Mamici de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Buna dimineata fetele.
aseara am fost la clinica... Am inceput cursurile prenatale...
SUPER...SUPER...SUPER
Am vorbit mult, am pus intrebari, am vizionat filem,ni s-a facut masaj, am facut gimnastica, am facut exercitii de respiratie si simulari de nastere!!!!
SUPER!!!
Daca aveti posibilitatea se merita sa stiti...Nici nu am stiu cand au trecut 3 ore si jumatate... asa de bine ne-am simtit. Abia astept sa merg din nou.

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Glume pentru cele cu soacre nashpa (ca sintem destule):
- Ioane, unde duci gastele alea doua?
- La soacra-mea. Ieri a spus ca si-ar da si jumatate din viata pentru o gasca!

-Soacra draga, cat stai pe la noi?
-Cat sunt primita cu drag, fiule...
-Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai?

Zi -mi un banc bun, sa i-l spun si lu' soacra-mea.
-Da ce-i trebuie lu' soacra-ta bancuri?
-Nu-i trebuie, da la bancu' ala care mi l-ai spus ieri era sa moara de ras...

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza feteleor! si multumesc mult pt urari!
De aseara ma cam doare burtik si nu stiu daca sa risc un drum pana la BE unde sa mai si pierd toata ziua. Aseara bb facea kick-boxing cu burtik mea! Am zis ca mor. Eu il incerc stand cu fata in sus in pat si pun telecomanda pe burtik. Asa vede si tati cand da bb tare. Aseara mai avea putin si dadea telecomanda jos!!! Si s-a simtit pana pe la 12 noapte lovind f bine. Deci ma asteapta zile si mai grele cand o sa fie mai maricel.
Noaptea tot nu cred ca a fost ceva in regula pt ca iar m-am trezit de f multe ori sa merg la toaleta, simtea nevoia sa beau ffffffff multa apa tot timpul si simtea o apasare f jos...nu stiu cum sa explic, dar sigur bb sta pe ceva pe acolo. Daca ar fi ceva probleme cu colul eu as simti? Sau asta vede doar dr?

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

BRAZUCA-daca nu ai si usturimi si durere la urinare e ok.
De aku,cu cat inainteaza sarcina o sa faci drumuri dese la baie.
Si ramai si cu senzatia ca mai a ramas ceva pe akolo.
Eu,la prima sarcina,si acu tot asa:fac carare pana la baie.

Samurai-lady 20 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ati venit Loredana si blueiris si sarcini usoare! Loredana sa ne dai datele sa te trecem pe prima pagina!

Anya speri sa nu te superi pe mine, e o lista veche de 2 ani... eu nu cumpar nici biberoane si nici suzete, doar pentru cel mare ca la asta am gresit . Si ma oftica barbatul tau care te pozeaza la fiecare 5 secunde, pozele sunt naspaaaaaaaaa .

Andreea biletul costa 6 roni, cred!

Simo iti urez inca 20 de saptamani .

Gata pauza, ma intorc sa aiba din ce trai ministerul de finante!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cu urinatul des m-am obisnuit, dar ieri mi s-a parut anormal cata apa am putut sa beau, desi nu mancasem ceva sarat. Nu ma puteam opri. Si pe langa trezirile pt pipi, m-am trezit special sa beau apa, iar asta chiar nu mi s-a mai intamplat. Si cand beau....nu mai iau sticla de la gura...cred ca juma de kil' o data!
Mai mult imi fac griji ca simt apasarea asta f jos in burtik. Nu e pe vezica, si de-asta ma gandeam cum e cu colul, ca deh...eu mai nestiutoare nu il localizez prea bine in interior si nu imi dau seama daca acolo apasa!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo ia in calcul si dacia logan.e masina noua,3 ani garantie,daca se strica ceva nu e problema ta.e spatioasa,incape si caruciorul si bb si voi doi.sa sti ca eu am matiz,acum in vara are 3 ani,am fost tare multumita pana acum.consuma si atat de putin si in oras e perfect!
brazuca casa de piatra!

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina am o cunostinta la reprezentanta Dacia si a zis ca nu-mi recomanda DELOC Logan. La banii astia iti iei ceva mai bun. De Matiz, ce sa zic...e simpatic foc, dar nu ni se potriveste noua.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina ce fain ca faci cursurile astea...Si eu as fi vrut, dar nu gasesc in Iasi.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Jadi mersi de comentariile la lista! Pentru mine este bine venita orice observatie, ca sa stiu ce sa cumpar. La anu o sa-mi dau si eu cu parerea...
Estecri si mie mi se umfla picioarele si mainile cateodata. Medicul mi-a spus ca daca nu am probleme cu tensiunea sa nu ma ingrijorez. Noaptea dorm cu o patura impaturata sub picioare (sa fie un pic mai sus - daca e prea sus amortesc) si sunt mai bine...
As veni si eu la intanire...dar e un pic departe.
Va pup

Poza 22 sapt

Mioara 25+ Doru Andrei

Mergi la inceput