Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
X-ray spune:
simo ok.sau mai astepti o luna-doua,ridica astia taxa de prima inmatriculare,intri aici www.mobile.de si gasesti in germania opel corsa,ford fiesta,sau altceva de 2 ani cu 30000 de km la bord cu 4000 de euro.eu de acum caut ca la toamna poate schimbam matizul si am vazut niste masini

....
lasa mioara ca asa nu stau singura pe net in ziua aia
.
alina
22+ cu bb Elisa
Simo78 spune:
Alina
...Si din Germania cum o aduci?
6 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
CarlaV spune:
'Neata si de la noi.
Aylin, dr. Peteu face control pe masa? Ai idee cand e de garda?
Simo, si eu zic ca nu merita Loganul. La aceiasi bani este Fiat Albea Star nou, si are un portbagaj imens, peste 500 l.
Carla,
24+ 
Samurai-lady spune:
Hai sa fac si eu galerie mashinilor japoneze.
Eu,de as fi in tara,mi-as lua o Toyota:consuma putin,nu se strica,e
rezonabila la pretz.Aici,japonezu si Toyota.E drept ca-si mai iau si masini straine,dar mai mult de-ale lor,cu consum mic.
Sa nu dati cu roshii 
Pupicei,o zi buna.
Samurai-lady
20 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
X-ray spune:
simo eu iti scriu cum procedeaza cei de aici,din arad.gasesc masina pe site.suna proprietarul,daca nu sti germana ca mine apelezi la un prieten,stabilesti o intalnire cu el.te urci intr-un autocar care merge in zona unde e masina,sunt acum cate vrei,te cazezi la o pensiune unde ti-ai facut rezervare in prealabil pe net(noi asa am mers la schi in austria).cumperi masina,faci actele si te intorci cu ea.ai cateva luni la dispozitie sa o inmatriculezi aici.acum e taxa aia,nu e mare pt o masina cu euro4 si motor mic,dar cele de 2 ani nu au euro patru si deci costa sa o inmatriculezi....
cel putin cauta pe site sa vezi macar comparativ preturile.plus ca la ei masinile ruleaza pe drumuri calumea,nu ca le noi.30000 de km la bord la ei sunt nimic....
alina
22+ cu bb Elisa
Simo78 spune:
Samurai-lady in Emirate e plin de Toyota, cum ii la noi cu Daciile
. Toti zic ca e o masina buna si confort si consum putin.
P.S. Ne spui si noua cum te cheama de fapt? Sau iti place Samurai-lady?
6 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
mioara2004 spune:
Noi asa ne-am cumparat masina acum 2 ani. De pe mobile.de am gasit o masina de 6 luni, Citroen C5 la un pret f.f.f bun. Suntem multumiti de ea.
Poza 22 sapt
Mioara
25+
Doru Andrei
aylin_tarcan spune:
carla, eu nu sunt la dr. peteu. kitty_nic merge la el.
ca veni vorba de control pe masa, nu am facut nici unul pana acum.
Aylin,
18+ 
CarlaV spune:
Scuze, Aylin, stiu ca esti la Tutu, dar mi se parea ca am citit ca mergi si la Peteu in paralel, nu stiu unde mi-a fost mintea.
Carla,
24+ 
Samurai-lady spune:
SIMO-aoleu io aku am vazut ca toata lumea si-a scris si numele.
Ma cheama Larisa-Adriana,prietenii imi zic Lary.
Deci,pentru toate burticutele,sunt Lary.
Noi avem o Toyota Spacio cu 5 locuri,si am mai luat aku in martie un Mitsubishi cu 8 lokuri.Socrii stau langa noi si musai sa avem si una makina mare.Eu,nu am carnet,dar dupa ce se naste bb2 o sa merg sa-l iau si o sa busesc Toyota.
Samurai-lady
20 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe