Mamici de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Cine rezerva locurile sa nu spuna ca suntem toate cu burtici.... ca sa fie surprinsi ospatarii......... si sa fie mai interesant....
Sper sa nu ne deoache pe toate....... imbracati-va in rosu !!!!!!!!

Doamne ce amuzant de placut poate sa fie.... cred ca nicicare nu va uita acele momente.......

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetelor, eu am fost la Aspirante cu Mychydutza si atunci am avut o intalnire intre cateva aspirante. A fost super.....si uite ca unele dintre noi suntem acum colege la Odisee. asa ca abia astept aceasta intalnire. Mai ales ca unele mamici au experienta si ne mai pot da sfaturi live, nu in scris. Plus ca dupa ce vom naste va fi mult mai usor sa ne intalnim in parc cu bbeii...ca o sa ne stim deja....

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu am mancat o ciocolata si acum la mine in burta se joaca fotbal. Nu stiu daca e adevarat ca il agita pe bebe insa clar nu s-a mai miscat nicodata in halul asta. \zici ca se da peste cap, una dupa alta una dupa alta. Eu imi inchipui ca sare coarda cu cordonul ombilical si am un zambet tamp pe fatza.

Deni mai lasa bilantzurile alea, nu de alta dar te avanseaza aia!

Simo tu esti la somnul de frumusetze, nu? Sa te gandesti si la mine.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si la mine se agita tare dupa ce mananc o prajitura mare cu ciocolata sau o ciocolata intreaga, din pacate am descoperit asta dupa ecografia la care cam dormea.

Si eu tot cu nasul in declaratii fiscale dar mai arunc un ochi si pe aici. Uite ca m-a luat si somnul si n-am mai patit asta de mult in timpul zilei.

Carla, 24+

Mergi la inceput

LUNA- si eu am mancat o pralina de ciocolata acum cateva minute.... dar la mine nu se intampla nimic......

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

karligutza, joi pe 19 este f bine. multumesc pentru intelegere.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna nu mi-am mai facut somnul de frumusete de ceva vreme. Am facut papa, am mancat, spalat vase si stat cu iubi la un ceai negru cu lapte.

Intalnicioasele, sa comande cineva frigarui de pipt de pui cu ciupercute si smantana, mamaliguta si castraveti murati, o bere fara alcool si profiterol cu inghetata de lamaie si de pere pentru mine, ok?

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salut fetelor.
HELP! HELP!
Mi-au aparut 2 liniii la baza chilotului. Sunt doua linii orizontale, rozalii, pe toata lungimea burtii care ies un pic in relief. Astea sunt vestitele VERGETURI????
M-am dat in fiecare seara si dimineata cu crema Chicco si cu ulei...
E posibil sa fie asa de urate (ca sunt lungi si se intand pe toata latimea burtii)
Mersi...

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

ANYA20- email-ul tau pentru rezervare vezi ca ai intrat la INBOX !!!
Restul sunt in celalalt dosar.... nu ma intreba cum a intrat in alta parte.... am vrut doar sa-ti zic.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Chriszta, esti sigura ca nu sunt de fapt urma de la dunga chilotului, sau ceva poate te-a strans pe burtik si ti-a lasat urma?Eu nu prea am vazut vergeturi pe orizontala , si nici nu am auzit....

fetelor, am hainutze de gravida, si ce faine sunt...eu asa le vad.Am pus niste poze, sa le vedeti si voi...am patit si eu ca Simo, ignorati fata!

pup burticile!ohhhh voi numai de intalnire vorbiti....

21+

bbika din burtika
haine gravidutza

Mergi la inceput