Mamici de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

KARLIGUTZA-pentru mine e okaz asa si ora 16 e okay, pentru ca nu ajung toate la ora asta,dar putem sta la cioace cum zici tu.....
Deci ramane pe 19 aprilie intr-o joi, incepand cu ora 16.Am sa trimit si la emailul comun un email.
Pentru cele cu copii trebuie doua locuri rezervate nu ???
Asa ar fi normal.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, eu nu pot sa vin la intalnire (pe motiv de departare si repaus total), dar fac altceva: m-am apucat sa citesc primele capitole pe care le-ati scris. Eu am intrat ceva mai tarziu pe forum, dar vad ca Jadi, Anya au fost pe baricade inca de la inceput. E asa de emotionant, nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de mult de atunci si totusi asa de putin! Postau atunci si niste mamici de iulie-august 2006 - tare nostalgice, scumpele de ele, si asa de fericite! Exact cum o sa fim si noi in iulie-august 2008 (ba chiar mai devreme)!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Claucia nu iau neaparat apararea sistemului insa incerc sa-ti explic, faptul ca nu se fac echo nu inseamna ca se abordeaza metoda "daca e sa fie e". La fiecare programare se asculta inima lui bebe, se ia tensiunea, te cantareste plus analiza urinei de fiecare data plus analize de sange. Echo e cel morfologic la 20 sapt. Asta in cazul unei sarcini normale. In cazul problemelor care pot aparea (sangerari, contractii sau probleme cu alte organe cum am avut eu cu rinichii) primesti tratament si niternare de urgenta si esti tratat extraordinar fara spagi sau atentii. Singurul lucru cu care nu sunt multumita este faptul ca la niceputul sarcinii pana in 8 sapt nu te baga nimeni in seama, atunci este intradevar "daca e sa fie" insa sincer multe persoane au facut tratament si tot au pierdut sarcina la inceput. Si aici exista clinici de fertilitate, chiar renumite si daca stii ca ai probleme mergi acolo. Cam asta e sistemul in mare. Am prietena care face echo lunar caci a pierdut o sarcina, in plus i s-a spus de ce a pierdut-o.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Draga mea draga, departe de mine gandul sa blamez un sistem sau altul, mai ales ca urasc din toata inima generalizarile, eu ma refeream strict la perioada de inceput. Stiu ca eco ar trebui sa se rezume intr-o sarcina fara probleme la 15 si 20 saptamani eventual, morfologica de la 20 fiind mai importanta.

Unii medici fac eco la fiecare vizita pentru ca au ecograf in cabinet si nu e rau ca mai vad ce se intampla pe acolo, altii deloc, doar analizele si masuratorile mentionate de tine (aici vorbesc din experienta proprie, poate sunt unii medici care nu fac lucrurile astea).

Eu mai am un ghimpe si fata de anumite sisteme pe care le cunosc mai bine, care par din afara organizate si de fapt te cazeaza in debara din lipsa de spatiu, totul se reduce la tipul de asigurare pe care il ai si daca ai. In fine, lucrez pentru ei - pentru cei cu sistem spalat pe dinafara dar cu carii pe dinauntru in ceea ce priveste sanatatea - de multi cam 8 ani si am o experienta destul de maricica in acest sens.

Desi uite ca generalizez, cum spunea cineva sunt romani si romani, sunt pomi si pomi, caini si gunoaie sau nu, nu putem sa tragem niste concluzii pentru ca nu avem toate datele.
Scuze daca am facut-o

Hai sa ne intalnim! ce bine. Va pup

Clau

22+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Eu deja m-am inscris pt intalnire. Oricum nu voi ajunge mai devreme de ora 18.00....dar va las sa va desfasurati

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Claucia asa este cu alte cuvinte orice sistem poate fii imbunatatit.

Mie singurul lucru care imi place e aici ca sistemul national de sanatate (NHS) nu tine cont de asigurari de sanatate deloc. Nimeni nu te intreaba de asigurari in cazul bolilor normale si urgentelor. Lucrurile se complica cand ajungi la transplanturi sau mai stiu eu ce, insa pot fi si acelea obtinute gratuit. In plus as fi fericita daca si in Romania s-ar face la fel: atat facem noi statul, atat oferim fara spagi, atentii etc, iar cine vrea mai mult merge la privat. Ca oricum in momentul de fata toata lumea merge la privat (app toata lumea). Dar macar stii ca daca nu-ti permiti macar ingrijirile de baza le poti primi fara atentii.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

si eu dupa tine......Andra la inscriere in email........ desigur ca ne desfasuram.............cat cuprinde

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

pe mine nu ma deranjeaza sa veniti si cu copilasii nr.1, 2.. daca ii aveti. Ne mai jucam si cu ei ca sa vedem ce bucurie prezinta picii pentru noi cele care suntem la prima experienta! abia astept sa ne vedem burticoase si voioase! cred ca o sa ne dea vreun premiu aia de la restaurant daca ne strangem vreo 30 de mamici + ... cine stie, sa curga inscrierile pe emailul comun!

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

samadhi, karligutza cred ca vor face ospatarii niste fete cand or sa ne vada cate burtici sunt pe metrul patrat....si toate la meniu.... ar trebui sa ne faca si reducere daca suntem 30 de burtici....eu una fac cat 2 burtici.......asa ca ar fi buna o oferta speciala....ca deh, toate suntem 2 in 1

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

KARLIGUTZA - cred ca va fi foarte amuzant, mai ales ca se vor mira de unde atatea mamicute in devenire la un loc.......
Numai sa nu ne de-a afara ca suntem prea multe.... si poate galagioase.....

in orice caz cred ca va fi COOOOOOOOOLLLLLL !!!!!!!!!!
Astept cu nerabdare....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

AndraZ, samadhi... ma pufneste rasul de acum...
cred ca vom rade in continuu la eveniment! si noi odata cu ospatarii... iar cu galagia nu cred sa aibe probleme ca au mai vazut ei oameni in chefuri!

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput