 ani inca... Dar prefer sa fiu sigura ca gasesc din timp gradinita.
al_pirvu@yahoo.com
Merci,
catrinik spune:
Buna fetelor
am intrat si eu de curind sa citesc subiectul pt ca as dori sa-l dau si eu pe pitic la gradinita cit de curind.
Dar eu as veni cu 2 propuneri:
- nu se poate face acest subiect "Fierbinte", ca sa fie mereu pe prima pagina?
- nu ar fi mai buna o impartire pe sectoare si astfel sa nu cautam prin toate postarile?
martie spune:
quote:
Originally posted by Georgeasca
Buna fetelor
am intrat si eu de curind sa citesc subiectul pt ca as dori sa-l dau si eu pe pitic la gradinita cit de curind.
Dar eu as veni cu 2 propuneri:
- nu se poate face acest subiect "Fierbinte", ca sa fie mereu pe prima pagina?
- nu ar fi mai buna o impartire pe sectoare si astfel sa nu cautam prin toate postarile?
subscriu la propuneri, adica mai ales la a doua, ca ma dor ochii citind de toate gradi din lume!
catrinik spune:
Da ... problema e acum cine se ocupa de asta ?
Eu nu recunosc toate gradinitele dupa nume in ce sector sint. Pe mine ma intereseaza sect 2.
Hai ca o sa incerc sa le grupez eu, poate reusesc.
catrinik spune:
Hai ca am deschis eu subiect nou si incerc sa le grupez.
Au fost fetele dinaintea noastra dragute si au facut un rezumat pe prima pagina.
mamicut spune:
--------------------------------------------------------------------------------
* Numele gradinitei: Aristokids, sector 1,zona Domenii-Turda, Bucuresti
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mijlocie, 2007
* Punctajul pentru fiecare aspect de mai jos, cu explicatii
Personal 1-5 puncte: 5 puncte, persoane amabile si comunicative,foarte dragute si cu multa rabdare
Dotari 1-5 puncte: 5 puncte:jucarii foarte multe,insa si materialul didactic este la loc de cinste:se lucreaza mult cu copiii si din placere
Curatenie 1-5 puncte: 5 puncte
Mese 1-5 puncte: 5 puncte:mancare mai buna ca acasa, foarte consistenta si atat cat trebuie pentru fiecare nivel de varsta
Activitati in gradinita 1-5 puncte: 5 puncte
Activitati extracuriculare 1-5 puncte: 5 puncte
* Punctaj total: 30
Numai cuvinte de lauda pentru tot ce face intreg personalul!Te simti ca acasa!