Mic de statura
Raspunsuri - Pagina 2
mmi spune:
Cum sa manince oua de prepelita crude? Si de unde stiu eu cit sint de proaspete? De mincat sint convinsa ca ar minca, deoarece este un mare mincator de oua, dar de la gainile lu' mama de la tara, oua proaspete-proaspete, fierte moi sau ochisor.
Fructe de avocado nu am cumparat niciodata, nici nu stiu daca gasesc aici si nici nu am habar cum sa i le dau sa le manince.O sa caut.
Am citit undeva, nu mai stiu unde, ca laptisorul de matca ar fi bun la crestere, dar nu i-am dat asa ceva pina acum. Cred ca trebuie dat cu acordul medicului.Ati auzit ceva de el?
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
Pt. Danza: Cam ca si puiul tau si Mihaita: 75 cm la un an si la 2 ani 88 cm. Dar de atunci si pina acum la 2 ani si 8 luni doar 90 cm. O fi bine? O fi rau?
Danza spune:
Mihaela, vezi pe forumul "La bucatarie" la rubrica Retete bebelusi sunt niste retete cu avocado postate de Otilia. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3532&whichpage=2
Lui Danuzt nu-i prea place avocado, dar daca il combin cu iaurt sau cereale papa cate un pic - adevarat ca nu i-am mai dat de cateva luni. Se gaseste cu siguranta la super-market in raionul fructelor exotice. La voi cred ca si la metro ar trebui sa fie, dar costa cam mult.
Succes la crestere!!!
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Luizax spune:
hihi tinatake...adica Alex o sa aiba maxim 1 metru 60?????? Ca acum la 1 an si 3 luni are 73 cm :o)
Luizax - karkotash shef!
lilach spune:
Fetelor,daca ar fi asa cum spune-ti de avocado ar fi excelent,dar eu ma indoiesc si de ce?!
Aici este tot timpul anului si se maninca destul de mult.Media de inaltime la barbati este de 1.72-174 ,aici unde sint de toate mincare, soare, caldura.
In schimb media de inaltime la femei ajunge tot pe la aceleasi limite.
Nu cred sa aiba nici o influenta avocado.
ella& laura,andrei,andra
Adela spune:
quote:
Originally posted by Adela
Pai eu n-am nici un sfat din pacate....
Am citit ca inaltimea copilul la 2 ani inmultit cu 2= inaltimea de adult.
Adela&Julia
Io am citit asta in cartea lu`` Anne Bacus.
Adela
Julia http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela
lilach spune:
Pai daca ar fi asa fiica mea cea mica are 90 de cm la 1 an si 8 luni. Deci va avea 1.80????
ella& laura,andrei,andra
Danza spune:
quote:
Originally posted by lilach
Fetelor,daca ar fi asa cum spune-ti de avocado ar fi excelent,dar eu ma indoiesc si de ce?!
Aici este tot timpul anului si se maninca destul de mult.Media de inaltime la barbati este de 1.72-174 ,aici unde sint de toate mincare, soare, caldura.
In schimb media de inaltime la femei ajunge tot pe la aceleasi limite.
Nu cred sa aiba nici o influenta avocado.
ella& laura,andrei,andra
Inteles, nu mai am intrebari si nici dubii . Asa macar n-o sa dau bani grei pe fructul asta pt giganti.
pt Ella
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
mirela.mustaciosu spune:
Sa ai grija cu laptisorul de matca (sau polenul) in caz ca vrei sa-i dai. Sunt foarte alergene, am o prietena care a incercat sa-i dea fetitei pentru pofta de mancare la recomandarea unui medic specializat in homeopatie si a facut o alergie groaznica. Nu stiu daca ajuta la crestere, dar se recomanda pentru pofta de mancare si intarirea sistemului imunitar. De oua de prepelita auzisem ca sunt foarte bune, ca proteina pe care o contin e mai hranitoare decat cea din ouale de gaina, dar sa ai grija sa fie proaspete. Nu le fierbe in coaja.Sparge-le in farfurie separat si fierbe-le in apa (ochi romanesc, sau prajit, daca ii dai deja).
sorm spune:
Cred ca are importanta mostenirea, cat de inalti sunt parintii.Si mai cred ca pana la urma nu are importanta cat e de inalt la maturitate daca el se situeaza in limite normale bineinteles. Important este sa se simpta bine in pielea lui.Cred ca si asta e rolul nostru: sa-i facem sa creasca fara complexe.Sportul ajuta din toate punctele de vedere atunci cand il face cu placere.
Cu drag, sorm
Anina_n spune:
Cred ca, nu e nici o graba, inca. Mai tarziu, vei putea sa-l dai la baschet, volei sau inot. Dar depinde si de bagajul lui genetic.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)