*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare -elor!
Nu stiu voi cum va simtiti, dar eu si a mea bebelina "inflorim" odata cu primavara! Facem plimbari zilnice si nu scurte....Ne place tare mult la amandoua! A doua mare bucurie a fetitei e atunci cand aude glasul tatalui. Incepe campionatul de fotbal! Ii place deasemenea dupa ce mami face baie si se da cu crema pe burtica!
Voi ce "aventuri" aveti?
Vad ca deja va interesati de retete traditionale de Paste!
Msecu tu cum mai esti cu gemenii/ele? Ce sunt? Stii? Cum e cu miscarea? Am uitat la ce medic vmergi tu! Te-ai hotarat cum vei naste?
Bogalina tu tot natural te-ai hotarat sa nasti? Cum te simti?
-cei si o zi minunata!

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa asculti de medic! E spre binele tau si a bb-ului! eu m-am gandit ca daca v-a trebui sa atau in pat, am sa-mi aduc calculatorul la pat cu o masuta mai joasa! Poate incerci si tu, sa nu stai chiar cu ochii pe pereti! Ma gandeam ca copilasul e curios sa va cunoasca mai repede, de asta se grabeste, dar vorbeste cu el si explica-i ca trebuie sa stea cumintel inca cateva saptamani! Te !

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

alynta si bebelinei mele ii place cand ii vorbeste tati. mai nou ii spune in fiecare seara cate o poveste. numai ca le cam incurca intre ele trebuie neaparat sa incepem sa cumparam carti de povesti, sa nu bulversam gazulicea.

27+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna dimineata fetelor! Dimineata pentru mine, ca de fapt e deja 10:30 aproape. Dar asta e partea care imi place cel mai mult la statul acasa, pot sa ma trezesc mai tarziu. Asa ca abia pe la 9:45 am reusit sa ma trezesc azi. Eu, ca bebelinul este activ de pe la 7, e matinal ca tatal lui. Dar a fost un finut si a lasat-o pe maica-sa sa doarma cat vrea ea. Oricum am constatat ca e mult mai activ noaptea decat ziua. Asa o fi si dupa ce se naste?
Tot nu am reusit sa ajung la zi cu cititul, asa ca habar nu am despre ce vorbiti voi acum, dar sper ca pana pe la pranz sa recuperez tot. Acum ma duc sa pun si eu ceva la spalat si revin sa va mai citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna dimineatace mai faceti?
Mica ma gandeam la tine si la bebelina ta(grasunica, sa-ti traiasca)Tu unde faci echo, in Pantelimon, la et.1?daca faci acolo inseamna ca am stat amandoua pe acelasi pat
Alyna ai si tu mare grija de tinesi sa-ti traiasa bebelul care nu mai are rabdare sa mai stea in burtica lui mami.

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'neata!!
Mica felicitari pt eco! Sa-ti traiasca printesa! Eu i-am sunat pe cei e la CordBlod , mi-au trimis pe e-mail contractele sa le vad si apoi am stabilit o intalnire in doua zile ; atunci am semnat contractele si mi-au dat si kitul!! Daca-i suni azi pana Luni, Marti sapt viitoare poti rezolva! Bafta!
Ioana29 eu iti dau acelasi sfat ca si Mica : mai bine iti faci cava daca ai unde!
Monytza si eu patesc la fel ca si tine ! Nu-i o problema ... din contra se pare ca sanii nostrii se antreneaza serios pt ce va urma!
Azi merg la doctor , ii voi arata si ecografia si revin cu vesti!
Sa aveti o zi frumoasa!

cristina 33+(34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Alynta, Dideip, mersik mult pt incurajari si sfaturi!Incerc sa stau in pat dar nu-mi prea iese ca n-am stare!Pitiku se pare ca e tare grabit!

Dideip, maine vin si eu la intalnire!Am inteles ca e la Sala Polivalenta, nu?

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, am intrat si eu putin in sfarsit, inca nu am terminat, dar am venit la ai mei sa vad ce mai faceti! Eu am o eruptie ciudata pe piele, ca niste bube care s-au unit si ma ustura de mooooor. Au aparut pe la elasticul chilotilor, arata ca niste muscaturi vindecate de tantari, nu ma mananca dar USTURA!

29+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Am revenit cu info promisa despre febra la mama si alaptare

Raspunsul lu Sheannamp si Anya20 sunt medici de profesie. Chiar e bine sa le urmariti posturile pt ca dau sfaturi foarte bune. Cand aveti timp. Se merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetele, ce intalnire? unde, cum, cand? poate pe-asta reusesc sa nu o ratez...

27+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput