Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

recunosc ca am trecut cam in diagonala prin ultimile pagini. mifloricica, expliciteaza-mi ca pt prosti: ne vedem maine dupa-amiaza, dar singure la o vorba sau cu cupiii?

eu m-as prezenta , desi maine ar fi ziua unei prietene... dar vad ca nu da semne de vreo cinste .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

n-as manca o ciorbitza, dar o pizza sau o salata... si un desert... . haideti ca deja vizualizez si salivez.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

vad ca nu mai raspundeti. ma duc la culcush.
maine intru pe net dupa ora 13.00. poate pana atunci stabiliti ceva. id-ul meu de messenger e cristina_balanean.

Mergi la inceput

moama, voi ati vazut blogul meu pe prima pagina!? credeti ca daca-l comentez, primesc un tricou?
chiar ma duc la culcare, total bulversata.

poate ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Sofia ma bucur ca Nuka e ok. Cel mai probabil e o conjunctivita, care nu e grava. Multa sanatate!

Ina multa sanatate, sa treaca repede kk-ceala.

Anto stai cumintica si va fi bine. La multi ani si nastere la termen!

Noi tocmai am facut vaccinul havrix si Ioana a adormit. Ma duc si eu ca sunt rupta. Noapte buna!

Nicol&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kristinutza, fifty-fifty. Eu si cu Ioana cred ca venim fara cupchii, Bianca si Ruxi, cu. Parca asa am inteles. Am nr. tau de telefon asa ca nu scapi asa, cu una cu doua.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Antoanela, La multi ani, bucurii si o fetita sanatoasa pe langa dragalasul de baietel! Va fi bine acusi!
Sofia, bravo ! Bine ca a trecut partea urata si nu s-a adeverit suspiciunea! Sanatate si pupam ochisorul Nukai sa treaca repede, fara probleme!
Ina, sanatate Budincai!
Locca, e scump tare Matei!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Of, Anto,prin ce-ai trecut! Doamne ajuta sa ajungi la termen sau cat mai aproape! Iar cu Victor, ai sa vezi, o sa intre totul in normal dupa ce nasti! la multi ani!

Sofia, ma bucur atat de tare! ce spaima ai tras!

Kristinutza, eu te-am citit, ma enerveaza ca nu scrii mai des, ca imi dau o stare de bine mesajele tale!

Va pup!

PS Ina, da' tu cum stii cum a fost mancarea de miercuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Te-am prins, Tonnia!
Daca vii la ciorba cu amandoi copchiii, ti-i luam noi in grija si tu capeti liber. Ce zici, tentant, nu?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am intrat sa vad ce zice zina de mincare. Deci ora e 18, dar circiuma? Va rog nu ma lasati pe mine sa decid. Ar trebui facuta si o programare, merge si cu citeva ore inainte.

O tai spre Ikea, cred ca va fi nenorocire azi.

Rux, vizionat Mateiul.
Medy, si noi avem pantofiori de la Melania, dar luati la un pret mult mai mare. La BE am gasit cu 110 ron, nu s-au ingramadit la reduceri.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput