Mamici de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hi!
Am pus si eu poze cu burtik la semnatura. Sa nu va speriati cand veti vedea o balenuta, am pus deja 8 kg.
Am plecat la targ...

Andreea 24+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

inca nu merg la nimeni in paralel. urmeaza, dar inca nu stiu la cine. am programare la dr. mihalache pe 30.04, si inca ma gandesc ce naiba sa fac. stau prost cu increderea in doctori

Aylin, 18+

Mergi la inceput

chiar ma gandeam, daca dr. mihalache imi da cu flit, o sa fiu in pom

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andreea ff frumoasa mamica,nu stiu ce ti se pare ca esi atat de mare.... eu nu ma mai pozez....
lary!

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andreea

Nu stiu de ce ti se pare ca esti balenuta.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

buna dimineat burticute!!!
spor la cafea.

stefania sapt.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, mihalache nu iti da cu flit, dar eu sa fiu in locul tau as mai merge la un dr in paralel, sa am de unde alege. La prima sarcina am mers la 3 dr, ti-am zis.
Simo, e buna ideea cu masina in Germania, si noi vrem sa ne luam asa, dar sa renunte nemernicii la taxe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Simo...
Incearca si pe situl Chevrolet. Sunt masini bune iar preturile sunt aproape de Logan. Nici eu nu recomand Loganul pt ca am avut. E o masina buna ca motor dar caroseria si vopseaua sunt foarte slabe.
Cat priveste cursurile stiam ca e obligatoriu sa existe gratuit la maternitatea se stat.

Salut Lary

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

ioana, la un al treilea? ar fi o chestie...dar eu stiu ca prea multe controale nu sunt bune si ma gandesc ca fiecare doctor vreau controalele lui si o sa ma mut pe mese

ce bine ar fi sa ma ia mihalache....chiar as vrea sa raman la ea. am auzit lucruri bune despre ea. si recunosc, despre ceilalti nu prea am auzit nimic. sa imi mai spuna fetele ce doctor le place lor si in care au incredere. si merg si la un al treilea. ce mai conteaza unul in plus?

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deja UE ne-a dat in judecata pentru taxa asta...Cred insa ca vor gasi tampitii o solutie sa nu renunte la ea. Eu auzisem ca vor sa o puna si la masinile SH din tara ca sa nu existe discriminare

Faina tara!

Luna pe unde esti?

Deni mai scoate nasul din hartiile alea!

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput