Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)
Raspunsuri - Pagina 17
Maadi spune:
Prietena mea are fetita la Cuibusorul Zanelor si este tare multumita. Este o gradinita particulara noua, nu sunt multi copii, spatioasa (curtea este insa micuta), mancarea buna (se gateste zilnic) si educatoarele atente. Si noi am fost sa o vizitam, mi-a placut foarte mult directoarea si gradinita. Dar intre timp ne-am mutat cu serviciul si am ales alta gradi, de care suntem foarte multumiti.
Maadi
tuta spune:
quote:
Originally posted by crinutaquote:
Originally posted by tuta
nu am apucat ca citesc daca s-a scris sau nu despre gradinita catolica Rosa Zangara din sectorul 6 si apartine parohiei Adormirea Maicii Domnnului.
rares merge acolo suntem f multumiti. de copii au grija surori de la o manastire.
noi suntem catolici, dar in gradinita si si multi copii ortodoxi, si din cate am vazut parintii lor sunt multumiti.
programul este de la 8 la 13.
daca va intereseaza, gasiti aici mai multe detalii:
http://www.parohia-amd.ro/romana/Rosa-Zangara/Rosa-Zangara.html
alina bubulina
rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)
www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)
Pe mine ma intereseaza, dar cam pe unde e localizata?
Crinuta si Rayan
este chiar langa Biserica Catolica, practic se intra pe poarta bisericii si gradi este in dreapta.
daca vrei mai multe detalii scrie-mi in PM.
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
alina bubulina
rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)
www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)
mirelacumatei spune:
baietelul meu trebuie sa mearga in toamna la gradi in Bucuresti dar unde? stam vis-a-vis de gradi 188, am citit cate ceva de ea , ar trebui sa ma duc sa intreb dar nu stiu cum sa procedez ca sa las loc de buna ziua in cazul unui refuz, ma intelegeti. am vizitat si gradinita VISE in zona e super, super dar nu au locuri.gradi Morel stie cineva ceva de ea ? acolo ar fi locuri. alte mamici in zona? incotro sa o apuc, am putine sperante pt gradinitele de stat insa am vazut ca se fac extinderi la 188 si 256? stie cineva ceva?? va multumesc!!!pupici.
popam
Gargoyle spune:
Imi poate recomanda cineva o gradinita in zona 1 Mai - Miciurin (Arcul de Triumf, Domenii...)? Si cam cu cat timp inainte trebuie sa iti inscrii copilul ca sa fii sigur ca ai un loc asigurat?
anya spune:
La 256 am eu copilul si le dau "bila alba" . Din cate am inteles se spera ca la toamna sa fie gata si corpul nou, deci sa fie locuri. Acum cate si ce grupe vor face.. inca nu stiu. In mod sigur au toate grupele dar la cele mai marisoare s-ar putea sa nu fie locuri daca nu se retrage vre-un copilas. Anul trecut la trecerea din grupa mica in mijlocie nu a mai fost nici-un loc pt ca nu s-a retras nimeni. Salile sunt mici (in cladirea existenta) sai ca atare si grupele au copii mai putini (asta m-a incantat pe mine). Daca mai vrei amnunte...cu placere, spune-mi ce te intereseaza si-ti dau pm.
mirelacumatei spune:
Multumesc anya! noi vrem la grupa mijlocie asa ca sansele sunt mici. voi ati intrat direct, ati stat la cozi peste noapte sau cu "ajutor"?, ma ingrozeste ideea!! trebuie "vorbit" inainte sau nu ma baga nimeni in seama inainte de inscrierile "oficiale"?? ma intreb daca trebuie sa astept sa puna acoperis pe noua cladire la 188 sau 256 inainte de a intreba de locuri??
andutzy spune:
Dau o BILA NEAGRA gradinitei PINK LEMON care dupa nici 10 zile au pus eticheta copilului meu ca fiind NEADAPTAT si m-au rugat, e adevarat, pe ocolite, sa-l retrag, ca le deranjeaza ceilalti copii. Mentionez ca piticul meu are 2 ani si 9 luni si era la prima incercare cu gradinita. Vi se pare normal?????
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
iulia2000 spune:
Eu iti recomand cu caldura gradinita Prichindel (in spatele spitalului Budimex); eu am fetita acolo de 3 ani si sunt foarte multumita. Incearca sa o treci pe lista ta de cautari.Si stiu sigur ca la anul termina un ciclu complet doua educatoare (care acum au grupe pregatitoare) foarte competente (una din ele este directoarea de studii); iti urez succes!!!
Iulia si Daria
mamicut spune:
draga gargoyle'
Sunt si eu o tanara mamicuta care s-a confruntat cu problema gradinitelor, insa pot sa iti spun ca, in final am gasit in zona Domenii-Turda, o gradinita tare linistita si unde iti poti lasa copilul cu incredere; cadrele didactice sunt foarte dragute, pe toti copiii ii trateaza la fel, mancarea este bestiala si i de da suficient...Puiul mic progreseaza pentru ca doamnele educatoare chiar se ocupa de fiecare in parte;daca la cealalta gradinita, micuta mea nu prea avea rezultate stralucite, de aici vine foarte incantata si in fiecare zi cu ceva noutati acumulate.Ceea ce ma incanta este ca au program si pe timpul vacantelor oferindu-le copiilor intr-adevar distractii pe cinste; gradinita se numeste Aristokids si sfatul meu ar fi sa o vizitezi si sa te convingi.Abia astept sa imi spui parerea ta si sunt convinsa ca va coincide cu a mea.
Gargoyle spune:
Mamicut, nu-ti imaginezi cat de incantata sunt ca mi-ai raspuns.
Am facut lista cu gradinitele din zona si printre favorite era Aristokids (e cea mai aproape de mine). Atata doar ca nu am gasit nici un comentariu despre ea, nicaieri. Apropo, poate ii dai si un punctaj, ca sa fie adaugata in lista. Multumim si poate ne vedem pe acolo, cine stie?