Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)
Raspunsuri - Pagina 20
IonescuOana spune:
vreau si eu sa-mi mut copilul la anul la alta gradi (tot de stat), asa ca va rog mult cine-mi poate da informatii despre:
-gradinita "Pisicile Aristocrate" (de stat)- am citit prin postari ca sunt preturi mari si ca trebuie "pile serioase". Imi poate da cineva detalii?
-gradinita de stat din spatele POstei Puisor (vis a vis de Hotel Marriot) - nu cea particulara. Am citit ca sunt multi copii in grupe. Mai stie cineva ceva?
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
AnaNisioiu spune:
Am trecut peste toate cele 20 de pagini ale acestui subiect si nu am gasit nicio parere despre Gradinita Clubul Copiilor din sect. 1, de pe strada Witing, in apropierea Garii de Nord. Vreau sa imi dau copilul la acesta gradinita pentru ca este destul de aproape de casa, pentru ca are grupa de la 2 la 3 ani, pentru ca putem oarecum sa facem fata tarifului, pentru ca personalul mi s-a parut dragut si atent.........dar stiu ca de multe ori pe afara e vopsit gardul si-nautru-i leopardul! Asa ca, va rog, daca imi puteti da informatii mai multe despre aceasta gradinita, puncte slabe , puncte tari........
Multumesc!
Mamica de Horia-Codrin
riloasa spune:
Bun afetelor! Ma bucur ca am gasit acest forum. Am sai eu un baietel care la aunl trebuie s ail dau la gradinita.
AnaNisioiu, eu tot pe la gara stau.
Va rog mult cine mai stie ceva de gradinita KINDERTRAUME, sa mai imi spuna si mie daca s-a schimbat ceva. Cine are copilul acolo? Vreau o gradinita cu predare in germana pe langa Cotroceni. Va rog mult sa imi spuneti si mie daca aveti copilul la vreo una de prin zona.
siliescu spune:
Buna,
Fetita mea are 4 ani si merge la Kinder Club din iulie 2007. Ceea ce a spus - vrabiuta - despre gradinita este 100% corect si nu mai trebuie sa reiau aici. Noi am ales aceasta gradinita in urma unui studiu pe 20 de gradinite din zona noastra. Sunt extrem de multumit de alegerea pe care am facut-o si, cu exceptia situatiei in care ne mutam in alt oras sau dam faliment :), intentionam sa il aducem aici si pe fiul nostru.
Referitor la opinia postata de - oaniculae -, cred ca este expresia a ceea ce vedem zilnic in jurul nostru: superficialitate, intoleranta, judecata la nervi... Inainte sa aruncam cu gunoi in niste oameni, hai sa trecem mai des pe la gradinita, sa vorbim mai mult cu educatoarea si sa incercam sa ne intelegem copiii. V-ati pus problema vreun moment ca s-ar putea ca starea de nemultumire a copilului sa se datoreze altor factori decat gradinitei? Stiti ce multe lucruri se pot afla dintr-o discutie de 5 minute cu propriul copil?
Stefan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by AnaNisioiu
Am trecut peste toate cele 20 de pagini ale acestui subiect si nu am gasit nicio parere despre Gradinita Clubul Copiilor din sect. 1, de pe strada Witing, in apropierea Garii de Nord. Vreau sa imi dau copilul la acesta gradinita pentru ca este destul de aproape de casa, pentru ca are grupa de la 2 la 3 ani, pentru ca putem oarecum sa facem fata tarifului, pentru ca personalul mi s-a parut dragut si atent.........dar stiu ca de multe ori pe afara e vopsit gardul si-nautru-i leopardul! Asa ca, va rog, daca imi puteti da informatii mai multe despre aceasta gradinita, puncte slabe , puncte tari........
Multumesc!
Mamica de Horia-Codrin
Acum am vazut mesajul tau.
Noi il avem pe Rayan acolo din ianuarie, si suntem foarte multumiti.
Nu este o gradinita luxoasa, dar ei schimba periodic atat mobila, cat si jucariile pentru copii.
Atat directoarea cat si educatoarele sunt deoasebit de sufletiste, si asta mi-au demonstrat cand am avut necazuri si am vrut sa il retrag.
Rayan este nerabdator sa ajunga la gradi in fiecare dimineata, iar asta spune tot.
Mancarea este ok, au pediatra care vine de 2 ori pe saptamana.
Ca punct slab; nu se dau parintilor rapoarte saptamanale, dar, pentru mine asta nu este ceva vital.
Sunt multumita de progresele facute de el, sunt multumita ca este iubit si la randul lui se simte foarte bine acolo, iar nu in ultimul rand, calitatea ( umana ) a personalului reprezinta un ATU.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
gogorita spune:
buna,eu am fetita la CASUTA FERICIRII si sunt ff multumita;in primul rand ca nu Adriana Bahmuteanu este directoare si nu cred ca are sens sa vb daca nu ai fost macar o data acolo.Toate educatoarele sunt dragute,atente ff bine pregatite,uu mancare excelenta,bucatarie proprie,transport gratuit,camere web
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by gogorita
buna,eu am fetita la CASUTA FERICIRII si sunt ff multumita;in primul rand ca nu Adriana Bahmuteanu este directoare si nu cred ca are sens sa vb daca nu ai fost macar o data acolo.Toate educatoarele sunt dragute,atente ff bine pregatite,uu mancare excelenta,bucatarie proprie,transport gratuit,camere web
Te-as crede daca ai renunta la ff.Eu am copilul de 3 ani la o gradi ,sunt multumita,niciodata nu m-am gandit sa plec de acolo ,este ok,dar nu m-as avanta nicio secunda sa arunc cu atatea superlative dupa cateva saptamani de functionare.
Nimic nu este gratuit,ar trebui sa stii asta daca ai intr-adevar copilul la gradinita.Totul este inclus in taxa de scolarizare care poate fi mai mica sau mai mare,depinde ce include.
Si mai bine renunta la a vehicula acel nume, spune doar cum se numeste gradinita.Folosind doar numele de la gradi,vei avea mai multe inscrieri.
gogorita spune:
nu inteleg ce e rau in a fi "ff" multumit,fiecare are parerea lui,oricum pt mine cel mai important este ca fetita mea este fericita acolo;am avut o si la abc dino 2 luni anul trecut,dar am fost dezamagita.Directoarea este o femeie minunata,dar restul....poate nu mai e la fel,nu am de unde sa stiu
tomdin spune:
Doamna Bahmuteanu are educatoare ff bine pregatite?? Daca intri pe site si te uiti la specializarile educatoarelor vei vedea ca nu au studii de specialitate.In afara Doamnei Director, care are gradul II (cerinta obligatore pt un director, dar nu suficienta)restul...absolvente de limbi straine si alte facultati care nu iti dau ok-ul pentru a fi o EDUCATOARE ff bine pregatita!
quote:
Originally posted by gogorita