Al meu Mihaita este mai inaltutz decit cei de virsta lui( desi, noi parintzii lui nu suntem inaltzi), dar nu acum este dezvoltarea cea mai importanta in inaltime, la pubertate. Am citit ca atletismul si inotul dezvolta frumos organismul, si muschii, si oasele. Foarte importanta este mostenirea genetica.
Cind era sotul meu mic , soacra mea s-a dus cu el la medic, ca nu creste, ca e slab etc. I-au facut radiografii, sa vada rezerva lui de crestere, a oaselor ( doctorii stiu mai bine). Doctora la care au fost, i-a chemat la o alta consultatie, sa vine tot familionul: mama tata si copilul. Cind i-a vazut ( ei fiind mici de statura) le-a zis:" Si cu cine vrei , draga , sa semene , cu mine? " ( doctora fiind una cit usa, dupa cum povestea soacra mea).
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Eu mi-am propus sa nu mai masor copilul pina implineste trei ani. Cind ma uit la el mi se pare ca a mai crescut putin, dar cind il masor este tot atit de inalt . Bine ca este sanatos si frumusel, de crescut mai crestem noi ca avem vreme.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
Parerea mea e ca ,sportul ajuta la asa ceva.Dar nu trebuie sa-ti faci atitea ginduri:poate seamana cu altcineva din familie(asa a fost cazul fratelui meu care a semanat-din punctul asta de vedere-cu bunicul....parintii mei sunt de aceeasi inaltime ca si voi,iar el are 1,85m).Numai bine!!!
mmireille