*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)
Raspunsuri - Pagina 12
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare
ELTEKA, am citit prospectul, care de altfel era si pe site dat si se iau doua pastile zilnice. Deh, cine sa citeasca! ![]()
Acum ma adaptez si iau una dimineatza si una seara. Ai vazut ca nu se iau concomitent cu antibiotice, in special din grupa tetraciclinelor. impiedica procesul absortiei. Dar la noi nu e cazul, pt ca tetraciclinele sunt oricum interzise in sarcina.
Pepsica, stiam io ca esti o bunatate la casa omului! perna nu am avut pt ca nu am stiut de ea. foloseam un puisor dar la 3 luni mi-a imprumutat cineva aici. Nu asa specializata ca a ta. Te-am mai citit pe undeva si spuneai ca e ff buna. o sa caut si io sau o sa imi intreb eventual moasa cand m-oi duce la curs. marti aflu. Ce sa spun, ca io nu am putut sa alaptez la orizontala decat in prima saptamana apoi doar in pozitia sezut. Cam greu dar 9 luni asa am stat fie zi, fie noapte. Imi aduc aminte ca am citit pe aici pe DC un articol sau o postare (?!) in care se recomanda sa tinem capul lu bb ceva mai sus sa nu ii treaca laptele in canalul auditiv, pericol de otita. Noi am ajuns la 22 de zile de la nastere la pediatru si verdictul ei a fost : rosu in gat. si antibiotic ospen. Noroc ca verdictul meu a fost altul si am schimbat medicul pt ca doar avea afte de dupa supt. ca doar nu il spalam in gura.
Cat despre carutz si noi tot modelul asta il vom folosi, cu toate ca as fi vrut unu mai rezistent asa cum scria ELTEKA, asa folosesc astia pe aici dar imi ocupa tot portbagaje si nu am incotro, tot umbrele imi iau. sa vad.
Fetele care vorbesc de luarea calciului in sarcina, bagati si sursa ca raman oamenii in ceatza. Io am adus-o : ANDRADA
Asa folclor putem sa scriem fiecare cate in luna si in stele dar nu stim cine ne mai citeste si chiar iau info de buna.
Anca, Pooohy, tot ti-ai luat cantar pana la urma. Un tensiometru e buna in caz, uneori e vital dar cantaru..vom vedea. Oricum sa stii ca proba suptului nu se foloseste nicaieri in lume pt ca s-a ajuns la concluzia ca nu e concludenta.
Andreea-Androix, si la voi iesirile sunt cu cantec?! Saracii se plictisesc dar, daca e asa maracanos de scurt timp sa nu il pasca vreo viroza. Ce faci cu Filipete de la 2 ani?
cat despre epi prietenei tale, vindecarea e in functie de materialul clientului.
Acum cand sunt obosita, fix acolo ma doare si pana la 7-8 saptamani nu pot sa spun ca am stat in fund fara nici o jena nu am mai purtat kiloti tanga 1 an jumate..deh material prost. cauze caut dar sper sa ma refac acu dupa a doua
.
acu va parasesc ca am de facut bagaje, dispar cateva zile, nu scrieti pagini -capitole intrebi, Odihniti-va!!!
EDIT: mi-am adus aminte...
Vali5, sa stii ca nu vreau sa contribui io la stresul tau dar..nici culcatul pe o ureche nu e bun. Asadar, dr asta care ti-a spus ca ai LA putin ce era: frizer? ce te-a sfatuit sa faci, cat e de putin? Vad ca nu spui nimik..tu ai inteles care sunt riscurile cand LA este sub acea limita? mai bine sa previi ceva decat dupa.
Sa stii ca nu te las
pana nu da-i de cap la problema. Vezi exact cat e nivelul ala si ori la bal ori la spital. De ce sa stai cu inima cat puricile, nu?
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Alyna e fain ca caruciorul! L-am vazut pe site!
Pepsi ti-am "furat" si eu reteta de drob! Poate o pun in practica de sarbatori!
Andrada esti foarte prompta cu explicatiile: scurt si la obiect! Imi place!
Ella_74 nasol ca nu te poti odihni! De cand ti se intampla asta? Eu la inceputul sarcinii sufeream de nesomn, dar acum chiar dorm! Multumesc lui Dumnezeu!
Alina-Mirela
26+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Bogalina s-a intamplat ceva cu tine? Nu ti-am mai vazut mesajele pe forum! Sper ca nu esti suparata!
