Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
Nikole acum se vad si hainutzele tale sunt superbe. Abia astept sa trec si eu la cele de vara! Iar tu ce zic, banuiesc ca stii ca esti o frumoasa!
Luna 19 sapt+ Cosmin
Luna1 spune:
Andra hai ca nu mai e mult. Uite putina incurajare pentru tine si Anto si Aylin si Lia si toate mamicile cu probleme
Luna 19 sapt+ Cosmin
AndraZ spune:
Luna, multumesc din suflet pt sustinere!
Sa dea DD sa nu avem niciuna dintre noi probleme si sa ne ajute DD sa ne tinem copiii in brate si sa povestim cu zambetul pe buze prin cate am trecut!
Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Agri spune:
Buna burtici,ce ziceati voi mai capitolul trecut cu echilibrat lista... na ca vin si eu, dar cu carut ... dar eu vroiam baiat, ma bucur si ca e fata, dar vroiam pereche... Sa il vad eu pe d-nul tati care sigur si de data asta tot fata isi dorea, cum o sa se descurce cu noi 3 .Ce conteaza este ca d-soara e ok, dezvoltata bine si are totul cum trebuie si unde trebuie, am fost azi la morfo fetala. Nu am nici o idee de nume...
Asa ca rog d-nele stiutoare sa ma treaca si pe mine in lista cu fetita.
Va pup si sa auzim de bine.
P.S: maine dimineata ma duc sa deschid BE si vin sa va spun impresii.
Vio si Eva(27.09.05)
Simo78 spune:
nikole superb! si tu si hainele.
Ma alatur si eu galerie pentru fetele cu probleme.
Simona 19+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Simo78 spune:
Agri sa-ti traiasca . Sii daca mai ai una acasa si te-ai dus la eco cu speranta ca e baietel, nu ne-ai citit prea bine. Noi avem numai duplicate, mai putin Anto si mai este o rezervare pe numele Lunei
Simona 19+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
AndraZ spune:
Agri, sa-ti traiasca si cea de a doua printzesica! cat despre tati....sa-l vedem cat de vesel va fi de 1 si 8 Martie ...ca deh, are acasa trei fete
Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
Hihihi! Asa Simo trece tu acolo ca eu voi avea fata. Mai fetelor daca am baiat dar eu ma refer la bebe cu apelativul "ea" credeti ca se va supara pe mine. Nu ma pot abtine, am asa puternic sentimentul si senzatia ca e fata (pana si felul cum misca, o sa ziceti ca sunt nebuna) ca nu pot decat sa-i zic "she".
Poate totusi daca e baiat ma iarta, nu credeti?
Edit: ca de obicei porbleme cu neuronul. Agri sa-ti traisca printzesa, si tati a imbulinat-o!
Luna 19 sapt+ Cosmin
karligutza spune:
shamadi email-urile intra la inbox... ca nu se filtreaza automat pt.folderul "INTALNIRE aprilie" pt. ca nu exista nici un termen comun in adresele fetelor care trimit email... asa ca le mai dau fetele in folderul respectiv sau eu sau cine s-a prins ca e email trimis pentru intalnire.. pupici
acum am si niste nervi .. ca de cand m-am apucat sa scriu mesajul si pana il dau au trecut 40 minute.. m-au sunat tampitii de la CLICKNET EXPRESS-u p*lii si dupa ce ca eu am reziliat contractul cu ei, ei habar n-au si ma mai pun si sa platesc rezilierea! nici nu aveau serviciul activ cand am reziliat contractul si dupa ce ca isi prostesc clientii oferindu-le servicii care nu sunt active nicaieri in tara pe reteaua lor... mai sunt si nesimtiti sa imi zica ca oficial sunt activa de dinainte de a fi si practic! cum naiba? sunt IDIOTI! sa imi demonstreze ei mie ca am facut trafic pe internetu' lor de kkt cel putin o secunda! handicapatiii.... mama, ce nervi mi-au facut! bai lucrez si eu intr-o banca, da' cu clientu' esti cu saru'mana... adevarul e ca e de origine NEMTEASCA, insa nici chiar asa... suntem noi romani, mai suntem si in UE vezi doamne, dar atata nesimtire n-am vazut!
karligutza, sapt.25
and... and... and...
printesa din burtica
nikole spune:
Fetelor multumesc!
Cat despre probleme, nu e usor, dar am increderea ca D-zeu ne va ajuta la toate sa ajungem cu bine la sf de odisee si ne va darui copii sanatosi!
Multe dintre noi am trecut la un moment dat macar o data printr-un mare stress legar de sarcina.
Numai la cat IL stressez eu in fiecare zi, si tot trebuie sa se indure sa ne fie la toate alaturi!
Pupici la toate burticile
21+
bbika din burtika
haine gravidutzaaa