indragostita de un masai

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Mai fetelor, eu recitesc acum cartea, fiindca prima oara am citit-o cu sufletul la gura si nu am avut timp sa o aprofundez.
Stau si ma minunez inca o data, cum o femeie atit de lucida, practica si realista precum Corinne, a facut acest pas? Cred ca avea simtul aventurii cu carul, altfel nu imi explic
Chiar nu o inteleg...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tocmai am terminat de citit "Wiedersehen in Barsaloi" - Revedere la Barsaloi. Frumos, mi-a placut mai mult decat Adio Africa dar mai putin decat Indragostita.... Se citeste repede, cu sufletul la gura. Nu am vazut-o inca tradusa in romaneste dar nu cred ca va mai dura foarte mult.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele care ziceti ca ati vazut filmul "The white masai", imi spuneti si mie va rog, de unde l-ati procurat, de unde l-ati inchiriat?! Eu am cautat zadarnic aici in State si nu l-am gasit. Ma gandeam sa mi-l ia cineva din Ro si sa mi-l aduca sau sa mi-l traga de undeva de pe net. Dar nu stiu de unde? Ma ajutati si pe mine va rog?! Exista si Adio Africa film, sau doar The white masai?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare ,

Eu m-am rasfatat cu The White Masai si mi-a placut la nebunie ....in special puterea Corinnei de a supravietui in Kenya, si forta cu care a luptat pt. Lketinga, si devotamentul pt. Napirai . Toata admiratia pt. o femeie ca ea De-abia astept sa citesc si celelalte parti care deocamdata aici n-au aparut , in special povestea intoarcerii la civilizatie

Carmen, nu cred sa te pot ajuta prea mult, din ce am vazut eu pe site-ul acesta, filmul e in germana: http://www.massai.ch/en/Kinofilm.asp , poate a aparut intre timp si in engleza.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Tocmai am terminat de citit "Wiedersehen in Barsaloi" - Revedere la Barsaloi. Frumos, mi-a placut mai mult decat Adio Africa dar mai putin decat Indragostita.... Se citeste repede, cu sufletul la gura. Nu am vazut-o inca tradusa in romaneste dar nu cred ca va mai dura foarte mult.

Cum e cartea? Ti-a placut? Zi-ne mai multe putin ... pana apare si in RO, of :(

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Originally posted by Muuh

Chiar nu vrei sa ne spui si noua cum a fost cartea. Sper sa apara si la noi pana la sfarsitul anului

Mergi la inceput

Vreau sa va spun dar am fost mult timp departe de calculator. Dupa parerea mea este o Corinne mult mai "asezata", mai matura. Se vede in primul rand din faptul ca desi scrisa in acelasi stil, cartea nu mai este atat de plina de patima ca la inceput. Mie personal mi-a lasat impresia ca s-au transformat atat Corinne cat si Lketinga.Si Kenya este schimbata. Atat in bine cat si in rau. Personal cred ca familia ei din Kenya a devenit, odata cu emanciparea intregii tari, mai toleranta. Chiar atitudinea lui Lketinga pare sa fie mult mai deschisa pe deoparte (nu vreau sa va povestesc faza) dar la fel de inchisa in acelasi timp. Eu mai am doar o curiozitate acum: va merge vreodata Napirai sa isi cunoasca familia kenyana? Ca mama eu nu as incuraja-o sa tina legatura cu ei dar este o parere strict personala si off topic.

Mergi la inceput

Muuh, tu vorbeai acum despre "Adio Africa"?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Theiuta nu de Adio de Revedere la Barsaloi - presupun ca asa il vor traduce. L-am citit in germana "Wiedersehen in Barsaloi"

Mergi la inceput

Aaaa, m-a derutat ca ti-ai pus intrebarea "daca isi va revedea Napirai familia keniana?", ori eu credeam ca si-a si revazut-o...de aceea se numeste "Revedere la Barsaloi".
Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput