Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioana75 spune:
aylin, nu trebuie sa mergi toata sarcina la toti 3 doctorii ... dupa citeva vizite te hotarasti in care ai incredere
.
andreea, m-am uitat si eu la poze! Daca tu esti balena, atunci nu stiu ce animal mai mare exista pentru mine. Eu cred ca n-ai vazut balene si de asta te compari cu una
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
CarlaV spune:
Frumoase poze, Andreea. Pe langa tine am admirat si pictura de pe perete si coltarul 

Cu taxa asta de prima inmatriculare au zis ca vor sa evite transformarea RO in groapa de gunoi pentru toate harburile aduse de afara. Pana la un punct n-am ce comenta. DAR, situatie: am masina in leasing pe doi ani. Inainte de a se termina cei 2 ani vreau sa o dau la "buy-back" si sa iau alta noua, calculandu-se uzura, comisioane etc. De ce trebuie la urmatoarea masina noua sa platesc taxa aia stupida? Pentru SH mai pot intelege,dar pentru masinile noi?
Carla,
24+ 
otim spune:
andreea c - esti o super draguta , dar unde sunt cele 8 kg ??? cu nu le vad deloc ??? 

si de ce nu prea zambesti in poze ??? iti sta asa de bine cand razi ....
alina.a - nici eu nu ma pozez .... ca arat ca o balena esuata in comparatie cu celelalte mamici aici ( e vorba de mine nu de tine ) ![]()
20 saptamani
Laurentiu
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Anya,nu vreau sa te contrazic, doamne fereste, insa copilul meu, mancacios de cand l-am nascut, a supt la san pana la 9 luni si jumatate (cand l-am intarcat eu, ca avea dinti si musca tare) dar de la 4 luni a papat cu biberonul si lapte formula. Ceai a baut tot cu bibe din primele zile de la nastere(baby drink) iar suzeta ne-a fost prieten bun pana acum, in sensul ca ii linistea foarte bine somnicul, mai ales cand era agitat(colici, dinti sau alte stari de insomnie). Repet, nu te supara te rog, probabil Dragos al meu a fot o exceptie. deci fetelor, ignorati mesajul meu
.
Ti-am vazut pozele, sunteti n iste frumoase, Anya este superba si burtica nr 2 este atat de tzuguiata, zici ca e cu baietel inauntru(hai ca incep cu babisme).
Si inca ceva, Anya, ce parere ai de o extractie a unui colt de masea in sarcina? Mi s-a rupt o bucata mare de masea, am facut infectie de la mancarea care a intrat in fisura si doct zice sa scoatem bucata rupta si sa acopere acolo cu ceva. GInecoloaga a zis ca e ok daca se foloseste putina xilina, tu ce stii despre asta?
Samadhi, vazut si pozele tale, frumusica si supla, mai fetelor, cum reusiti? Mie de data asta nu-mi mai iese figura...
AndraSapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nu ma supar, n-as avea de ce. e optiunea fiecareia sa-si creasca puiul cum crede de cuviinta. eu va spun doar "litera legii"
acum pentru ca tot ai amintit de ceai, am sa spun si pentru fetele care nu stiu:
referitor la ceai, apa...stii si tu cred, nu are nici un sens sa i-l dai, cu atat mai mult cu cat alaptezi. laptele tau ii tine si de sete (primul lapte din san, care este f apos) si de foame (laptele de sfarsit, cu multe lipide - motiv pentru care trebuie golit cat mai bine sanul si apoi se trece la celalalt).mai mult, ceaiul nu are calorii, este o apa fiarta ce nu are nici un beneficiu. copilul trebuie sa creasca si sa-si umple burtica cu lapte. In plus, orice cantitate de altceva in afara de lapte data lui bb, scade secretia lactata de 7 ori cantitatea respectiva (bb nu mai suge suficient pt ca a baut ceai si asa sanul nu mai este stimulat...si iata cum la 3-4 luni se introduce supliment pentru ca bb nu creste si mamicii i se spune ca nu are lapte...). ar fi multe de spus, de asta am si propus sa ne vedem o data, ca sunt sigura ca intrebari ar fi.
despre suzeta...nu am sa comentez nimic acum, ca nu vreau sa intru in polemici. daca doriti amanunte, va stau la dispozitie.
va multumesc tuturor pentru aprecierile referitoare la pozele nostre.
anya e foarte atasata de burtica, o tot pupa. sa speram ca va fi la fel si cand va vedea surioara.Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
nma spune:
in sfarsit si eu pe aici. citesc de la ora 10. am avut destul de mult de recuperat.
imi pare rau ca nu pot sa vin si eu la intalnire ca tare mi-ar fi placut. eu stau in rm valcea si e mai greu cu deplasarea.
inca merg la serviciu si sunt destul de obosita. m-am hotarat sa imi iau cate o zi libera pe saptamana. seful a fost de acord caci mai am din concediul de anul trecut. nu imi vine sa raman acasa desi medicul ar cam vrea sa ma interneze.
burtica creste, e foarte mare, multi cred ca ma mai multe luni. inca nu mi-am facut poze, dar o sa imi fac cat de curand. am luat 2.5kg, dar inca mai am zile cu greturi. de obicei cand sunt foarte obosita imi e rau. am scapat de durerile de spate si ma mai pot juca si cu alex.
luna nici eu nu mai am rabdare. abia astept sa mergi la eco. mai intru din cand in cand sa vad daca ai pus un carucior roz la semnatura. si eu eram convinsa ca o sa am fetita. acum nu ma grabesc la eco caci poate e baiat si eu deja am luat cateva rochite de fetita.
brazuca ma bucur ca te-ai hotarat sa te muti. e cea mai buna solutie. si noi am locuit intr-o camera de camin si am dormit pe o saltea la inceput, dar a fost foarte bine si frumos. acum avem si casa si masa si ne bucuram ca toate le-am facut noi impreuna. daca voi va intelegeti bine o sa iasa toate asa cum va doriti.
cristina ma bucur pentru tine ca poti merge la cursuri. si eu imi doresc dar la noi in oras nu sunt.
va pup pe toate
18+
21.07.2003
greierash spune:
foarte amuzant, fiecare crede despre ea ca e balena, si eu ma gandeam ca sunt....![]()
greierash
23+ 
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Anya speri sa nu te superi pe mine, e o lista veche de 2 ani... eu nu cumpar nici biberoane si nici suzete, doar pentru cel mare ca la asta am gresit. Si ma oftica barbatul tau care te pozeaza la fiecare 5 secunde, pozele sunt naspaaaaaaaaa
.
Deni &
Vlad & Tudor
hihi, nu ma supar si stiu ca lista e veche. dar am spus si pentru fete. stii ca in cazuri de-astea care ma privesc "direct" nu ma pot abtine
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
greierash spune:
anya20 , sa inteleg ca in primele luni bb nu trebuie sa pape decat laptic de la mama lui....?
greierash
23+ 
ralucapio spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Nu-i problema de gasit, ca sunt multe de vanzare....Vroiam sa stiu parera despre ea...daca e buna si daca merita 4.500-5.000 euro.
Simona19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Buna Simo,
Din pacate nu am mai intrat de un car de ani pe forum si nici nu am ajund cu cititul mai departe e mesajul tau .....deci nu stiu daca cineva ti-a raspuns la el ..dar parerea mea este ca mai bine banii astia ii dai avans pentru o masina noua.
Succes
15+
nma spune:
anya sunt de acord cu tine. problema e ca toata lumea te bate la cap ce ceaiul. ai de luptat cu multe prejudecati. eu nici nu ma gandesc sa cumpar suzeta sau biberon, decat daca chiar va fi cazul. pe alex am reusit sa il alaptez 9 luni, iar suzeta a primit dupa ce l-am int5arcat cam 4-5 luni.
acum sa va mai spun cate ceva despre seful meu de birou, cel care imi si verifica proiectele. de cand am anuntat ca sunt insarcinata se poarta foarte urat cu mine. de obicei il ignor. imi verifica totul la sange. imi baga strambe, dar se poate trece peste tot. rar ma bate gandul sa imi iau concediu medical din cauza lui. stiu ca nu ii plac femeile gravide. culmea e ca sotia lui trebuie sa nasca bb 2 in luna mai. nu a spus la nimeni si eu am aflat intamplator saptamana trecuta. acum chiar nu il mai inteleg. stie ce inseamna o femeie gravida si el se comporta asa. pe deasupra se enerveaza foarte tare caci toti sunt draguti cu mine si mai ales ca mi se aproba sa imi iau zile libere cand vreau eu.
18+
21.07.2003