Mamici de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole nu pot intra sa vad pozele.

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nikole
fetelor, am hainutze de gravida, si ce faine sunt...eu asa le vad.Am pus niste poze, sa le vedeti si voi...am patit si eu ca Simo, ignorati fata!

pup burticile!ohhhh voi numai de intalnire vorbiti....

21+

bbika din burtika
haine gravidutza

Eu nu reusesc sa vad pozele! Voi?

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

NIKOLE- eu nu vad poze cu hainele de gravidutza ............

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

olecutza, stati asa, ce facusi de nu se vad pozele?

21+

bbika din burtika
haine gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Criszta - nici eu nu am auzit de vergeturi orizontale. Plus ca din cate stiu eu...nici macar cand sunt la inceput, ele nu sunt in relief. Vergeturile reprezinta ruptura fibrelor de colagen din structura pielii ori cand se produce aceasta ruptura, io zic ca nu are cum sa fie in relief - rog fetele care stiu mai multe sa ma contrazica daca ma aberez pe aici. Vezi sa nu fie o urma de la chilot, de la haine.

Nikole nici eu nu reusesc sa vad pozele.

Apropo de haine - ati vazut pe undeva bluze/camasi de gravide si nu numai (atata vreme cat croiala permite ca ele sa fie purtate si de gravidutze) mai aratoase? Ca daca pana acum a fost frig si purtam puloverase care se intindeau pe burta, vine caldura mare acusica si pe mine nu ma mai incap sub nici o forma camasile si bluzele de vreme calda. Si daca as sta acasa ar mai fi cum ar mai fi dar mai vin si la serviciu si nu pot sa vin oricum.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nikole

olecutza, stati asa, ce facusi de nu se vad pozele?

21+

bbika din burtika
haine gravidutza

Intreb si eu... Ai facut albumul public in momentul in care l-ai postat? Sunt tare curioasa, pentru ca acusi trebuie sa-mi iau si eu cate ceva de imbracat si vreau sa ma inspir!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lia, ai avut dreptate, nu era facut public albumul...grabita sa va arat hainutzele, am omis un mare si important detaliu.Acum merge!]
Ultima poza e de fapt o rochie pe care mi-as dori sa o am in garderoba, si e culoarea mea preferata!

21+

bbika din burtika
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Nicole,

Hainele sunt f sexy imi plac mult si piercingul la fel.
Eu l-am scos pe al meu.

stefania sapt.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Samadhi eu nu mananc dulciuri deobicei, cred ca d'aia se agita ca i-am dat zahar (valabil si pt copii, daca vreti sa n-aveti liniste dati-le ceva dulciuri, eu ii dau lui fiu-miu doar o data pe zi ca si desert in rest fructe) zic si eu nu stiu daca asa o fi. Mamica A-urilor poate ne spune daca e posibil.

Fetelor eu sunt aici de ceva timp si inca ma mai minunez, sa nu radeti de mine. Sa va povestesc ceva. Azi mi-a fist livrat carutul dar nu m-au gasit acasa, iar sotul a fost in pauza de masa pana acasa si a gasit hartuita pe care spunea ca vor livra si maine. Normal ca maine s-ar fi intamplat la fel, eu fiind la serviciu deci mi-a zis sa-i sun sa mi-l livreze la birou. Buuunn! Sun si dau de robot din ala de "apasati 1, apasati2 etc". Apas eu ce-mi trebuie si imi intra un robot care imi spune ca e ultima tehnologie si sa vorbesc normal. Ma simteam ca idioata sa vorbesc cu o masinarie, dar stiti ce m-am minunat? Nu-mi venea sa cred. M-a intrebat cum ma cheama i-am spus, mi-a confirmat, apoi mi-a cerut adresa, i-am dat-o mi-a confirmat-o si tot asa. Mai avea putin sa ma invite in oras. Nu radeti de mine, desi englezii sunt destul de conservatori cand vine vorba de tehnologie cum a fost acum chiar ma minunez ca magarul la poarta noua.

Simo esti o harnicutza, fetele cu intalnirea si eu vreau tot ca Simo va rog.

Cristina nici eu nu cred ca sunt vergeturi caci acelea nu apar in relief ci dinpotriva se simt ca un sentulet la deget. Crede-ma ca eu am cateva (vreo 2) de la Cosmin.

Nikole nu se vad pozele.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Nikole, sa nu te deochi! arati super, iar hainele sunt super faine. eu astept sa merg la BE in week-end sa-mi mai iau una alta ca vb cuiva....ar trebui sa sune sotzul la GreenPeace sa ii anuntze ca a eshuat FreeWilly la el in casa am facut o burtik de zile mari! dar tare mandra sunt de ea si ma rog in fiecare noapte la DD sa trecem de toate problemele cu tensiunea cu bine si sa ajung sa imi tin puiul in brate peste cateva luni.

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput