Mamici de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor imi vine sa ma duc acum la echo sa vad ce am,nu mai pot de curiozitate. E mai mult de curiozitate ,ma simt ca oul kinder nedesfacut!

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor imi vine sa ma duc acum la echo sa vad ce am,nu mai pot de curiozitate. E mai mult de curiozitate ,ma simt ca oul kinder nedesfacut!

Luna 19 sapt+ Cosmin

Luna, vin si eu! Numa nu asa repede, ca eu mi-am cam pierdut din viteza de cand stau la orizontala! Daca tu esti sigura ca-i fata, eu sunt sigura ca al meu e baiat!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, iti inteleg nerabdarea. Iti poate confirma tot un ou Kinder ca e al naibii de greu sa stai si sa astepti sa vezi ce ai in burtik. Eu cred ca va fi baiat bb al meu, insa abia miercurea viitoare aflam. Pot sa spun ca ma simt macinata de atata curiozitate. Vreau sa stiu cine misca la mine in burtik: printzihorul sau printzesik?

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetele, mai ales cele din Asia, am si eu o intrebare off-topic: pe acolo pe la voi se gaseste o masinuta de ambalat, ceva casnic, care sa puna niste praf in niste pliculete si sa le cantareasca si sigileze singura? Ca la pliculetele de sare fina, dar nu masini de uz industrial...

M-am gandit sa intreb si aici, ca nu se stie de unde sare iepurele

Si inca ceva: avem o Dacie buna de vanzare si e pacat sa stea nefolosita, poate o vrea cineva si in rate...

Ma streseaza sotul ca in loc sa lucreze sau sa ma ajute sa mai termin din hartii el cauta jocuri pe net. Pai d'aia suntem la serviciu ? Macar sa se duca acasa sa mai stranga din muntii de gunoaie pe care i-am generat, sa faca ceva de papa, sa puna rufe la spalat... Pai nu? Sau sa iasa sa-mi aduca si mie inghetata, ca nu-mi pot dezlipi fundul de scaun.

Carla, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:

Luna 19 sapt+ Cosmin

Ei...uite asa si eu baraiam azi pe langa al meu sa mergem mai devreme la dr.ca eu nu mai am rabdare pana luni, vreau sa merg sa-mi vad copilul sa stiu ce , cum e ca mor de dor si curiozitate, si ma apuca si fricile...si N-A VRUT!
A zis ca tre sa asteptam sa traca luna, sa mergem la data programata

Asa ca ...mai asteptam nitzel!Luna cand ar trebui sa mergi la urmatoarea echo?cand esti programata?

Simo...ce frumos e numele MARA, e f cald...

21+

bbika din burtika
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Nikole, o sa tin minte firma si-mi caut si eu asa blugi, ca am ramas cu ochii la ei. Pai si tu acuma cu pantalonii prea scurti, vrei sa arate japonezele ca tine? Daca gaseai acolo hainute ca pentru tine atunci ramaneau japonezele neimbracate. Oricum tot ce ai ales tu arata mult mai bine decat ce se gaseste aici. Numai daca te uiti pe net si...

Carla, 24+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

quote:

Luna 19 sapt+ Cosmin

Luna, vin si eu! Numa nu asa repede, ca eu mi-am cam pierdut din viteza de cand stau la orizontala! Daca tu esti sigura ca-i fata, eu sunt sigura ca al meu e baiat!

Lia S21

Lia atunci asa sa fie, poate ne incuscrim.

Eu m-as duce si doar ca sa aflu sexul dar mereu ma gandesc sa mai am rabdare ca cu 200 lire mai bine cumpar ceva la bebe decat asa aiurea. Bine tot ii dau mai incolo dar macar ii vad si eu trasaturile ca lumea, iau si dvd cu bebe in burta. Ca cica acum nu se vede bine la 4D.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Simo...ce frumos e numele MARA, e f cald...

21+

bbika din burtika
haine gravidutzaaa

Numele arab ar fi fost Yasmeen (iasomie), Si asta imi placea la nebunie

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CarlaV

Fetele, mai ales cele din Asia, am si eu o intrebare off-topic: pe acolo pe la voi se gaseste o masinuta de ambalat, ceva casnic, care sa puna niste praf in niste pliculete si sa le cantareasca si sigileze singura? Ca la pliculetele de sare fina, dar nu masini de uz industrial...

Te apuci de droguri?

Nikole, Andra si Lia (si sunt sigura ca suntem mai multe) ma simt un pic mai bine cand stiu ca nu sunt singura.

Eu am urmatoarea echo pe 10 aprilie cea morfo, dar scrie clar in scrisoare ca nu imi vor spune, insa al meu a zis ca oricum ii intreaba, a zis ca o sa faca o afirmatie de genul "deci e baiat, nu?" si poate le scapa p'alea gura!

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

M-am apucat deja, dar mi-e greu sa le ambalez manual ca a crescut cererea

Carla, 24+

Mergi la inceput