Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Nikole, sunt superbe hainutele, acum mi-e rusine sa le pozez pe ale mele, nu se compara cu ce gasesti in alte parti. Si tu esti foarte frumoasa, dar stii asta. Pe langa bluzitele tale la care , mi-au placut mult de tot pantalonii aceia cu talie joasa si fara burta elastica. Si la mine e burtica la fel, tuguiata, si soldurile au ramas ca inainte, deci niste blugi ca ai tai ar fi numai buni.
Carla, 24+
Simo78 spune:
Deni am trecut pe listuta si cate carucioare mai sunt de aflat. POOOOOT????
Simona 19+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Agri spune:
Ba am citit bine Simona, dar mai speram si eu ...Ce ziceti voi numai 1 si 8 Martie stai ca ii pun si acesteia si nume de sfant si in vad eu cu cate 3 zile de nastere si 3 onomastici pe an cum se descurca, basca... fustite, rochite,fundite, papusele ... Dar de ce imi e teama mie este faptul ca si matza asta mica o sa fie tot mai lipita de el decat de mine si sa vezi atunci geloasa ce o sa fiu....
Va pupez.
Vio 23+ si Eva (27.09.05)
Simo78 spune:
Luna stiu ca s-a mai zis, dar eu te cred cand spui ca simti ca este fata. Eu am simtit din prima clipa ca e baiat si nu aveam nici o preferinta. Dar cand m-am gandit prima data la faptul ca voi fi PE BUNE mama, m-a apucat o tristete ca pierd numele Mara ....stiam cumva ca e Matei....stupid, nu?
Simona 19+ Matei Hisham
liadorian spune:
quote:
Originally posted by nikole
Lia, ai avut dreptate, nu era facut public albumul...grabita sa va arat hainutzele, am omis un mare si important detaliu.Acum merge!]
Ultima poza e de fapt o rochie pe care mi-as dori sa o am in garderoba, si e culoarea mea preferata!
21+
bbika din burtika
haine gravidutzaaa
Nikole, ! Sa mai spun ceva? Si hainutele sunt super, si tu ai o silueta superba! Sa nu-ti fie de deochi si sa porti sanatoasa hainutele, ca ai ce arata in ele!
Lia S21
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, azi am avut o zi mai putin agitata, bb se misca , imi da semne ca este ok.
Nikole ma uit la pozele tale, arati foarte bine, vreau si eu sa fiu slaba, dar ma fac eu fotomodel
Vreu si eu la intalinireeeeee, nu puteti muta Galatiul mai aproape de voi?
Mai este cineva din Galati pe aici?
18+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Luna, multumesc din suflet pt sustinere!
Sa dea DD sa nu avem niciuna dintre noi probleme si sa ne ajute DD sa ne tinem copiii in brate si sa povestim cu zambetul pe buze prin cate am trecut!
Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Chiar asa! De-abia astept sa zambim gandindu-ne la vremurile astea!
Lia S21
Luna1 spune:
Aaaaaa, pai atunci daca fetitele se duc la tati mai mult decat la mame nu ma mai joc, nene!
Pai eu vreau tititza ca sa ma joc eu cu ea ca cu Barbie (vedeti daca n-am avut si eu Barbie cand eram mica?) Nu sa aiba tot sotul jucarie, p'asta mare i l-a acaparat deja, numai ei stiu ce vorbesc de masini, de fotbal, pai daca mi-o ia si pe tititza eu cu ce raman?
Luna 19 sapt+ Cosmin
AndraZ spune:
Agri, eu sunt singura la parinti si am tanjit mereu dupa tata pt ca era mereu plecat in delegatii ( cel putin in primii 12 ani de viata cam asa a fost)....insa mama a ocupat mereu un loc aparte in inima mea. Ea mi-a fost aproape la orice necaz sau bucurie si si-a manifestat dragostea mai mult decat tata....si am avut-o mereu aproape de mine cand aveam nevoie.....asa ca asta conteaza: sa simta copilul ca este iubit si atunci si el iti va intoarce sentimentele...
Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
nikole spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Deni am trecut pe listuta si cate carucioare mai sunt de aflat. POOOOOT????
Simona 19+ Matei Hisham
Simo, mie mi se pare o idee super sa fie trecute si carucioarele a caror culoare nu se stie inca...parca ma vad in cap de lista...
Carla draga, blugii aceia cu talie joasa ,sunt dintr-un material f subtire,si moale, sunt f comozi si sunt cumparati din Ro.Mi i-a trimis o prietena (membra DC si ea) care insa locuieste in Japan, dar si-a cumparat anul trecut din tara haine de gravida, ptr ca aici nu se gasesc!
Sunt scurte si f ciudate(ori pantalonii sunt scurti, ori manicele scurte, la fel siin talie eu raman cu buricul desoperit)...au croiala ciudata la bazin, si marea majoritate au talie inalta, sunt incomode, de material nu mai vb...
blugii sunt de la firma JUNKER(nu fac nici o reclama, citesc ce scrie pe eticheta doar!)
eu una nu am gasit nimic sa-mi placa la raionul de gravide, nici macar acceptabil, de tot rasul.
21+
bbika din burtika
haine gravidutzaaa