*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)
Raspunsuri - Pagina 11
ancamari spune:
Pepsi, multumesc pt sfat, o sa ma apuc sa masez si eu cu prosopul mai dur, sa vad cum ma descurc. Cojitele maro au cazut aproape toate in urma inia o pauzarii cu crema, ca altfel nici gand nu aveau. Stiam ca dupa nastere se da doar cu bepanthen si cu inca un unguent care imi scapa acum (garmastan sa fie?). Trebuie sa mai citesc pe aici si sa-mi fac provizii, se pare ca nu sunt prea ieftine nici astea.
Alyna24, daca nu te deranjeaza, poate imi spui si mie (da-mi un PM, mail) cat a costat caruciorul cu toate minunile alea, abia acum m-am uitat la pozele lui de pe site-ul indicat de Pepsi si este intr-adevar minunat.
Spor la cumparaturi maine celor care va duceti la Baby Expo! Si intalnire frumoasa! Eu am decis ca nu sunt in stare sa fac fata aglomeratiei (eu abia stau cate 15 min in picioare prin casa si simt cum mi se lasa burta) si sotul meu vine aia maine noapte din delegatie, asa ca o sa ma multumesc sa cumpar de pe magazinele virtuale. Dar sunt curioasa si ce gasiti voi pe acolo! Abia va astept sa povestiti zilele astea.
Noapte buna!
Anca, 31s+
Andrei Cristian
burtica
Paflo spune:
Servus, gravidute!
Intru si eu pe fuga (ce de obicei) pe forum. Si tot ca de obicei nu am apucat sa citesc tot ce ati scris intre timp. Mi-am aruncat doar rapid o geana peste ultimele pagini...
Am vazut ca povesteati de sutiene de alaptat. Chiar azi am vazut ceva model la Jolidon cu 20 si ceva RON (s-ar putea ca la noi, in Cluj sa fie mai ieftin) si un model foarte fain la Triumph, din bumbac, cu bretele foarte late (ceea ce e important, caci o sa avem sanii mari si grei)- cu 50 si ceva de RON (eu sincera cred ca am sa-mi iau de la Triumph, caci imi plac sutienele de la ei, eu avand sanii mai mari din start, plus ca sunt bine concepute si foarte rezistente). Oricum, nu stiu daca e bine sa va luati deja suteine ptr alaptat, ptr ca sanii vor mai creste in volum pana nasteti, plus ca atunci cand sunt plini cu lapte sunt si mai mari. Eu cred ca am sa-mi iau dupa ce nasc (in maternitate voi folosi bustiere). Mai vad eu!
Bogalina si Chiqui, trimiteti-mi, eventual, mai multe date despre leziuni pe adresa c_florina@yahoo.com (cat de mari sunt, ce culoare au, daca sunt insotite de mancarime, senzatie de arsura, etc, daca au sau au avut cate o microvezicula cu lichid pe suprafata, daca aveti si alte manifestari: febra, stare generala alterata, ganglioni umflati, de cat timp au aparut, daca s-a extins in suprafata sau/si ca numar; ideal ar fi sa trimiteti si niste poze daca puteti...). Astept vesti!
Pepsi, am vazut modelul de perna ptr alaptat de care spuneai. Ai idee daca se gasesc si pe la noi? M-ar tenta ideea.
Noi suntem bine. Incep sa fac si eu edeme la degetelele de maini (la picioare am probleme dinainte de sarcina, asa ca nu se pune
si oricum folosesc de la inceput ciorapi cu contentie si iau Detralex din trim II; nu stiu ce m-as fi facut fara ciorapii cu contentie!). Ieri am chiulit la gimnastica
; chiulit e un fel de-a spune, caci aveam contractii cam dese si cam lungi si m-am abtinut. Oricum eram si cam ametita (cred si eu la tensiune de 80 cu 20 mmHg!), dar asta e! Placerile sarcinii!Scad sarea sa nu ma mai umflu, imi scade si tensiunea (care oricum e mititica de cand sunt
). Ma misc din ce in ce mai greoi (nici nu ma mir la cate kg am 

- 19 in plus, si nu am fost genul snur nici inainte, din contra!). Ei, asta e! O sa am de tras dupa! Sosolina e activa, dar nu mai are loc mititica de manevra! Si sughite...uneori si de trei ori pe zi! In locul ei m-as enerva rau!
Am zis ca intru pe fuga si m-am intins la povesti...lasa ca vine el concediul si atunci sa va tineti!
.
Cu scuzele de rigoare ptr intarziere: La multi ani, Laurelor
, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi, sa nasteti usor si sa fiti fericite si iubite!
Va pup pe toate,
Florina 33+ si bebelina Sosolina
PS: Ce va invidiez ca deja mergeti la Babyexpo! La noi vine abia in iunie!
Florina R.
Arthurana spune:
Draga Paflo,
Referitor la contractiile tale spune-mi si mie te rog, ce faci ca sa le mai atenuezi? Eu am de doua zile, si am fost la doctor, mi-a facut echo si apoi mi-a verificat cervixul si e totul ok....dar totusi nu sunt periculoase?
