Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Pupici
Acum am ajuns acasa, plecata de azi dimineata de la 10. Sunt franta.
Am fost la Bexpo si la Ikea. Peste tot o aglomeratie de zici ca toate produsele erau gratis. De la Bexpo am cumparat cate ceva, dar pot sa spun ca sunt cam dezamagita de preturile practicate acolo, la unele produse sunt mai mari decat in magazine. Cred ca singurul avantaj cu aceasta expozitie este ca sunt grupate cele necesare pt copii intr-un singur loc, in rest......
Am cumparat pt David un trening frumusel, 2 caciulite de primavara, un body cu maneca scurta de la Crocodilio si o pereche de sandalute cu o talpa foarte felxibila la pretul de 60 lei si inca ceva nimicuri (termometru electronic, sare de mare Sterimar etc.). Pentru Alex, nu prea am avut ce sa aleg. I-am cumparat si lui niste incaltari de vara si un joc LEGO.
In Ikea, am fost impreuna cu sotul. Am vrut sa cumparam un dulap de haine pe care-l vazusem in catalogul lor dar nu l-am mai gasit. Ne-au promis ca ne anunta cand il primesc. Pana la urma am cumparat o masuta de cafea la 39 lei, 2 fotolii tip scoica 180/buc. + un lampadar cu structura metalica si palarie din hartie de orez 55 lei si o cuvertura de pat din in la 25 lei. Azi am facut o adevarata gaura in buget.
Fetele petrecarete, sa ne povestiti cum vati distrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Vera, imi pare rau ca nu ne-am vazut...am plecat ca o floare de acasa. Nu m-am gandit sa iti fi cerut inainte numarul....l-am avut la un moment dat dar poti sa ma pici cu ceara ca nu stiu unde l-am notat.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara la fete,
ma bucur ca va vedeti iar si ca aveti ocazia sa vedeti aceasta expozitie mediatizata atata,chiar daca,dupa cate vad,preturile sunt maricele.Noi nu avem nimik pe aici.
Noi am descoperit ce banuiam deja,Iaris are polipi si trebuie scosi ca cica tot asa o vom tine cu muci si tuse.Asa ca,dupa sarbatorile pascale mergem sa rezolvam si problema asta.Am vazut pereri pro si contra operatiei,dar nu pot sa spun nu cand stiu ca el de doua luni nu respira normal si sta tot tipul cu gurita deschisa.Doamna de le ORL ne-a spus ca e impropriu spus operatie la varsta lui,ca o sa ii faca anestezie locala si ca va fi usor.Acum e tot asa,cu muci si tuse,dar avem picaturi cu biseptol,preparate la farmacie dupa reteta dr ORL.De luni incepem si imunizarea cu RIBOMUNYL,desi si aici am gasit pareri si pareri,dar vreau sa se termine cosmarul racelilor.Cu afta stam la fel de prost,pt ca am impresia ca i-a mai iesit una ca nu poate sa mestece mancarea,o inghite bucatele.Ieri nu a mancat mai nimik,azi a ciugulit cate ceva.Mi-e mila de el,ca plange noaptea si ziua se musca sau nu stiu ce-si face ca plange mai tot timpul.E tot timpul cu mana in gura si realizez ca acolo e problema ca el are si caninii si premolarii iesiti,iar celelalte gingii nu sunt inflamate.
Acum ma retrag si eu langa pitic,de o saptamana iar doarme cu noi,dar mi-e mila sa-l las in patut singur ca nu vrea sa stea acolo singur.Mai nou e foarte dragastos cu mine si atata ma pupa si ma strange ca nu imi vine sa-l mai las din brate.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

marinela, si Milan a avut o afta asta vara, culeasa pe la mare...i-am dat cu solutie pt afte (cam asa se si numeste) la indicatia medicului si desi toata lumea zica ca nu trece mai repede si nu are rost, el se simtea mai bine dupa ce il tratam. ii dadeam inaite de masa parca, nu mai retin daca cu 15 minute sau jumatate de ora, dar ma uit daca vrei...si manca aproape normal, desi pana am ajuns la medic nu vroia decat sa bea lapte si suc, nimic altceva...
...nu stiu daca ti-au dat fetele sfaturi, nu vreau sa pic ca musca in lapte...

Mergi la inceput

Bianca,saru'mana,eu i-am dat cu glicerina cu nistatin,dar il doare si fuge cand vede sticluta.Daca ai timp,uita-te te rog cum ii spune solutiei si cum se administreaza.

Mergi la inceput

Marinela, se cheama "Solutie contra aftelor bucale", contine pe langa formaldehida si fenilmercur () lidocaina, glicerol si deinfectant.

se administreaza "de 3-4 ori pe zi, cu cel putin doua ore inainte de masa. In cazul aftelor dureroase care ingreuneaza masticatia, aplicarea se poate face inainte de masa"
noua dr ne-a spus parca 10-15 minute inainte de masa, ca pe Milan il durea...adica nu chiar inainte de prima lingura de mancare.

din pacate modul de administrare e cam tot ala...adica cu un tifon steril sau vata ... dar eu zic ca daca l-ar ajuta, ar fi si el mai receptiv...

Mergi la inceput

Mutumesc mult BIANCA,vom incerca si cu asta,daca e musai,ilvom imobiliza amandoi,singura mi-e cam greu.PUP u,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marinela si eu am facut confuzie, am crezut ca esti Marinela contabila, abia dupa ce ai raspuns mi-am dat seama ca nu e vocea ei . Sa ne ti la curent cu cumnata. Sanatate lui Iaris daca stiam iti spuneam la telefon

Noi la 7 am fost sus (noua ora)-deci Petra a stiut ca s-a schimbat ora

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna dimineata!
Fetelor ieri am fost in Bucuresti la BE.
Am plecat dim. la 8 val vartej, imbraca copilul, du-l la socrii si am uitat sa iau nr. de tel. ale voastre. Am fost cu fratele meu si cumnata caci si ei asteapta un bebe baietel.Pe la 11 eram acolo, am stat pana la 2.
Am cumparat un carucior sport Huck de la Miniblue cu doar 1 mil. cateva borcanase Hipp si am primit cadouri pt ele, un joc puzzle de la Casa retro(am fost cam dezamagita de ei, vroiam mai multe jucarii dar nu m-au incantat cu oferta lor)o caciulita de la Piticot niste lapte si cam atat.Haine nu aveam de gand sa cumpar, as fi cumparat niste sandalute de piele,dar mai mult de 600 de mii nu as fi dat asa ca nu am gasit ceva sa-mi placa la cap. asta.
Tricicleta nu am vazut si tare m-am suparat ca nu am terminat toti banii.
I-am adus Alexiei multe baloane de care a fost foarte incantata.
Si de ieri tot isi admira noul carucior, se urca singura in el, il impinge prin casa, ce mai e tare incatata de el.
Am primit si eu o buburuza foarte simpatica.
Am vrut sa cumpar pampers dar nu aveau la vanzare asa ca a trebuit sa trec si prin Carefour si am luat de acolo erau mai scumpi ca in Kaufland.Am ajuns acasa terminata.Nu spun ca in Carefour eram asa obosita incat nu am mai fost in stare sa ma gandesc ce-mi mai trebuie(pt.Paste) si azi o sa merg din nou la cumparaturi aici in Kaufland.
Asa rau imi pare ca nu m-am intalnit cu voi!

Mergi la inceput

Codruta,hi,hi,hi,asta e chiar misto,bine ca ne-am lamurit.Cumnata mea e internata de aseara,acum asteptam.Il va chema Yannis si suntem incantati ca e primul nepotel

Mergi la inceput