Alina-Mirela
26+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
mica0307 spune:
pepsi multumesc pentru reteta. Te anunt daca m-am incumetat sa o fac si cum a iesit. Cat a durat nasterea ta daca bebe a fost asa de mare?
vali bravo. Asa si trebuie.
poohy felicitari pentru carucior. Sa ne pui poze cu el. Fetelor sper sa nu cumparati tot de la targ pana ajungem si noi
.
Azi tre sa merg si eu la Fundeni sa iau rezultatele la analizele de ieri
. Sper sa iasa bine si sa nu ma treaca pe clexane, ca ecografic bebe e foarte ok.
Mica
32+
Maya Alexandra
Poze
cristinamaria spune:
Mica eu sunt sigura ca e bine .... mai ales ca la eco nu-s probleme!!
cristina
34+
Florentina Roman spune:
'Neata!
Noi am dormit relativ bine, daca nu tinem seama de amorteli si sufocari daca stau pe dreapta...
Eu il simt pe bb doar in jumatatea stanga a burtii, la voi cum e? La dr gine ajung abia dupa Pasti, dar cel de familie mi-a zis ca bb sta cumva cu fata spre partea stanga si de-aia il simt asa. Si a ras de mine ca cica la a doua sarcina ar trebui sa fiu experta, dar ce sa fac daca la prima nu m-am confruntat cu problemele de acum?
Ma tot gandesc sa trag si eu o vizita la Baby expo, dar tocmai m-au anuntat astia de la firma de internet si cablu ca vin sa faca nu stiu ce la modem... Am vazut steluta pe care a cumparat-o Ella si o vreau si eu.Mi-as lua si o pompa Avent, dar ma mai gandesc...
Pepsi, am sa incerc si eu reteta ta,dar cu maruntaie de pasare, ca noi nu mancam miel. Si eu am zis ca daca bb trece de 3500 cer cezariana, nu vreau sa ma mai chinui ca data trecuta...
Mi-am facut si dozarea anticorpilor O/A, dar n-am primit inca rezultatele.Stie cineva ce se intampla daca sunt prezenti?
Am intrat in luna a optaaaa!
31+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
cristinamaria
sper si eu sa nu fie nevoie.
florentina se poate face si cu pui? Ce maruntaie folosesti?? Cred ca se face un vaccin daca sunt prezenti anticorpii.
Fetelor care ati luat termometru pentru bebe sau cele care aveti deja ce recomandati? Cel de ureche? ce marca?
Mica
32+
Maya Alexandra
Poze
Alyna24 spune:
Pauly, asteptam sa ne spui cum sunt rezultatele!
Cristinamaria, mai ai aproape 1 luna si tu!Felicitari!
Alynta, 

Mica, eu am primit sfaturi de la mamici ca cel mai bun termometru este cel clasic asa ca....nu mai dau banii pe d'ala electronic ca cica la bebei nu e bun!![]()
Alyna
32+cu
vas spune:
buna dimineata. Noi abia acum ne-am trezit dupa o noapte cu vise si nasteri si bebelusi. M-am apucat sa ma informez peste tot despre nastere, ca sa stiu cat mai multe, dar creierasului meu una ii comand si alta face. Eu incerc sa ma linistes sa-mi impun anumite lucruri dar in subconstient temerile persista, dar sa speram ca va fi totul bine in final. Cu alaptatul ma cam speriati nu stiu cum sa procedez, dar de vreo doua zile ma cam mananca sanii intr-una.
Paflo, de Pasti o sa merg pana la Cluj, la bunici. Prin ce supermarketuri sunt carucioare si lucruri pentru bebe, ca sa nu le iau pe toate la rand? Banuiesc ca ai dau vreo raita prin magazine.
Pe 29 avem si noi programare la eco, cred ca va fi ultimul pana imi strang in brate papusica. E tare vesela, de vreo cateva zile s-a marit destul de mult ca incep sa ma latesc. Mi-am probat blugii ( e adevarat cei mai stramti ) dar nu mai intra pe mine. Asta e , ne revenim noi dupa.
sa aveti o zi buna, ca pe afara e urat, cred ca e de stat in pat.
O sa fiu si eu mamica
Alyna24 spune:
Florentina, pitiku meu nu stiu cum sta dar stiu sigur ca nu ma mai lasa sa stau pe stanga mai deloc!Si ma dor toate oasele de nu mai stiu cum sa stau in pat!
Alyna
32+cu