Te pup
ella_74 spune:
buna fetelor,
n-am mai intrat de cateva zile dar am apucat sa citesc din urma macar...
io am insomnie ( de vreo luna adorm spre dimineata si dorm pana mai tarziu) asa ca va scriu acuma cand voi deja visati frumos
Azi am fost si eu la Baby Expo si m-am uitat dupa una, alta; am luat creme de la Mustela pentru bebe, biberoane de la Avent de new born, suzeta cu termometru incorporat (ca mi-a placut ideea ),m-am hotarat la carucior, tot Peg Perego Pliko 3 dar abia maine ajung sa-l comand, patut de la babycomfort , carusel la fel;
si i-am mai luat bebelusului stelutza muzicala Tomy care e super, se agata de patut si proiecteaza pe tavan un cerc in care se invart ursuleti, stelutze si luni.
http://www.kiddy.ro/stelutaviseplacute-p-44.html?osCsid=eb54e75283bca01c50f14980adf2e0f9
la baby expo costa 49 Ron, nu 80 cat e pe site afisat, ceea ce ma face sa cred ca, intr-adevar la targ sunt preturi mai mici, asta fiindca tot ce-am cumparat in rest (creme , biberoane, etc)nu stiu ce preturi au in oras...
In rest, si io ar trebui sa stau in pat dar nu pot toata ziua, asa ca am iesit 1 ora pana la baby expo.
ella
33+
Alyna24 spune:
Neata!
Eu am avut insomnii si sunt treaza de la 3
!Deja am bagat la spalat a 2 a tura!
Am avut parca niste mancarimi pe tot corpul!Voi aveti cumva?De la ce or fi?![]()
Ancamari, asta e link-ul dar fara spatii pt caruciorul luat de mine ieri: www. macklems. com/perego-p3-pramette.htm !
Eu nu l-am gasit pe site-ul lor!
Alyna
32+cu
Alyna24 spune:
Pauly, Kay, ma bucur ca va place caruciorul meu!

Amely, ideea e ca la expozitie nu au adus toate carucioarele pe toate combinatiile de culori...etc....asa ca daca vrei altceva decat ce au la stand aduc de la depozit iar daca va duceti duminica...probabil va cheama sa le ridicati de la depozit, magazin....etc!
Pepsi, tu esti multumita de carucior?
Ella-74, se pare ca suntem consemnate la pat
numai ca eu nu prea am astampar!
Adevarul este ca totusi ma jeneaza si si pe el cadn stau in fund!Dimineata ma uitam la TV stand in fund si mi-a tras una in coaste de nu m-am vazut!![]()
Sper sa ma simt mai bine ca acum ca sa plec mai incolo la intalnirea de la Expo!![]()
Mica, daca intri pe site-ul pe care l-am dat eu mai sus o sa vezi ca prea multe nu are!Adik am preferat un carucior care sa aiba toate rotile duble ca e mai practic si mai comod de condus, sa se transforme in ladou din sport si sa fie foarte usor!Si dintre toate asta mi s-a parut cel mai ok din aceste puncte de vedere!A costat 1390ron cu reducere!Aaaaaaa.....si are aparatoare de ploaie si husa pt picioare!
Alyna
32+cu
Androix spune:
Eu. Cu okii in gura. Oricum azi m-a lasat sa dorm pana la 7 jumate
mare eveniment!
Acum citesc impresii despre baby expo ca sa ma hotarasc in ultimul moment daca merita preturile sa infrunt aglomeratia de mana cu Filip. Bine ca vine si mamaie cu noi dar oricum e un efort considerabil pentru mine. Mai citesc si ma hotarasc...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
pauly spune:
buna dimineata,
alyna24 ce matinala esti.eu m-am trezit la sapte si un sfert, am fost la intepat, maine iau rezultatele ...sper sa fie bunicele.
eu nu am insomnii...de fapt abia m-am trezit.si mie i-mi vine caruciorul sapatamana viitoare...abia astept sa-l vad.![]()
motannel mai ai rabdare cateva zile, nu se asimilaza asa usor.iei si magneziu?eu le iau impreuna si asa am scapat si eu de carcei.
in principiu am dormit bine azi noapte...m-am trezit la un moment dat cu o greata puternica...oare sa fi fost arsuri de la stomacel?i-mi era groaznic de greata....poate ii creste parul bebelinei
.
28+
Riana Alessya
bebelina mea
cristinamaria spune:
'neata fetelor!
Am fost la doctor ieri! Suntem bine , colul OK! Am aflat si eu ca pleaca doctorul cateva zile la sf lui Aprilie si i-am explicat ca eu nu nasc faca el ...
.. asa ca ... am stabilit cezariana in juru datei de 20 aprilie( +/- cateva zile)
Cristalina cred c-o sa fim colege de camera ![]()
Paflo eu am gasit o perna asemanatoare la Mothercare in Dorobanti! O folosesc si acum pt spate! Din pacate nu mai stiu cat am dat pe ea..
Amely bine ai revenit!! Bafta la eco!!
Eu per a ajung Duminica la Baby expo , pana atunci m-am apucat de bagaj...
cristina
34+